Canakkale///17

bende 1 haftadır Çanakkaledeyim çok güzel harika bi şehir ilk günler zor olcakmış gibi oldu evlendim geldim kendim çarşıya bile çıkıyorum geziyorum kolayalıştım sevdim bu şehri huzur dolu tarihimizle iç içe yaşamk güzel ama bakıyorum da çevreme pek bi değerini bilen kalmamış üzüldüm :KK43:

8 Temmuzdan itibaren Çanakkalede yaşamaya başlıcam Evlendim düğünümden sonra inş. evime kavuşuyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen hiç bi yer bilmiyorum eşim biliyo tabii de bana güzel kaş alan güzel saç kesen bi kuaför lazım ve kozmatik malzemeler alabileceğim dükkanlar nereler isimleri yazabilirmisiniz lütfen gittiğimde çok ihtiyacım olucak kimsem yok orda ayrıca tanışabilirizde KK Çanakkaleli arkadaşlarım
Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.

selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende eşimin tayini dolayısıyla çanakkaledeyim. nisan ayında geldik buraya ama pek alışamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var anadolu hastanesi dışında bildiğiniz bir jinekolog varmı?

merhabalar bende çanakkale bayramiçte okumuştum 2 yılım geçti çok özledim oraları :)

herkese merhaba 1 yıldır bu şehirdeyiz ve ben mide rahatsızlığı geçiyorum endoskopi yapılması gerekicek ama işlem devlet hastanesinde çok zor oluyormuş, diğer hastalarla konuştum aletler eskiymiş falan hep olumsuz yorumlar aldım.. bende özel hastanede yaptırmaya karar verdim ama merkezde bir tane özel hastane biliyorum oda anadolu hastanesi yalnız pek öven olmuyor orayı. bende bilenlere sorayım dedim orası iyi mi?yoksa çevre ilçelerde çok ünlü adı iyi diye duyulmuş bir hastane var mı? özellikle endoskopi için tavsiye edebileceğiniz bir yer...

buradan yada özelden cevap yazarsanız çok sevinirim

Bende çanakkaleliyim ve tam bir çanakkale hastasıyım mükemmel tarih ve doğa hiçbir yerde yok allah nasip ederse

bu yaz taşınıcaz eşimin tayini oraya çıkacak sonunda bütün ailem orada insanın memleketi gibisi varmı?

Geçenlerde bizim ordan şehit vardı.çanakkale/lapseki nasıl üzüldüm aynı sınıftaydık sınıf arkadaşım daha 25

yaşında ve eşi 3 aylık hamile allah kolaylık versin.çanakkale'de oturanlar çanakkale'nin değerini bilin.

çok geçmiş olsun yeni açılan araştırma hastanesine gidebilirsin kepezde gayet iyi hocaları var allah acil şifalar versin.

selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende eşimin tayini dolayısıyla çanakkaledeyim. nisan ayında geldik buraya ama pek alışamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var anadolu hastanesi dışında bildiğiniz bir jinekolog varmı?

biga can hastanesini tavsiye ederim. anadolu hastanesinden Dr ezcan yalçıner doğum doktorumdur tavsıye ederim

bende çandayım :KK37:
ne guzel neresnde

herkese merhaba 1 yıldır bu şehirdeyiz ve ben mide rahatsızlığı geçiyorum endoskopi yapılması gerekicek ama işlem devlet hastanesinde çok zor oluyormuş, diğer hastalarla konuştum aletler eskiymiş falan hep olumsuz yorumlar aldım.. bende özel hastanede yaptırmaya karar verdim ama merkezde bir tane özel hastane biliyorum oda anadolu hastanesi yalnız pek öven olmuyor orayı. bende bilenlere sorayım dedim orası iyi mi?yoksa çevre ilçelerde çok ünlü adı iyi diye duyulmuş bir hastane var mı? özellikle endoskopi için tavsiye edebileceğiniz bir yer...

buradan yada özelden cevap yazarsanız çok sevinirim

fakulteye gıdebilirsin yada bıga can hastanesne

kızlar tayın çıktı bingöl - adaklı :KK43:

kepez fakulteye hamileyken ggtım 150 tl muayne ucreti vermiştm kızımı bıga cana göturuyırum ssk 25 suan

Merhaba öncelikle tebrik ediyorum hamileliğiniz için.Allah tamamına erdirsin inşallah.sağlıklı bir şekilde kavuşursun dilerim bebeğine.

bende hamileliğimde Anadolu hastanesine gitmiştim.2009 yılı ilk aylarında açıldığı için Kepez Araştırma Hastanesi ozamanlar yeni açılma nedeniyle tam donanımlı olmadığından doğumumu Anadolu da yapmak zorunda kalmıştım.sonraki kadın doğumla alakalı kontrollerim için üniversite hastanesine gittim.bence kaliteli ve oldukça alakalı doktorlar var.Gitmenizi tavsiye ederim.uzun zaman olmuş msjı yazalı ama :KK3:

X