Canakkale///17

bende çanakkaleliyim ama izmirde yaşıyorum.çok özledim çanakkaleyi helede golf te oturup sabah kahvaltısı yapamayı offfffff.aklıma geldi yine.

amaniiinnnn hem çanakkaleden hem izmirden süper be ya:)
benim ailem izmirde ben çanakkalede okuyodum bi baktım buralı olmuşum.... ama güsel yer be burası . valla başka şehir paklamaz beni artık. İzmirim de güsel ama kalabalığı boğuyo adamı...yok yok çanakkale başka....

şuan bende bigalıyım..istanbulda yaşıyorum..heryıl gideriz gezmek için..eşimin akrabalarınıda ziyaret ederiz..evlendim kütük biga oldu..eşimin memleketi..ama aslen orduluyum..nasip olursa önümüzdeki yaz bigaya yerleşmeyi düşünüyoruz..eşim küçük bi şirket açmayı planlıyor doğalgaz işleriyle ilgili..

sevgiler..

Günaydın Çanakkaleliler nerdesini?sesiniz çıksın azıcık:dance:

merhaba kızlar bende Çanakkale'liyim ama şu anda izmirde yaşıyorum

bende burdayım bendeeee
biga'lıyım bende ve biga'da oturuyorumm

Hanımlar aranızda çanakkaleli yokmu? sadece merak ettim.:1yes2: Birtek Bigalı arkadaşı gördüm.
canım ben has ve has çanakkaleliyim o güzel memleket ışık gibi yanan bir devrin battı yer benim memleketim bizim memleketimizsenağlamasen

bende bigaliyimmm.Bütün ailem akrabalarim hepsi bigada yasiyor.Ama ben yurtdisindayim :çok üzgünüm: bigaya selamlar hükümet meydanini görmek iyi geldi :1rolleyes:

bende çankkaleli sayılırım her yaz geliboludayım..teyzem orda oturuyo :)

ben çanakkaleliyim diyenlere bayılıyorum arkadaşlar. ben çanakkalede oturuyorum ama buralı değilim. dikkatimi çekti ve çoğu kişiden de aynı şeyi duydum bigalılar, çanlılar çanakkaleliyim demiyorlar. bigalı yada çanlıyız diyorlar. lütfen yanlış anlaşılmasın. sadece burada yazan arkadaşlar için demiyorum, etrafımdaki insanlar için diyorum. Neden acaba? mesela ben rizeliyim ama ilçemi demiyorum. direkt rizeli yada karadenizliyim diyorum .çanakkaleye özgü bir şey bu. bu arada en yakın arkadaşım çanlı:1hug:

bende çanakkaleli sayılırım sonrada yerleştık ama olsun çok seviyorum orayı lapsekıde evımız var ahh yaz gelsede izinde gitsek:teytey:

bende çanakale merkezde oturuyorum.çanakkaleli arkadaşlarlatanışıp bizde çanakkale kulübünü oluşturalım aktivitelerde bulunalım.

ben çanakkale bigalıyım kimse yok galiba
gerçektennn bende bigalıyım ama bursaya evlendim ahh yaa memleketimden birini buldum ne güzelll

elencim canım bigalısın hee...senı tanımak isterdım..bıraz kendınden bahsetsene şuan nerdesın bıgadamı çanakkaledemı..anlat bırazcık ben bıgalıyım ama istanbulda oturuyorum aslında anne babam bıgalı ben istanbul dogdum büyüdüm ama memleketım bır başka tabii...görüşürüz inşallah..öptüm seni :a015:
bende bigalıyım canım doğma büyüme ailemde orda ama ben bursaya evlendim fazla uzak sayılmaz 3 saatlik yol ne güzell yaa memleketimden arkadaşlar çıkyıoyerimseniben

X