Canakkale///17

Iyi geceler bende çanakkaleliyim ve çanakkale aşığıyım..ama evlilik nedeniyle izmirdeyim .ailem orada yaşıyor o yüzden sık sık geliyorum çanakkaleme ve sahilini çok özlüyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

selam kızlar aranıza yeni katıldım. Bende eşimin tayini dolayısıyla çanakkaledeyim. Nisan ayında geldik buraya ama pek alışamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var anadolu hastanesi dışında bildiğiniz bir jinekolog varmı?

çanakkaledeyken ve geldiğimde gittiğim doktorum harun gökçe engin dir...

Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]

Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...

herkese merhaba 1 yıldır bu şehirdeyiz ve ben mide rahatsızlığı geçiyorum endoskopi yapılması gerekicek ama işlem devlet hastanesinde çok zor oluyormuş, diğer hastalarla konuştum aletler eskiymiş falan hep olumsuz yorumlar aldım.. bende özel hastanede yaptırmaya karar verdim ama merkezde bir tane özel hastane biliyorum oda anadolu hastanesi yalnız pek öven olmuyor orayı. bende bilenlere sorayım dedim orası iyi mi?yoksa çevre ilçelerde çok ünlü adı iyi diye duyulmuş bir hastane var mı? özellikle endoskopi için tavsiye edebileceğiniz bir yer...

buradan yada özelden cevap yazarsanız çok sevinirim
Merabalar çok geçmiş olsun annemde özel hastanede 2-3 yıl önce endoskopi yaptırdı doktoruda Kadir Yalçınerdir kendisi benimde doktorumdur sert mizacı altında çok babacan biridir isterseniz kendisiyle görüşün.Biz memnun kaldık Çok geçmiş olsun tekrar

Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]

Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...
Canım bende sizi tanımadığım için kendisine internette ondan bahsettiğimi haber vermiştim ama özeldende ismimi söylüyorum umarım memnun kalırsın telefon numarasınıda vereyim randevuz gitmezseniz iyi olur çünkü tüm çanakkalenin güzel bakımlı kadınları ilk olarak Öznurun kapısını çalar.
Buarada dürüstlüğüylede müthiş bir esnaftır örneğin; benim saçlarıma yazık etmemek için 3 yıldır asla ne kadar yalvarıp yakarsamda boyamıyor.Başka kuaförler olsa biliyorsun saç boyamak kesmek için yer arar. Sağolsun Öznurcum müşterisini kendinden daha çok düşünür!

selam İstanbudan sevgili hemşerilerim çanakkale yeniceliyim gelibolu doğumluyum 13 yaşına kadar orda buyüdüm daha sonra ayvalığa taşındık liseyi orda bitirdim babam emekli olunca annemler balıkesir edremite taşındı memleketimize bir saat uzaklıkta ben işim gereği istanbulda yaşıyorum 2 senedir :KK43:çok özledim oraları gelibolu fenerde denize karşı o mis kokulu iğde çiceğinin kokusunu içine çekmek bambaşka tüm hemşerilerimi öpüyorum kucak dolusu sevgiler..

Gittim Çanakkaleye aşık oldum. Biraz da hüzünlendiriyor insanı. Çanakkale Savaşı gibi bir savaş yaşandı sonuçta En Büyük TÜRKİYE

Çanakkaleli arkadaşlardan bir ricam olacak.Ankara üzerinden özel arabayla Çanakkale şehitliklerini ziyarete geleceğiz.Yazılanlardan anladığım kadarıyla feribotla karşıya geçilmesi gerekiyormuş.Özel araç olduğu için illaki feribota binmemiz gerekiyormu? Bize fikir verebilecek birileri lazım.Daha önce hiç gelmedik Çanakkaleye.size zahmet olmazsa sorularımı yanıtlayabilirmisiniz kızlar.

Çanakkaleli arkadaşlardan bir ricam olacak.Ankara üzerinden özel arabayla Çanakkale şehitliklerini ziyarete geleceğiz.Yazılanlardan anladığım kadarıyla feribotla karşıya geçilmesi gerekiyormuş.Özel araç olduğu için illaki feribota binmemiz gerekiyormu? Bize fikir verebilecek birileri lazım.Daha önce hiç gelmedik Çanakkaleye.size zahmet olmazsa sorularımı yanıtlayabilirmisiniz kızlar.

şehitlikler yarım ada da kalıyor yani karşıda ve çanakkale merkeze gelecekseniz karşıya geçebilmek için kilitbahir feribotları ile karşıya geçmeniz gerekecek. kilitbahir feribotları ile 15 dk sürer. eceabattan da gidebilirsiniz ama bunun içinde feribot ve yarım saatlik boğazı geçmeniz gerekecek.
eğer feribota binmek istemezseniz tek yol istanbul üzerinden gelip gelibolu-eceabat-kilitbahir yolunu kullanmanız.

feribota binmek neden sorun yaratıyor?

tatlım hiç bi bilgimiz olmadığı için öyle söyledim.feribot yolculuğu beni biraz geriyor açıkçası.ilk defa yapacağım için o nedenle sordum.çok detaylı anlaştmışsın.sağol canım.giderken gerek gördüğüm soruları yöneltebilirim.bizi yolumuzda çok fazla zorlayacak bir durum yoktur umarım.detayları bilmemek yolculukta sorun yaratıyor.çok kez yaşadım.umarım bir sıkıntı olmaz.

tatlım hiç bi bilgimiz olmadığı için öyle söyledim.feribot yolculuğu beni biraz geriyor açıkçası.ilk defa yapacağım için o nedenle sordum.çok detaylı anlaştmışsın.sağol canım.giderken gerek gördüğüm soruları yöneltebilirim.bizi yolumuzda çok fazla zorlayacak bir durum yoktur umarım.detayları bilmemek yolculukta sorun yaratıyor.çok kez yaşadım.umarım bir sıkıntı olmaz.

2007 de gelip asık oldugum sehir canakkale,hele feribot gezintisine bayılmıstım.mehmetcik mezarlıgı duyguseliii :KK16::KK16:

şimdi anladım canım.
o zaman kilitbahirden geçmenizi tavsiye ederim
feribota bindiğini anlamadan inmiş olursunuz
10 veya 15 dk sürüyor karşısı tam hatırlayamıyorum :)
eceabat iskelesinin hemen sol tarafında küçük motorların olduğu bir iskele.
birde rehberiniz varmı. rehbersiz giderseniz yol bitmez :)
çünkü ha deyince şehitliğe ulaşamıyorsun malesef.
en az 2 saat geçer yolda
iskelenin karşısında rehberlik için başvurabileceğiniz yerler var.
kafana takılan veya sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin :)

canım çok çok teşekkür ederim..bilgileri hiç biyerden bulamamıştım..ama giderken sana mutlaka gene yazıcam.haberleşelim.tekrardan teşekkürler.öptüm. :KK52::KK52::KK52:

burada bulamazsan özel mesaj atabilirsin canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :KK34:

slm kızceler.... bende bigalıyım canakkaleye evlendim ve canakkalede oturuyorum hepinizi öpüyorummm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X