Canan Karatay sosyal medyayı yine karıştırdı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.044
30.457
61
Bağdat Caddesi'ndeki özel bir hastanede çalışan doktor Canan Karatay'ın fiyat tarifesi herkesi şoke etti.
Karatay'ın vizite ücretinin 800 TL olmasının yanı sıra Nisan ayına randevu vermesi tedavi olmak isteyenleri hayli şaşırttı.

Üstelik Karatay için hastanede özel sigorta bile geçmiyor.

Karatay için hastanede uygulanan özel tarife sosyal medyayı da salladı.
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/08/15/canan-karatay-sosyal-medyayi-yine-karistirdi

Bugun bir capa profuna ozel muayene de 450 lira neredeyse 2 kati alacak. Vay arkadas ne paralar ne paralar

Peki ne icin gidiyorlar Karatay'a kendi uzmanlik alani dahiliye icin mi yoksa diyet vs icin mi?

Nisan derken? Neredeyse 1 yıl sonrasına randevu veriyor.
Bu haber de yalan olmasın. Nisana kadar dolu olması mantığa sığmıyor.

bir suru ıyı hekım var ama 800 çok yuksek geldı bana.
kı tek seferle bıtmez ayda en az ıkı kez gıtmek lazım bu hocalara.

normal prof. muayene zaten bu miktarlarda degilmi ?? amma abartmislar , hemen geyige baglarmaa , allahim ya yok bedava yapsin madem her önüne gelen gitsin ...

Bülent ersoy aklıma geldi ne ücretler alıyor üstelik doktorda değil , birde ne kasılıyor ne kasılıyor
canan hn , kaç kalın kitap devirmiştir , kaç insanı muayine etmiştir o ücreti hak ediyor nasıl ki her düğüne bülent ersoyu davet edemezse , canan hn' yüksek fiyatı olacak, bir yıldız futbolcu dahi şifa dağıtmadığı halde milyon dolarlar veriyorlar , sadece aptal bir topun peşinde koşuyor

Karatay organikten yana ..

Pahalı evet bir maaş nerdeyse ..

Gitmeyin o zaman. .

Devlet Hastanesi dahiliye 8 tl ..

Karatay organikten yana ..

Pahalı evet bir maaş nerdeyse ..

Gitmeyin o zaman. .

Devlet Hastanesi dahiliye 8 tl ..
Ben öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.

Neden ereksiyon mu oluyormuş haspam! Oylelerine ramazan dışında gitmemek lazım. Pislik herif! Daha devam edemicem konu dine girecek..

sizi de psikoloji bölümüne bekliyorlar derdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…