- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bn zaten istahli biri degilim iki ogun yiyorum insulin direnci zorluyo isde birazaha bak bunu gördün mü iştah miştah kalmaz
Yes canim. Doktorlar bana senin gobek engel olmaz dedi ama yinede vermem lazm tabigöbek bölgesi yağları yumurtanın çatlamasını engelliyoor
e sende bize katıl canım kilo var mı kiloAyyy ayni ben bende kocaelide yasiyorum daha arkadas edinemdim komsulukta yok pek bende tekim evde cok sıkılıyorum
Gobusu kesesim geliyy.Zaten oyle abartili yemiyorum canim sebebsiz kilo aliyorum insulinden dolayi ama kararliyim mucadelemi birakmiycamAyipmi. Bize olmaz ama kendine olur. Sen gobusunu cok seviyorsun olmazki ama boyle sevme onu beni sev
Birakma tabi.. gliforu kullan basla sen o seni dengelerGobusu kesesim geliyy.Zaten oyle abartili yemiyorum canim sebebsiz kilo aliyorum insulinden dolayi ama kararliyim mucadelemi birakmiycam
bende 2 öğün yiyorum ama arka arkaya gödüğüm tatlılar çikolatalar noliyy?Bn zaten istahli biri degilim iki ogun yiyorum insulin direnci zorluyo isde biraz
Nergis cildirdi gel vatandas sende gelllll kilo ver kilo veriyoz haniiime
e sende bize katıl canım kilo var mı kilo
Yok kiz habire yiyiyom ama alamiyorum kendimi bildim bileli 55 kiloyum:)e
e sende bize katıl canım kilo var mı kilo
maviş ya en azından spora katılGobusu kesesim geliyy.Zaten oyle abartili yemiyorum canim sebebsiz kilo aliyorum insulinden dolayi ama kararliyim mucadelemi birakmiycam
Ay bi kac aydir pek saldirmiyorum sukur cikolataya ama komsu gelince yada bn gidince cayla abartiyoruzbende 2 öğün yiyorum ama arka arkaya gödüğüm tatlılar çikolatalar noliyy?
Katilirim canim baslayin hele siz yazdikca bnde yaparim spor yapmaya calisiyirum zaten evde gecen sene yaptim baya ise yaramisti selulit bile azalmistimaviş ya en azından spora katıl
Nerdesin sen gelip sana bi kilo takviyesi yapayim acikda doveyimYok kiz habire yiyiyom ama alamiyorum kendimi bildim bileli 55 kiloyum:)
Kullaniyorum canim gittigi yere kadar icicem geceleriBirakma tabi.. gliforu kullan basla sen o seni dengeler
Nergis cildirdi gel vatandas sende gelllll kilo ver kilo veriyoz haniiim
ne güzel accık göbekten verelim biz sanaYok kiz habire yiyiyom ama alamiyorum kendimi bildim bileli 55 kiloyum:)
Aa nergis bize diyi bu karibütün şişmanları zayıflaticiz Eki Görüntüle 2086774
Itinayla zayiflanir overlok cekilir gobek duzlestirilir bacak inceltilirbütün şişmanları zayıflaticiz Eki Görüntüle 2086774
He ya yazik beti benzi atmistir yazik degilmi bn baya veririm gonulluyumne güzel accık göbekten verelim biz sana
Itinayla zayiflanir overlok cekilir gobek duzlestirilir bacak inceltilir