• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan-Yreim Seni ok Sevdi

Ben bu kadının hiç bir kitabını beğenmiyorum. Hepsi birbirine benziyor. Hepsinde hayata meydan okuyan, kendi ayakları üstünde duran, mantıklı(!) kadın.. Hepsinde saçma bir nedenden dolayı imkansızlaştırılmış aşk.. Ben Canan Tan ın aslında olmak istediği fakat olamadığı bu yüzden romanlarında hep yer verdiği kadın olduğnu düşünüyorum. Vasat ötesi bir kitap okunacak yüzlerce yararlı-mantıklı kitap varken bunu seçmeyin derim..

aynen :1closedeyes:

Umarım aldığıma pişma olmam.
İlk sayfayı okudum ve nedense iyi şeyler hissediyorum.
Aşkı hissettirsin de gerisi önemli değil benim için.
Gerçek bir aşk romanı olmasını diliyorum.

Umarım aldığıma pişma olmam.
İlk sayfayı okudum ve nedense iyi şeyler hissediyorum.
Aşkı hissettirsin de gerisi önemli değil benim için.
Gerçek bir aşk romanı olmasını diliyorum.

pisman olmicaksin... bu kitapta gercek aski hissetmeyen, hic bi kitapta hissedemez bana göre...

bende okudum yüreğim seni çok sevdiyi çok güzel bir kitap tavsiye ederim .hatta piraye en son yürekler ölür çikolata kaplı hüzünler eroin ile dans bunlarıda okudum ama en etkilendiğim yüreğim seni çok sevdi kitabi olmuştu...

Son düzenleme:
Bu kitabı okuyan insan nasıl göz yaşlarına boğulur aklım almadı.
Bunu bir belirteyim önce.
Sonu da tam türk filmi tadındaydı. Çok yavan ve basit.
Hiç mi hiç etkileyici değil.

Kesinlikle bir aşk romanı değil bu. Aşk romanı isteyen varsa almasın bence.
Hırslı karakterimiz Aslı'nın kariyer ve iş yaşamını okudum ben. sempatiksalakcinni
Murat da ne salak. Kadın senin için kılını kıpırdatmıyor sen git kıznın adını Aslım koy. sempatiksalakcinni
Tam dangalak. sempatiksalakcinni

Ama Amerika'daki serüvenleri okumak güzeldi.
Bu anlamda iyi bir kitaptı.
Yani kendimden bir şeyler buldum, okul, iş vs.
Bütün olarak bakarsam güzeldi benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün kitapları aynı bir yazar. illa okucam diosanız piraye yi okuyun diğerlerini okumanıza gerek kalmaz özellikle yüreğim seni çok sevdi berbat

pirayeyi seven genelde yüregim cok sevdiyi sevmiyor
ve tersi.
bende pirayeyi hic sevmedim mesela, anlatimlar cok uzun, son vasat geldi...
hic duylanmadim, o aska asla inanmadim, karakter bana cok uzak ve samimiyetsiz geldi.
sinirimi bozan bi kitapti...

Piraye' yi geçen yıl okumuştum, güzeldi ama çok etki bırakmadı bende.
Bayram tatilinde Yüreğim Seni Çok Sevdi 'yi okudum.
Buda güzel ancak yapılan yorumlara katılıyorum, ikisi arasındaki benzerlik oldukça fazla.
Okumaya başlayınca bu düşünceleri kafamdan atmaya çalıştım.
Pirayede değil ama bu kitapta geriye dönük kendime ait noktalar yüreğime değdiği için bir solukta okudum.
Sonu ayrılıkla biten bir aşk hikayesi.
Bir daha Canan Tan kitabı olduğunda olası bir tahminle bunlara benzeyeceği için pek merak uyandırmayacağını düşünüyorum.

aslaaa tavsiye etmiyorum : )

kitapin son sayfalarinda geldigimde sayfalari atladim ve son kismini okudum

o kadar kötü oldum ki anlatamam

okudugum kitaplardan ister istemez cok etkileniyorum nedense

sonunda kavusmalarini dilerdim

ama tam tersi oldu cok kötüyüdü bence : )

ve tavsiye etmeme sebeplerimden birtanesi de kitap akici degidi benim gözümde

cok can sIkiciydi ve cok yavas ilerliyordu...

konu güzeldi ama ben canan tan'ın anlatışını beğenmiyorum.tavsiye edilen kitaplarını okudum (piraye ve en son yürekler ölür ve kalbim seni çok sevdi)hepsi gereksiz detaylarla uzatılmış oysa hepsinin konusu çok daha farklı bi tarzda anlatılabilecek kadar güzeldi.

Bende bu yaz okudum...

ama hernekadar an geliyor asli kendi askinin büyüklügünden bahsetsede bence murat onu cok daha fazla sevdi... Aslinin davranisi düsüncesi biraz aptalcaydi. özellikle o amerikaliyla evlenmesi...

degisik bir kitapti. kötü diyemeyecegim...

Ben Canan tanın şu ana kadar ūç kitabını okudum ve şunu söyleyebilirim ; kitapları gūzel ama sanki būtūn kitapları aynı gibi. Sanki sadece karakterlerin isimleri ve meslekleri farklı onun dışında hikayeler hep birbirine benziyor.

bu kitabı bir kaç sene önce okuduğumda hem çok etkilenmiştim hem de inandırıcı gelmiyordu. Canan TAN bence olmak istediği ideal kadını anlatıyor. Aslı hem çok güzel, hem çok karakterli , başarılı, zengin, gururlu akıllı ve şanslı.Bu özelliklerin hepsi aynı insan da barınamaz bence.
Herşeye rağmen, Nazım Hikmet ve diğer şairlerin en güzel boşluklara iliştirilen şiirleri için bile okunur. Bir de Aslı nın kolyesini kaybettiğini anlaıdğı an çok ağlamıştım:)

bende yeni bitirdim gerçekten çok güzeldi. canan tan ın bütün kitaplarını okudum ama beni en çok etkileyen eroinle dans oldu.

Back
X