Canakkale///17

yok doğma büyüme Çanakkaleliyim ama görev dolayısıyla memleketimden uzağım
sen çanakkale'de mi yaşıyorsun?

gurbet kuşu gibiyiz desene
neyse
çok özledim çanakkalemi vallahi
bir gideyim kordanda 3 saat oturacağım saat kaç olursa olsun
:KK34::KK34:

evt çkale bigalıyım ve burda yşıyorum istanbuldan memleketime gelin geldim :)nerde hemşerilerimm hanii

Bende çanakkale/geliboluda doğdum ama maalesef şuanda konyada yaşıyorum....

bende çanakkaleliyim ama malesef istanbula gelin geldim:2:

yeni katılanlar, hoşgeldiniz, çanakkaleyi özleyenler için son haliyle
fotoğraf paylaşalım biz de o zaman bir ara...

Merhaba bende anne tarafımda çanakkale biga osmaniye köyündenim ve guru duyuyorum dedemi çanakkale savaşında şehit verdik bir şehit torunuyum herkeze selamlar

Bende anne tarafımdan çanakkale biga osmaniye köyündenim gurur duyuyorum dedemi çanakkale savaşında şehit verdik bir şehit torunuyum ne mutlu herkeze selamlar

Benim de bugün sevdiğim Çanakkale'ye askere gittiEn Büyük TÜRKİYE
Forumda Çanakkale ile ilgili bir şeyler bulur muyum diye araştırırken burayı buldum..
10 ay kalbim orada atacak.:nazar:

Çanakkaleli değilim ve sadece iki kez gördüm fakat çok beğendim. Yerleşmeyi düşünüyoruz ama tabii ki de orada yaşayanların fikirlerinide almak lazım şehirle ilgili?
Gördüğüm kadarıyla çok büyük olmasada temiz, düzenli bir şehir.. Çarşısınıda beğendim.

ÇANAKKALE ŞEHİTLER DİYARİ..

çok güzel bir memleket burdan ayrılmak zorunda olduğum için çok üzgünüm...

Merhaba kızlar bende çkaleliyim :)) Alkol almayı seven gezmeyi eğlenmeyi seven kafa dengi kızlar msj yazabilir .. En yakın dostumdan kazık yedim bi dosta ihtiyacım var :))

kızlar ya çanakkaledeyim ben de ..güveç alacağım nerden alıyım..bi de açık süt almak istiyorum satan var mı çanakkalede bildiğiniz sütü iyi olan... böyle yoğut yapınca kaymağı kalınca tutan.. yani sütü kaliteli olan bildiğiniz... bi yardımcı olun bacılar banaaaaa:KK71::KK71:

Açık süt satan çok yer var. Hangi mahallede arıyorsun? cevatpaşa ve sosyal konutlar civarında benim bildiklerm. sağlık mesleğin yan tarafında manav var oranın sütü güzel. çok da güzel yoğurt oluyor. :nazar:

Son düzenleme:
Bende Çanakkaleliyim ama Kırklarelinin bir köyüne gelin geldim.32 ay oldu buraya geleli ama hala alışamadım.eşimi bu kadar sevmesem 1 dk durmam eşim için katlanıyorum.(köyde çok canım sıkılıyor gezmek için hiç bir yeri yok.)Çanakkalenin kordonu var,aynalı çarşısı var.canın sıkıldı mı bin feribota Kilitbahire geç.Halk bahçesine gidip spor yap(spor aletleri var)

Selam.. Çanakkaleli değilim fakat Çan'a bu yıl geldim okul için. Bazen sıkıcı olsada sessiz,sakin bi yer seviyorum burayı :))

X