Canakkale///17

selam kıslar bende canakkale merkezdenim ama esimin isi dolayısıyla gölcük degirmenderede oturuyorum.. canakkaleyı cok sevıyorum..

bencede süper bir fikir hadi kızlar biyerlerde buluşalım

çanakkaleliler yaşıyormusunuz....???????????????

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

öff bizim çanakkalelilerde iş yok be yaaa...
topic açılmasada olurmuş.
millet takır takır buluşuyo.bizzz?
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

hey millet bende gelibolu'luyum burda yaşadığımız için çok şanslıyız bence çünkü burası çok güzel

Bigalı anneler merhaba.Eşimin işi dolayısıyla Biga ya yerleşme olasılığımız var.Bana Biga yı anlatırsanız sevinirim:))

aa bende çanakkale bıgalıyım
yenımahalle koyundenız
sen nerdensın

Parlayan yıldız bana söylüyorsan ben izmir deyim.

arkadaşım Çanakkale'li değiliz ama buralardayız..seni yalnız bırakmayız..

slm bende çanakkaledenim.merkez...buluşma olayı olursa koşa koşa geliriz.

:1hug:heyy!Çanakkale'liler nerdesiniz yavvv...millet ha bire buluşma planları yapıyor Çanakkale'den tık yok..soğuktanmıdır nedir canlanın yaavvv..:teytey:

çanakkaleli herkese selam...
hakikaten çok soğuk ama yaaa...
kış asıl şimdi başladı dimi burada?
arkadaşlar biri organize etsin bu işi. ben varım. ama organizasyon yapamam valla rezil oluruz...kafamçokkarıştı

merhaba kızlar bende çanakkale ezineliyim.ama suan maalesef istanbulda oturuyorumm.ama memleket bambaşkaaaa.helede bu çanakkale olursaaaa:teytey:

oh be bu sene ilk kar yağdı nihayet. yerlerdede tuttu. sabah hala kar olursa kızımla oynamaya çıkacağız dışarıya....

arkadaşlar bizde iş sebebiyle taşındık ilk gezmeye geldiğimde yazdı çok aktifti bayıldım ama kişları çok canım sıkılıyor bende burdayım artık iki sene oldu bende çanakkaleliyim dimi????.......

Mrh Herkese Ben Aslen Sivasliyim Ama Geliboluna Tayinimiz çikti Burdayiz.fazla Kimseyle Tanişmişliğim Yok Buraya Geleli 6 Buçuk Ay Oldu Birde Hamişim Zaten Fazla Bi Yere çikamadim.

Evet Ya Kişin Burasida ölü Valla.kimsecikler Yok Gelibolu Uyuyo Kişin Bizde Alişiyoz Valla Bu Sessilizğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…