çok yanlış bilgilerde veriyor halka amaKadını çekemiyorlar akıllı kadın kendi reklamını yapıyor diğer hekimler ürünlerin reklamını yapıyorlar canan hn, kadar para kazanamadıklarından
Hiç bilmiyorum, yaşı da vardı; hani insan yaşına göre bilgili davranmasını bekliyor, hasta ile ramazanı karıştırmamasını bekliyor ama neredeeee. Dokunacağı yerde karın bölgem, demek mamografi çektirecek olsam ona neler olurmuş!Neden ereksiyon mu oluyormuş haspam! Oylelerine ramazan dışında gitmemek lazım. Pislik herif! Daha devam edemicem konu dine girecek..
Evet şeker testi yaptırmayın diyor, normalde şeker hastalarına uygulanan testler var, onlardan yaptırın yok yere şeker almayın diyor. Siz hangi alanda profesörsünüz acaba? Uzmanlığınız nedir?çok yanlış bilgilerde veriyor halka ama
kolestrolün hiç bir zararının olmadığı bir söylemi vardı
hamilelere şeker testine karşı çıkması nedeniyle çok önemli olan şeker testinin yaptırmayan hamileler oldu onun için
Hiç bilmiyorum, yaşı da vardı; hani insan yaşına göre bilgili davranmasını bekliyor, hasta ile ramazanı karıştırmamasını bekliyor ama neredeeee. Dokunacağı yerde karın bölgem, demek mamografi çektirecek olsam ona neler olurmuş!
İşte; senin karnından muayene etmeyende doktor , canan karatayda doktor!
Sonra kadın bilmem kaç lira alıyormuş muayenede. Gitmeyin. Beğenmeyen gitmesin.
Oyuncu , şarkıcı, siyasetçi gbi insanlara para kazandırmayı biliyoruz. Okuyup arstiran , ortaya bir fikir sunan bilim insanlarını taşliyoruz..
Memlekete kitap okuyan ,araştıran mı var? Futbol,şarkıcı ,magazin kültürü var tabi bilim insanının değeri olm,adığı gibi birde yerden yere vuranlar var bunlarda cahil grubuna giriyor
Benim adıma neden konuşuyorsunuz, okuyup araştırmalarımı ne biliyorsunuz. Daha geçen hafta "küçük prensi" okudum
Malesef öyle. . Okumayız, görmeyiz, araştırmayız . Ama bütün bunlara sahip insanlara çok güzel .ok atarız.
(Zengin insan yorumunu okudunuz)
Biliyorum tatlım.. Bende ortaya laf koydumSeninle aynı fikirdeyiz demek istedim
Bu kadın dolandırıcılar tarafından kolayca dolandırılmamış mıydı yav
o yüzden o kadar zeki olduğundan şüpheliyim ama para kazanmanın formülünü çözmüş.
neden böyle ters bir cevap verdiniz anlamadım tanıdık doktorlar söylediEvet şeker testi yaptırmayın diyor, normalde şeker hastalarına uygulanan testler var, onlardan yaptırın yok yere şeker almayın diyor. Siz hangi alanda profesörsünüz acaba? Uzmanlığınız nedir?
Kız o şeker dediğin yediğin bi baklavadaki olan şeker hamileyken kimse baklava yemiyor ozamanEvet şeker testi yaptırmayın diyor, normalde şeker hastalarına uygulanan testler var, onlardan yaptırın yok yere şeker almayın diyor. Siz hangi alanda profesörsünüz acaba? Uzmanlığınız nedir?
Valla ha ben çok fakirim yaBu kadinin ucretini bilmeyen yok, ki hakediyor bence. Istanbul Florence Nightingale de gorev aliyor sigorta gecmiyor orda ve orda daha yuksek muayene ucreti..
Ayrica benim arkadasimin babasinin muayene ucreti de 1000 dolar. Yani doktorlar ozellikle de proflar aliyorlar. Alsinlar da tabi. O kadar emek vermisler.
E veren de var. O zaman benane
Valla ha ben çok fakirim yakeşke fakirler ölse
yok artikkBen öyle bir salaklık ettim, devlete gittim dahiliyeye. Ramazandı, doktor da erkek. Bana dokunmadı bile; sen işaret et, sen bastır ağrı oluyor mu dedi! Apandisitim patlamak üzereymiş meğer, özele gittim özelde ameliyat oldum. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.