Peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı ne yaptın?
O hala kullanılan, çok geyik bir internet fenomeni de, twitter yorumlarını görünce direkt aklıma geldi o yüzden yazdım :)Kim çekmiş? Mesajından ben bişey anlamadım ve merak ettim kimin ne çektiğini..
Peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı ne yaptın?
Ben öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.Karatay organikten yana ..
Pahalı evet bir maaş nerdeyse ..
Gitmeyin o zaman. .
Devlet Hastanesi dahiliye 8 tl ..
Neden ereksiyon mu oluyormuş haspam! Oylelerine ramazan dışında gitmemek lazım. Pislik herif! Daha devam edemicem konu dine girecek..Ben öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.
Ben öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.