• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan-Yreim Seni ok Sevdi

Ben yüreğim seni çok sevmiştim.Hele sonu zaten sonunda romadaki muratın sözleri kızının ismini aslı koyması offff offffff ne romandı

Güzel bir kitaptı yanlız ben baş kahramını sevmedim. Erkek karakteri bence daha iyiydi. Yani onun gözünden anlatılsaydı çok güzel olurdu ki o aşkı daha da derin yaşadığını düşünüyorum. Sonuda bence güzel bitmedi...

Güzel bir kitaptı yanlız ben baş kahramını sevmedim. Erkek karakteri bence daha iyiydi. Yani onun gözünden anlatılsaydı çok güzel olurdu ki o aşkı daha da derin yaşadığını düşünüyorum. Sonuda bence güzel bitmedi...

Aynen bence de...
Sonu havada kaldı bence...

bn bayıldım bu kitaba ya hem ağladım hem okudum valla bana kitap okumayı sewdirdin canan tan sana sonsuz teşekkürler

piraye,en son yürekler olur kitabınıda okudum şimdi eroınle dans abaşladım oda güzeldir eminim

gerçekten çok güzel bir kitap arkadaşlar tavsiye ederim.yani boş olan 2 3 dakikanızı bile hemen okumak için harcayacaksınız çok sürükleyici.

canan ta'nın bütün kitaplarını okudum cok sevdim ama genelde cok benzeşiyor hikayeler. dışarda okunmamasını tavsiye derim evde odanızda tek başınıza okuyun ağlamakdan gözlerim şişmişti millet deli demesin

arkadaslar canan tanın yenı cıkan kıtabını okudunuzmu ( aşkın sanal halleri ) isimli kitabı bu kitabıda cok guzel :} tavsiye ederım.

rüyamda bir kitap gördüm üstünde LA yazıyordu hem türkçe hem arapça ertesi gün eşime anlattım hemen araştırdık evet böyle bir kitap varmış aldım ve okudum ilkinde heyecandan pek anlayamadım ikinci kez okuyunca ne demek istediğini anladı inanın bu gerçekten yaşadığım bir şey lütfen okuyun ama kesinlikle iki kez

Ben bu kadının hiç bir kitabını beğenmiyorum. Hepsi birbirine benziyor. Hepsinde hayata meydan okuyan, kendi ayakları üstünde duran, mantıklı(!) kadın.. Hepsinde saçma bir nedenden dolayı imkansızlaştırılmış aşk.. Ben Canan Tan ın aslında olmak istediği fakat olamadığı bu yüzden romanlarında hep yer verdiği kadın olduğnu düşünüyorum. Vasat ötesi bir kitap okunacak yüzlerce yararlı-mantıklı kitap varken bunu seçmeyin derim..

Bende okudum güzel vakit geçirmek için tavsiye edilebilir..Ancak Canan Tan'ın romanları sanki birbirinin aynı gibi..Mekanlar ve isimler değişiyor..Romanları arka arkaya okunduğunda cümlenin daha başında nasıl devam edeceğini kestirilinebiliyor..

Ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum.. Pirayeyi okudum ben yüreğim seni çok sevdiyi arkadaşlarım okumuştu anlatıyorlardı hıı evet pirayede de öyle oluyo aa pirayede de şöyle oluyo falan diye geçti okumak bile istemedim onca benzerliği duyunca.. güzel kitaplar ama birinin okunması yeterli :P :D:ecrin_bebek:

bende dün yeni bitirdim yüregim seni cok sevdi kitabini..
ilk baslarda güzel baslayan bir ask romaniydi, ki kitabida o amacla okumak
istemistim..
fakat asli amerikaya gidisinden itibaren sürekli onun ilerleme, kariyerini okumaktan
cok sIkILdIm.. insan sonunu merak ediyor diye sacma sapan kariyerinide okumak
zorunda kaliyor..
bir daha bu kadinin kitabini almayida okumayida düsünmüyorum
cünkü yorumlarida okudum, gereksiz buluyorum...

arkadaslar canan tanın yenı cıkan kıtabını okudunuzmu ( aşkın sanal halleri ) isimli kitabı bu kitabıda cok guzel :} tavsiye ederım.

okudum ve nefret geldi okurken.. yarım bırakmak da istemedim ama boşa geçen 3günüme yandım sadece... bomboş bir kitap.. hiç bir şey yok içinde..

rüyamda bir kitap gördüm üstünde LA yazıyordu hem türkçe hem arapça ertesi gün eşime anlattım hemen araştırdık evet böyle bir kitap varmış aldım ve okudum ilkinde heyecandan pek anlayamadım ikinci kez okuyunca ne demek istediğini anladı inanın bu gerçekten yaşadığım bir şey lütfen okuyun ama kesinlikle iki kez

kitabın konusu ne canım?

okuyanların hepsini hüngür hüngür ağlarken görünce bende bi merak başlamıştım kaydirigubbakcemile3
Kahraman her konuda çok şanslıydı bu pek hoşuma gitmedi ama yinede hoş bir kitaptıohaoldumsmile

Back
X