• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan-Yreim Seni ok Sevdi

okudum bu kitabı ama bana pek etkileyici gelmedi açıkcası :) yani şöyle ki canan tan tekdüze aşk romanları yazıyor. en son yürekler ölür kitabı da bna benzer bi konusu var,bi süre sonra sıkmaya başladı. ama okunulabilir kitap tabii ki.

hiç ama hiç sevmedim hem tekdüze hem konu sıkıcı hemde kitabı okuyup bitirdiğinde aklımda hiçbirşey kalmadı.sadece uzatılmış gereksiz mekan tasvirleri..

bu kitabı bende okudum. bence hiç bir katkısı olmayan sadece okumayı hızlandırmak için okunabilecek bir kitap. okuduktan sonra insana hiç birşey katmıyor, üzerinde düşündürmüyor. kısacası kanımca kalıcı olmayacak bir jitap.

Birkaç yıl önce okumuştum bu kitabını. Çok da etkilemişti. Sonra kuzenim Piraye'yi tavsiye etti yanılmıyorsam. Kitabı elime almamla bırakmam bir oldu. İçerik hemen hemen aynı. Üniversite yıllarında başlayan bir aşk, şiirleşmeler, ailelerin karışması vs. Diğer kitaplarını bilemem tabii ama Yüreğim Seni Çok Sevdi ile aynı yol üzerinde ilerliyor gibi gelmişti konusu.

canan tanı'ın kitapları hep aynı tarz. ben pek sevmiyorum acıkcası. bu kitabı okumuştum. etkileyici bir kitap deil. ama akıcı

Ben de tavsiyeyle Piraye'yi okumuştum yaz aylarında
ama hiç beğenmedim. Tipik dizi senaryolarından farksızdı
bu yüzden Canan Tan 'ın kitaplarını okumayı hiç düşünmüyorum.

bende bugün bitirdim Piraye'yi..pek begendim sayilmaz. kitapin sonuna dogru biraz heycan vardi gibi sadece sonlarinda etkilendim. Fazla degil...

Zaman geçirmek için okunabilir bir kitap bence. Çok kötü de değil ama Canan Tanın diğer kitaplarını da okuduysanız konular hep aynıdır nerdeyse olaylar bile aynı gelişir. Piraye biraz daha gerçekçi gelmişti bana bilmiyorum önce onu okuduğum için de olabilir

Canan Tan kitaplarının çoğunu okudum bi kaç yıl önce. okudugum zaman begenmiştim ama öyle çok çok güzel değiller zaten konuları birbirine çok benziyo. insana bişey katmıyo evet ama zaman geçirmek için okunabilir

Back
X