- Konu Sahibi EU1
yaaa şimdi nerde oturuyorsun. hemşeriyiz desene ne güzelaslen bigalıyım :) keşke orda otursaydım memlektimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa şimdi nerde oturuyorsun. hemşeriyiz desene ne güzelaslen bigalıyım :) keşke orda otursaydım memlektimde
ağlamaktan yoruldum..çanakkalede yaşayan arkadaşlar bana destek olsun lütfen
eğer bu mesajı bir-iki gün önc okumuş olsaydım muhakkak gelirdim.bigadayım ben.dün ç.kaley glmiştik gezmeye
yaaa şimdi nerde oturuyorsun. hemşeriyiz desene ne güzel
Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.8 Temmuzdan itibaren Çanakkalede yaşamaya başlıcam Evlendim düğünümden sonra inş. evime kavuşuyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen hiç bi yer bilmiyorum eşim biliyo tabii de bana güzel kaş alan güzel saç kesen bi kuaför lazım ve kozmatik malzemeler alabileceğim dükkanlar nereler isimleri yazabilirmisiniz lütfen gittiğimde çok ihtiyacım olucak kimsem yok orda ayrıca tanışabilirizde KK Çanakkaleli arkadaşlarım
suan çandayım canım görev gereği. :) beklerm buyur gelll
selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende eşimin tayini dolayısıyla çanakkaledeyim. nisan ayında geldik buraya ama pek alışamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var anadolu hastanesi dışında bildiğiniz bir jinekolog varmı?
ne guzel neresndebende çandayım
herkese merhaba 1 yıldır bu şehirdeyiz ve ben mide rahatsızlığı geçiyorum endoskopi yapılması gerekicek ama işlem devlet hastanesinde çok zor oluyormuş, diğer hastalarla konuştum aletler eskiymiş falan hep olumsuz yorumlar aldım.. bende özel hastanede yaptırmaya karar verdim ama merkezde bir tane özel hastane biliyorum oda anadolu hastanesi yalnız pek öven olmuyor orayı. bende bilenlere sorayım dedim orası iyi mi?yoksa çevre ilçelerde çok ünlü adı iyi diye duyulmuş bir hastane var mı? özellikle endoskopi için tavsiye edebileceğiniz bir yer...
buradan yada özelden cevap yazarsanız çok sevinirim
fakulteye gıdebilirsin yada bıga can hastanesne
çok geçmiş olsun yeni açılan araştırma hastanesine gidebilirsin kepezde gayet iyi hocaları var allah acil şifalar versin.
ne guzel neresnde
çok geçmiş olsun yeni açılan araştırma hastanesine gidebilirsin kepezde gayet iyi hocaları var allah acil şifalar versin.
selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende eşimin tayini dolayısıyla çanakkaledeyim. nisan ayında geldik buraya ama pek alışamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var anadolu hastanesi dışında bildiğiniz bir jinekolog varmı?