- Konu Sahibi aysegulsargin
Ben yüreğim seni çok sevmiştim.Hele sonu zaten sonunda romadaki muratın sözleri kızının ismini aslı koyması offff offffff ne romandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bir kitaptı yanlız ben baş kahramını sevmedim. Erkek karakteri bence daha iyiydi. Yani onun gözünden anlatılsaydı çok güzel olurdu ki o aşkı daha da derin yaşadığını düşünüyorum. Sonuda bence güzel bitmedi...
nereden temin edebiliriz
Bende okudum güzel vakit geçirmek için tavsiye edilebilir..Ancak Canan Tan'ın romanları sanki birbirinin aynı gibi..Mekanlar ve isimler değişiyor..Romanları arka arkaya okunduğunda cümlenin daha başında nasıl devam edeceğini kestirilinebiliyor..
arkadaslar canan tanın yenı cıkan kıtabını okudunuzmu ( aşkın sanal halleri ) isimli kitabı bu kitabıda cok guzel :} tavsiye ederım.
rüyamda bir kitap gördüm üstünde LA yazıyordu hem türkçe hem arapça ertesi gün eşime anlattım hemen araştırdık evet böyle bir kitap varmış aldım ve okudum ilkinde heyecandan pek anlayamadım ikinci kez okuyunca ne demek istediğini anladı inanın bu gerçekten yaşadığım bir şey lütfen okuyun ama kesinlikle iki kez
kitabın konusu ne canım?