Canakkale///17

Çok güldüm kızlar size...Nedenini anlatayım...İl dışında okurken öğretmenimizin biri söylemişti...Sadece Biga'lılar "nerelisin?" diye sorulduğunda "Biga'lıyım" dermiş...Çanakkale'nin diğer ilçelerinden olanlar Çanakkale'liyim dermiş...

Uzun lafın kısası ben de BİGA'lıyım...

nerdesın su anda bıgadamı laelaelaelaelae

yosunum ben seni merak ettim ya biraz kendinden bahsedermisin nerde oturuyorsun tam olarak sen

yosunum canımmm bende BİGALIYIM.ayy konu başlıgını görünce cok sevındımm..bu arada bir üstümdeki üye mertim..akrabam olir jeyyar yerimseniben...mertimm ablacım öptüm seni bu arada:çiçek::1hug: tanışırız inşallah..yanlız ben bigada oturmuyorum istanbuldayım ama hemen hemen her yaz gelıyorum anneannemler teyzemler ordalar...benım annem babam bigalı ama evlenıp istanbula yerleşmişler...tanışırız inşallah bırgün yosunum..:1hug::çiçek::çiçek:

Bende Çanakkale merkezdeyim.Aslen Biga'lıyım...

Bende Çanakkale merkezdeyim.Aslen Biga'lıyım...

selam canımm aslen bende bıgalıyım ...tanışmak isterdım yaa..yaza bıgaya gelıcem aslında ımkan olsada çanakkalede bır k.k buluşması yapılsa ne güzel olurdu valla gelırdımmm...aa bu arada ben istanbuldayımyerimseniben

Buluşmaya katılabilecekler ve katılmak isteyenler buraya yazarsa ayarlayabilirim ben toplantıyı...Geçen yıl yapmıştık biz ama sadece 3 kişi vardı Çanakkale'li.Şimdi sayımızın arttığını görüyorum...

Evet biz 3 kişiydik:)Bu şarkıydı bedirhan nazlıcan ve ben yaasengözlerimebaksanab
Kanatlı kelebeğimyerimseniben

merhaba annem ve eşim bigalı görünce sevindim bigalı olucağını tahmin etmedim hiç

merhaba annem ve eşim bigalı görünce sevindim bigalı olucağını tahmin etmedim hiç

CİCİŞİMM CANIM TOPRAGIM HOŞGELDIN...valla bende konu başlıgını görünce sevınmışdım..benım akrabam bıle cıktı burdan ..sevındım senıde tandıgımaa.görüşmek üzerea.s.:1hug:

Arkadaşlar Herkese Slm Nişanlimin Tayini çanakkale Gelibolu çikti Temmuzada Gelibolu Yolcusuyuz.oralar Nasil Bize Yardimci Olun Evler Falan Kiralar

Arkadaşlar Herkese Slm Nişanlimin Tayini çanakkale Gelibolu çikti Temmuzada Gelibolu Yolcusuyuz.oralar Nasil Bize Yardimci Olun Evler Falan Kiralar

ben geliboludayım.sevdacım.Çok şanslısınız çünkü süper bir yere çıkmış tayininiz 4 bir yanı deniz yeşik olan bir yer gelibolu.Sanırım evlenip buraya geliyorsunuz lojman çıkmadı mı? Ev kiralarına gelince mevkii ye göre değişiyor. 275 ytl. den başlıyor 450 ytl. kadar gider çarşı vs. hep birbirine yakın yani zorluk çekmezsin Gelibolu insanı çok cana yakındır. Bizim apt. tayinide dyarbakır liceye çıktı temmuzda gidiyorlar ev boşalıcak sahile çok yakın nişanlın nerde görev yapıcak servisler apt. önünden kalkar belki bizim 4. kat olur kısmet yinede .öpüyorum seni görüşmek dileğiyle

ben istanbuldayım yazın ç.kaleye gelıcem tam tarıh belli olsun yazarım ben buraya arkadaslar buluşma ayarlanırsa valla güzel olur...öpüyorum sizleri..:1hug:a.s.

Ya Arkadaşlatr Biraz Konu Dişi Olucak Ama çanakkaleden Iyi Bir Kadin Doğumcu Ismi Verebilirmisiniz

Slm Arkadaşlar Ben Sivasliyim Eşimin Tayini Geliboluna çikti.gelibolulu Olan Bir Arkadaş Yok Mu Aceppppppp

Kumpir Canim Nerdesin Msjini Yeni Aldim Geçen Gün Gelibolundaydim Biraz Alişmakta Zorluk çektim Isinamadim Sanirim.valla Bir Ev Bulduk Ama Tam Adresini Bilmiyorum Tanişmak Isterim Kumpircim.kendine Iyi Bak.msn Verirsen Ordan Görüşürüz Kardeş.

selamlar arkadaşlar, bende bigalıyım. gerçi iş nedeniyle tüm ülkemi gezdim. şimdi istanbul da ouruyorum. memleketimin her karış toprağı güzel ama çanakkale yi hiç bir yere değişmem. yazları geliyorum ancak,biga ve karabigada kalıyorum.oraları çoooook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…