Canakkale///17

kızlaarr merhaba bende çanakkale bigalıyım, ama istanbulda oturuyorum 1 yıl önce evlendim buraya geldim, çok sık olmasa da gidip geliyorum, ama biga çok değişti son zamanlarda, hele üniversite açıldı açılalı aşırı kalabalıklaştı. eskiden yanındankim geçse tanırdın. eski biga öyleydi, şimdi neerrddeeee..........dimi?

Kızlar merhaba...
Cumartesi Gelibolu'dayım inşallah. Ancak bayram dolayısıyla görüşemeyiz sanıyorum.
Önümüzdeki yazı iple çekiyorum şimdiden.
Sevgiler...

................................................................

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben döndüm Denizli'ye kızlar. Güzel bir tatil yaptım memleketimde. Hava soğuktu, yağışlıydı ama yine de çok mutluydum. Pazar sabahı lodos ve yağmurun en kuvvetli olduğu anda Kilitbahir'den motora bindik. Çocuklar biraz korktu tabii. Allahtan yol kısa da kimse bayılmadan geçtik karşıya.
Görüşmek üzere...

merhaba çanakkaleli arkadaşlar.bende burda 3 yıldır gelinim.sizlerle tanışmak isterim.

hehe tamda 17 ince sayfaa hadi arkadaşlar plaka kodunu buldukkkkk....

Merhaba arkadaşlar.Bende Çanakkale,Biga,Gümüşçay'lıyım hoş İstanbul'da oturuyorum ama memleketimi hiçbirşeye değişmem.Allah herkese Çanakkale'yi görmeyi nasip etsin.Mutlaka oralardan bir arsa alacağım ilerde.Öpüldünüz.

merhaba kızlar bende bigalıyım. ve bigayı çoooookkk özlediiiimmmm.yazın tatilde ordaydım. şimdide kurban bekliyorum kısmetse yine orda olucam

ii akşamlar herkese.

yeni arkadaşlar merhaba.

bebekecem, jojee nerlerdesiniz?

jlo canım hadi karşılaşalım artık..
artık buralı oldun biz karşılaşamadık daha :))

bende yazın taşındım istanbuldan bigaya eşimin iş icabı ..biga tokilerde oturuyorum

ben de çanakkale
bayramiçliyim,ç.kalede oturuyorum

arkadaşlar bütün çanakkalelilere geçmiş olsun dün deprem olmuş ..allah beterinden esirgesin..

sağolasın canım yaaa.sorma korkuttu gece gece. Allah beterinden korusun. hakikaten geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…