- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
MasaAllah ya iyi pcon agir degil cok guzel oluyosun adetini filanHahainsallah oyledir genelde hep 18 17 baslar 22 21 devam eder. Onceden takip ettirdigimde de oyle cikiyordu insallah yanilmiyorumdur.. kilo verince 19.gune iniyor
Cagirdim gelmedi.
Zayiflamaya davet edin ama oda zayifdi sanirimCagirdim gelmedi.
Gelirim demisti ama gelirse buyursun yapcak birsey yok :)niye ki
yumurta akından bi kaç gün sonra çatlıyor benim bildiğim ,ovulasyon testi kullansanaUzayan olunca catliyormuydu kiz krem gibi olunca catlamis.olmuyormu
Aynen zayif gulsahZayiflamaya davet edin ama oda zayifdi sanirim
he miss e isikolsuna bdv ciye tatlı yapar yapar yediririz o zamanZayiflamaya davet edin ama oda zayifdi sanirim
Kullandim bi ara cok koyu oldugu zamanlari yakaladim ama biraz jsraf ediyorum ben onu o yuzden almiyorum biliyosun karisik bizim donguleryumurta akından bi kaç gün sonra çatlıyor benim bildiğim ,ovulasyon testi kullansana
Yok canim bn catlamis olarak biliyorum yinede netten bakariz birebir yasadim ya ondan emin konustumUzayan olunca catliyormuydu kiz krem gibi olunca catlamis.olmuyormu
man ateş ölçKullandim bi ara cok koyu oldugu zamanlari yakaladim ama biraz jsraf ediyorum ben onu o yuzden almiyorum biliyosun karisik bizim donguler
Bende uzayinca gitmstm ultrasonda duruyordu blemiyorumkine belli olmuyor bi git gidaklarYok canim bn catlamis olarak biliyorum yinede netten bakariz birebir yasadim ya ondan emin konustum
Sirtimdan ates geliyor gibi oluyor zaten basiyor belli..o za
man ateş ölç
değişiyor olabilir o zamanYok canim bn catlamis olarak biliyorum yinede netten bakariz birebir yasadim ya ondan emin konustum
Vallahi ya hayatimizi karistirdilarBende uzayinca gitmstm ultrasonda duruyordu blemiyorumkine belli olmuyor bi git gidaklar
Artik bilmiyorum canim bayadir doktorada gitmiyorum ya unuttum adet de olmayinca yumurtlama catlama pek olmuyo bndedeğişiyor olabilir o zamanbazen aynı gün bazen bi iki gün sonra canım çatlama olmadan bi gün önce olasılık daha yüksek öyle olmuştur belki ssenn
E tabi vardir canim ignede yapar.. ayni sanirim ya ne bilim blmiyokiVallahi ya hayatimizi karistirdilarbnde catlatma ignesinden sonra farkina vardim canim gece 12 de ignemi vurundum ertesi gun oglen 12 de asilamadan az once wcye gittim baya yogundu catlamis diye sevinmistim.Tabi bi kac yumurta olusabilir blli olmuyo kisiden kisiye degisiyo
önceden oluyordu zayıfken 54 kilo ikenNergiz senin hic olmuyormu peki? Ya ben 65 70 kg kan emindim ama smdi bazen olmuyor sanirim ole hissediyorrum.. onceki duzenime gore hareket ediyorum oyle sinyal aliyorum sadece okadar.