Canakkale///17

Ben istanbul'da yaşıyorum ama, Ç.kaleliyim.. Eceabat... Bende burdayım :))

............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.....................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ÇANAKKALE BULUŞMASI YAPILIYOR O TARİHTE ÇANAKKALEDE OLAN ARKADAŞLARIMZI BEKLİYORUZ.

Tarih : 7 Temmuz

Saat : 21.00

Yer : Küçümen

GELENLER

1) DHİLEK
2) BEBEKECEM17
3) CANIMOĞLUM
4) RO-SE 17
5) JOJEE
6) JOJEE 'NİN ANNESİ
7) HÜLYA 67
8) OKYANUS0020
9)
10)
11)
HADİ ARKADAŞLAR İSMİNİZİ YAZALIM

mahmudiye'den bahsediyosun sanırım, orayı biliyorum akrabalarım var

yanlış zaman seçmişsiniz...ben yokum..senağlama.şu an tatildeyiz..başka zaman inş...sizleri tanımak isterdim..Şeniz

arkadaşlar..ben buluşmaya gelemiyorum..oğlum diş çıkarıyo...çok fena..size iyi eğlenceler..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Merhaba,
Şuan İstanbul da oturuyorum ama bende Çanakkale Ezine/Üvecik liyim..
herkese selamlar

herkese selam hemşerilerim.bende çanakkale bigalıyım.ama ist doğumluyum.memleketim beniiiiiiiiiiiiiim.gurur duyuyorum.

kimis kız akraabaların kurcalarsak akra çıkacaz::içelim:

benim eltim mahmudiyeden, zaten burada 3 kişiden 2 si birbirini tanıyor, öyle bir şehir yani... belki tanıdık çıkarız ...

benim eltim mahmudiyeden, zaten burada 3 kişiden 2 si birbirini tanıyor, öyle bir şehir yani... belki tanıdık çıkarız ...

aaa deme kız ne güzel herkes birbirinin tanıtıdıgı nerdeyse:sm_cool:

merhaba kizlar bende ckale liyim aslinda annem bozcaadali tatillerde gidip gelirken c.kaleyi begenip ev almislar istanbuldan tasindik 15yil oldu artik c.kale li olduk sayilir ama ben ingiltere de yasiyorum insallah agustos sonu tatil icin esimle gelicez cok ozledim kordonu ya kordona gideniniz olursa benim icinde bir bardak cay icsin

Selam olsun, güzel memleketimin güzel hanımları.
Yok mu buluşmanız falan? Gelemiyorum, bari fotoğraflardan hasret gidereyim.

arkadaslar herkeze mrb bende canakkale lı oldum artık cunkı ben canakkkaleye gelın geldım henuz buraya gelelı daha ıkı bucuk ay oldu ama gercekten burasa harıka sehıdler dıyarı gonlumuzu fet ettı canakkleden herkeze sevgıler

bende canakkalelı oldun daha nenuz ıkı bucuk aylık olducanakkaleye gelelı cunkı buraya gelın geldım ama burası harıka herkeze sevgılerrr.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…