Canan Karatay sosyal medyayı yine karıştırdı

Kadını çekemiyorlar akıllı kadın kendi reklamını yapıyor diğer hekimler ürünlerin reklamını yapıyorlar canan hn, kadar para kazanamadıklarından
çok yanlış bilgilerde veriyor halka ama
kolestrolün hiç bir zararının olmadığı bir söylemi vardı
hamilelere şeker testine karşı çıkması nedeniyle çok önemli olan şeker testinin yaptırmayan hamileler oldu onun için

Neden ereksiyon mu oluyormuş haspam! Oylelerine ramazan dışında gitmemek lazım. Pislik herif! Daha devam edemicem konu dine girecek..
Hiç bilmiyorum, yaşı da vardı; hani insan yaşına göre bilgili davranmasını bekliyor, hasta ile ramazanı karıştırmamasını bekliyor ama neredeeee. Dokunacağı yerde karın bölgem, demek mamografi çektirecek olsam ona neler olurmuş!

çok yanlış bilgilerde veriyor halka ama
kolestrolün hiç bir zararının olmadığı bir söylemi vardı
hamilelere şeker testine karşı çıkması nedeniyle çok önemli olan şeker testinin yaptırmayan hamileler oldu onun için
Evet şeker testi yaptırmayın diyor, normalde şeker hastalarına uygulanan testler var, onlardan yaptırın yok yere şeker almayın diyor. Siz hangi alanda profesörsünüz acaba? Uzmanlığınız nedir?

Hiç bilmiyorum, yaşı da vardı; hani insan yaşına göre bilgili davranmasını bekliyor, hasta ile ramazanı karıştırmamasını bekliyor ama neredeeee. Dokunacağı yerde karın bölgem, demek mamografi çektirecek olsam ona neler olurmuş!

İşte; senin karnından muayene etmeyende doktor , canan karatayda doktor!
Sonra kadın bilmem kaç lira alıyormuş muayenede. Gitmeyin. Beğenmeyen gitmesin.
Oyuncu , şarkıcı, siyasetçi gbi insanlara para kazandırmayı biliyoruz. Okuyup arstiran , ortaya bir fikir sunan bilim insanlarını taşliyoruz..

O tarz muayeneler özellikle diyet içinse 1 aylık periyodu kapsıyor.
Pek çok hasta Canan Karatay sayesinde sağlığına kavuşmuş.
Bizzat Kullanıcı yorumlarından okudum.
Söylediği bazı şeylerin çarpıtılıp sansasyonel hale getirilip Yayına verildiği aşikâr.
Ben sağlık ile alakalı araştırma yaptığımda kendisinin son derece mantıklı yazılarına rastlıyorum internet üzerinde.
Hiç de abartıldığı gibi Saçma Şeyler söylemiyor.
Zaten kimseyi de zorla muayene etmediğine göre sorun yok demektir.

Memlekete kitap okuyan ,araştıran mı var? Futbol,şarkıcı ,magazin kültürü var tabi bilim insanının değeri olm,adığı gibi birde yerden yere vuranlar var bunlarda cahil grubuna giriyor
İşte; senin karnından muayene etmeyende doktor , canan karatayda doktor!
Sonra kadın bilmem kaç lira alıyormuş muayenede. Gitmeyin. Beğenmeyen gitmesin.
Oyuncu , şarkıcı, siyasetçi gbi insanlara para kazandırmayı biliyoruz. Okuyup arstiran , ortaya bir fikir sunan bilim insanlarını taşliyoruz..

Memlekete kitap okuyan ,araştıran mı var? Futbol,şarkıcı ,magazin kültürü var tabi bilim insanının değeri olm,adığı gibi birde yerden yere vuranlar var bunlarda cahil grubuna giriyor

Benim adıma neden konuşuyorsunuz, okuyup araştırmalarımı ne biliyorsunuz. Daha geçen hafta "küçük prensi" okudum:63:
Malesef öyle. . Okumayız, görmeyiz, araştırmayız . Ama bütün bunlara sahip insanlara çok güzel .ok atarız.

(Zengin insan yorumunu okudunuz:confused:)

Seninle aynı fikirdeyiz demek istedim
Benim adıma neden konuşuyorsunuz, okuyup araştırmalarımı ne biliyorsunuz. Daha geçen hafta "küçük prensi" okudum:63:
Malesef öyle. . Okumayız, görmeyiz, araştırmayız . Ama bütün bunlara sahip insanlara çok güzel .ok atarız.

(Zengin insan yorumunu okudunuz:confused:)

Bu kadın dolandırıcılar tarafından kolayca dolandırılmamış mıydı yav

o yüzden o kadar zeki olduğundan şüpheliyim ama para kazanmanın formülünü çözmüş.

o apayrı bırsey.. bence bır karakter boşlugu.. bende cok kızmıstım kadına ama , olayı yasadıgında güldüm sadece.
3-4 sene once yuksek mühendis olan kp. basına geldı bu olay. akıllıyım dıye gecınen -ki akıllıda bır adamdır. olayların yenı fılızlendıgı zamanlardı.. aılesını işin içine katınca adamlar , kayınpederım korkmuş.. kaynanamı eve bıraktıgı gbı bankaya gitti. Allahtan kv daha akıllı. hemen pesıne takıldık ve çöp kutusunun basında kp 'i yakaladık çok şükür..

Evet şeker testi yaptırmayın diyor, normalde şeker hastalarına uygulanan testler var, onlardan yaptırın yok yere şeker almayın diyor. Siz hangi alanda profesörsünüz acaba? Uzmanlığınız nedir?
neden böyle ters bir cevap verdiniz anlamadım tanıdık doktorlar söyledi
normal yapılan şeker testiyle yükleme yapılan şeker testi birbirini tutmadığını dair araştırmalar olduğunu söylediler
zaten benim haberde okuduğum doktorlarda bunu karşı çıkıyordu

Bu kadinin ucretini bilmeyen yok, ki hakediyor bence. Istanbul Florence Nightingale de gorev aliyor sigorta gecmiyor orda ve orda daha yuksek muayene ucreti..

Ayrica benim arkadasimin babasinin muayene ucreti de 1000 dolar. Yani doktorlar ozellikle de proflar aliyorlar. Alsinlar da tabi. O kadar emek vermisler.
E veren de var. O zaman benane :KK70:

Kız o şeker dediğin yediğin bi baklavadaki olan şeker hamileyken kimse baklava yemiyor ozaman :KK48: bazı şeyleri doğru gelsede bazıları çok uçuk o_O

Bu kadinin ucretini bilmeyen yok, ki hakediyor bence. Istanbul Florence Nightingale de gorev aliyor sigorta gecmiyor orda ve orda daha yuksek muayene ucreti..

Ayrica benim arkadasimin babasinin muayene ucreti de 1000 dolar. Yani doktorlar ozellikle de proflar aliyorlar. Alsinlar da tabi. O kadar emek vermisler.
E veren de var. O zaman benane :KK70:
Valla ha ben çok fakirim ya :KK14: keşke fakirler ölse :KK11:

Ben öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.
yok artikk:KK57:

X