Canakkale///17

merhaba ben çanakkaleli degilim ama çanakkale hayranıyım.çanakkaleli arkadaşlara sormak istiyorum biz eşimle ilerde orada yaşamayı düşünüyoruz.şimdiden arsa almak istiyoruz.yazlık bölge denizi guzel olan temiz bana tavsiye edebileceginiz bir yer varmı?tek tek gezme şansım yok çanakkalenişn heryerini siz bilenler bana yardımcı olursanız.bende fahri çanakkaleli olmak isterim..

bana çanakkalede arsa alınacak yaz kış yaşanacak denize girilecek yerleri söylermisiniz arsa alıp yazlık yapmayı düşünüyorum..

Bende eceabatta oturuyorum.Çanakkale Çanlıyım bütün Çanakkaleli arkadaşlara selamlar.Çanakkalemizi çok seviyorum.Harika bir yer.Hele yazın.kordonu çok güzel .

Arkadaşım eceabattan alabilirsin burası çok güzel.çanakkalede yakın.kabatepenin denizi muhteşemdir.çok temiz pişman olmazsın.selam

hayatımda yasamak ve yaslanmak ıstedıgım tek yer.ruya gıbı.sut annem oralı ve cocuklugum genclıgım orda gectı.ah ne anılarım warrrrrr.

merhaba kızlarrrr.bende aslen lapsekiliyim.çanda doğup büyüdüm.şimdi bigada yaşıyorum.sanırım yeterinden fazla ç.kaleliyim. memleketimi çooooook seviyorum

bana çanakkalede arsa alınacak yaz kış yaşanacak denize girilecek yerleri söylermisiniz arsa alıp yazlık yapmayı düşünüyorum..

aklının birköşesinde lapseki de olsun canım.denizi güzeldir hem arsa fiyatlarıda o kadar yüksek değil diye biliyorum

merhaba bende çanakkale bayramiçliyim ne yazıkki istanbul'da oturuyorum ama 2sene sonra çan'a gelin gitcem.çok özledim çanakkalemi

slm kızlar bende doğma büyüme istanbul luyum 5 sene önce evlenerek çan a yerleştim eşim termik santralde çalışıyor..artık bende çan lı oldum:CüvCüv:

slm kızlar bende doğma büyüme istanbul luyum 5 sene önce evlenerek çan a yerleştim eşim termik santralde çalışıyor..artık bende çan lı oldum:CüvCüv:

hoşgeldin canım.inşallah çok mutlu günler geçirirsin canım çanımda.ben çok severim orayı 24 yaşına kadar çanda yaşadım sonra evlenince işimiz yüzünden bigaya yerleştik.benim için çık cama söyle bir soluyuver havasını

hoşbuldum canım hemen açıyorum camı derin derin çekiyorum havasını...

selamlar kızlar...benimde eşim çanakkale bigalı o yüzden bende yarı çanakkaleli sayılırım...öpüyorum hepinizi...

serrasu kullanıcısından alıntı
slm kızlar bende doğma büyüme istanbul luyum 5 sene önce evlenerek çan a yerleştim eşim termik santralde çalışıyor..artık bende çan lı oldum

bende çanda yaşıyorum eşim termikte:)

merhaba yenı gelen arkadşlar olmuşş ben uzun zamandır uğramıyordum bu topiğe bende çanakkale çanda oturuyorumm..tanılmakta isterım arkaşlar sızinlee

canım canakkalem benım yaaa
harıka gunlerımgectı orda.herseyı ama herseyını cok sevıyorum ozellıklede ınsanlarını hıc unutamıyorum.2 sene orda şipşirin bı ılcede okudum.bıgun sehır degıstırmek ıstesem ksınlıkle gıdecegım yer ç.kale olur...buarada şehıtlerımızı bende saygıyla anıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…