Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

Bende uzayinca gitmstm ultrasonda duruyordu blemiyorumkine belli olmuyor bi git gidaklar
Vallahi ya hayatimizi karistirdilar bnde catlatma ignesinden sonra farkina vardim canim gece 12 de ignemi vurundum ertesi gun oglen 12 de asilamadan az once wcye gittim baya yogundu catlamis diye sevinmistim.Tabi bi kac yumurta olusabilir blli olmuyo kisiden kisiye degisiyo

Nergiz senin hic olmuyormu peki? Ya ben 65 70 kg kan emindim ama smdi bazen olmuyor sanirim ole hissediyorrum.. onceki duzenime gore hareket ediyorum oyle sinyal aliyorum sadece okadar.

değişiyor olabilir o zaman bazen aynı gün bazen bi iki gün sonra canım çatlama olmadan bi gün önce olasılık daha yüksek öyle olmuştur belki ssenn
Artik bilmiyorum canim bayadir doktorada gitmiyorum ya unuttum adet de olmayinca yumurtlama catlama pek olmuyo bnde

E tabi vardir canim ignede yapar.. ayni sanirim ya ne bilim blmiyoki

Nergiz senin hic olmuyormu peki? Ya ben 65 70 kg kan emindim ama smdi bazen olmuyor sanirim ole hissediyorrum.. onceki duzenime gore hareket ediyorum oyle sinyal aliyorum sadece okadar.
önceden oluyordu zayıfken 54 kilo iken yumurtlama olatrk takip etmedim ama 33 35 40 en fazla 45 güne oluyordu şimdi 70 kusur gün bekleyip ilaçla otla çöple olsdum beklesem hiç gelmeyecek sanırım o yüzden kesssinlikle zayıflamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…