Canakkale///17

Yerda Papatyam -1 Ben De Ezineliyim Sizi Gördügüme Sevindirik Oldum Selamlar.

mrb arkadaşlar bu topiği yeni gördüm. bende çanakkale merkezdeyim .
hepinize selamlar.a.s.a.s.:teytey::teytey:

ÇanakkaLe qELiboLu'LuyuM her yaz tatilinde gelmeye çalışıorm :)

yerda ezine nin içinden de oturmuyorum.ezine ye baglı belde de oturuyorduk akçansayı duy muşsundur.işte oralarda ailem orda ben malesef istanbulda oturuyorum.kim oldugumu söylesem tanımassın.ezine li oldugunuza sevindim görüşmek üzere.

slm arkadaşlar bende bigalıyım ve bigada oturuyorum burada yaşamaktanda gayet mutluyum :teytey:

Slm Arkadaşlar Bende Gelibolundanim Buraya Geleli Fazla Olmadi 8 Ay Falan Oldu.ama Buranin şu Rüzgarina Alişamadim Valla Ne Rüzgar Var Ya Saçlarim Fönlü çikamiyorum Dişari Hoppa Hepsi Dağiliyor

evet çanakkalenin rüzgarı meşhurdur.

çanakkale de;

1. şemsiye taşıyamazsın
2. etek giyemezsin
a.s.

merhabalar beni unutmayın bendenimde annem babam bigalı malesef şuan istanbuldayız anca yazları gidebiliyorum ama oraları çok güzel.

bunca üyenin içinde hiç çanakkaleli yokmu yahu :uhm::çok üzgünüm: hadi kızlar nerdesinizzz:sm_confused: [/QUOCADIARZUCADIARZUCADIARZU evetttttttttttttt bende çanakkaleliyim unutmuşum istanbulda yaşaya yaşaya :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

beninde bigada akrabalarım var seneden seneye gitmeye çalışıyorum

merabalar ben çanakkaleli değilim ama 2 yıl oturduk çok güzel bir şehir öğretmenler sitesinde oturuyorduk güzel yerdi özledim şimdi....

merhaba kıslar bende çanakkale çanda oturuyom çanakkaleleı arkadaşlar buluşalımmı...

havalar düzeliyorken, okullar tatile girmeden ayarlayalım mı arkadaşlar bir buluşma- tanışma. mayıs sonu gibi mesela...

havalar düzeliyorken, okullar tatile girmeden ayarlayalım mı arkadaşlar bir buluşma- tanışma. mayıs sonu gibi mesela...

Dhilekciğim, gerçekten bir Çanakkale buluşması yapılsın artık. Ben gelemem ama en azından yaza ikinciyi yapabiliriz belki.

X