Canakkale///17

çanakkaleden avona üye olmak isteyen mesaj atsınnn :)

arkadaşlar merhaba bu senenin sonunda eşimin işi dolayısyla ç.kle yerleşmeyi düşünüyoruz bende eşim gibi özel sektörde çalışıyorum acaba çanakkalede yaşam nasıl ucuz mu ev kiraları ne kadar, işletme muzunuyum satın alma ve satış alanın 6 yıllık deneyimin var iş bulmam kolay olurmu ? kışın çanakkale de yaşam nasıldır ?

Merhaba. Çanakkalede yaşam ucuz sayılır. Meyve sebze güney illerine göre daha pahalı doğal olarak. Ev kiraları da beklentinize göre değişiyor. Merkeze yakın doğalgazlı ufak bir daireyi 400 liraya tutabilirsiniz araştırırsanız. Zaten ufak bir yer. Biraz fazla yürürüm diyorsanız ya da arabanız varsa ki çok gerek kalmaz merkeze biraz uzak yerlerde 400 liraya 100 m2 sıfır daire bulabilirsiniz. Arayana her yerde iş var. Çanakkale de de bulursunuz da düşük maaşla çalıştırıyorlar genelde. Çok fazla fabrika vb. yerler yok olanlar da ilçelerde ve kadrolaşmış durumda. Büyük ihtimalle küçük işletmelerde çalışmak zorunda kalırsınız. Tabi biraz da şansa bakar bu işler. Kışa gelirsek soğuk nemli ve rüzgarlı. Boğazın etkisi çok. Yazın oldukça rüzgar oluyor. Tabi denize girmeye engel olacak kadar değil :KK66: O yüzden gelince önce bir Bozcaada ya gidin, gezin, deniz sefanızı yapın sonra iş ararsınız :KK20: Bu şehir insanı tembelleştiriyor :KK9:

Kızlar selamlar bende artık Çanakkaleli oldum mayısta düğünüm var İstanbul'dan Çanakkale'ye gelin geliyorum size bir sorum olacak Çan'da yada Çanakkale'de düzgün güzel düğün fotoğrafçısı var mı bildiğiniz?

Temmuzun 8'i itibariyle bende Çanakkale'de olacağım artık nişanlım orda çalışıyor oraya yerleşti 2 yıldır orda yaşamımızı sürdürmeye devam edicez inş. 1 kere gittim çok sevimli ve sıcak bi şehir gibi geldi tam anlamıyla pek bi yerini bilmiyorum evimizi tuttuk hemde çok uygun fiyata ve sıfır daire müstakil bahçeli çok güzel bi yer burdan tanıştığım arkadaşlarla orda da görüşmek konuşmak isterim nasip olursa bu topiği buldugum iyi oldu çanakkale hakkında bilgi sahibi olmak adına iyi olmuş açıldığı :)

Mrhb arkadaşlar birbuçuk yıl oldu Çanakkaleye geleli hergün daha çok seviyorum burayı
evde canım sıkılıyor, gidecek yerim yok, arkadaşa ihtiyacım var diyen varsa Çanakkale merkezde morabbin parkına bekliyorum sizleri
Çanakkalede yaşıyorsanız elemeği satışı yapılan parkı bilmeyen yoktur bende orada satış yapan kadınlardan biriyim
hadi bakalım kaç kişi ziyaretime gelicek :KK55:

Mrhb arkadaşlar birbuçuk yıl oldu Çanakkaleye geleli hergün daha çok seviyorum burayı
evde canım sıkılıyor, gidecek yerim yok, arkadaşa ihtiyacım var diyen varsa Çanakkale merkezde morabbin parkına bekliyorum sizleri
Çanakkalede yaşıyorsanız elemeği satışı yapılan parkı bilmeyen yoktur bende orada satış yapan kadınlardan biriyim

eğer bu mesajı bir-iki gün önc okumuş olsaydım muhakkak gelirdim.bigadayım ben.dün ç.kaley glmiştik gezmeye

merhaba Çanakkale liler sizler çok şanslısınız çünkü bir tarihin koynunda yaşıyorsunuz size imreniyorum çükü çanakkale benim için bir tutkudur. çok sevdiğim bir ildir.ben trabzonluyum elbet memleketimide çok seviyorum.ama Çanakkale bende farklı duygular uyandırıyor. turlarla şehitliğe gelmek nasip oldu bana ve o topraklara basmaya kıyamadım mehmet akif ersoy unda dediği gibi bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, düşün altında binlerce kefensiz yatanı..çok duygu dolu bir geziydi gözyaşlarımı tutamadığım anlar oldu.çok şanslısınız. Çanakkaleye sevgiler selamlar...

Çanakkale'deki KK'lılar bir hafta sonu hamam sefası yapalım mı? Ne dersiniz?

Çanakkaleliler buraları çok boş bırakıyor.Daha çok bağlantı kuralım.Hepinizi öpüyorum

çanakkaleye tayinimiz çıktı bizde çanakkaleliyiz artık hakımıza hayırlı olur inş

8 Temmuzdan itibaren Çanakkalede yaşamaya başlıcam Evlendim düğünümden sonra inş. evime kavuşuyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen hiç bi yer bilmiyorum eşim biliyo tabii de bana güzel kaş alan güzel saç kesen bi kuaför lazım ve kozmatik malzemeler alabileceğim dükkanlar nereler isimleri yazabilirmisiniz lütfen gittiğimde çok ihtiyacım olucak kimsem yok orda ayrıca tanışabilirizde KK Çanakkaleli arkadaşlarım

ben de1 ay önce yeni evlenip geldim çkaleye..izmirden geldim..ve alışamadım her gün ağlıorum..umarım sen daha kolay atlatırsın :KK43:(

ben de1 ay önce yeni evlenip geldim çkaleye..izmirden geldim..ve alışamadım her gün ağlıorum..umarım sen daha kolay atlatırsın :KK43:(
ahh canım benım bende karabukten 8 saat uzaklıktan gelıcem ıns. Kolay alısırm ne bılıyım denızı var guzel sehır ama kımsem yok tanıdıgım cevrem yok bıraz sıkılcam adaptasyon sorunu yasarım mutlaka bende ama bılemıyorum hemen ıs bulup calısmam lazım yoksa evde cok zorlanırım bende geldıgımde belkı tanısır bulusur arkadas oluruz ıstersen 19 gun sonra ordayım

ağlamaktan yoruldum..çanakkalede yaşayan arkadaşlar bana destek olsun lütfen :KK43:

ağlamaktan yoruldum..çanakkalede yaşayan arkadaşlar bana destek olsun lütfen :KK43:

Selam.. Çanakkaleli değilim fakat Çan'a bu yıl geldim okul için. Bazen sıkıcı olsada sessiz,sakin bi yer seviyorum burayı :))
bende istanbuldan çana üniversiteye gittim 2008 de ve eşimle tanıştım evlendm orda kaldım. suanda orda oturuyorum ama eşim askeriyeyi kazandı şimdi tayin olucz.

Kızlar selamlar bende artık Çanakkaleli oldum mayısta düğünüm var İstanbul'dan Çanakkale'ye gelin geliyorum size bir sorum olacak Çan'da yada Çanakkale'de düzgün güzel düğün fotoğrafçısı var mı bildiğiniz?
çanda oturyorum yasin foto çok güzel tavsiye ederim açık hava çekimleride var.

15 gun önce ordaydık eşimle ve ordaki tezgahların birinden küpe ve bilelik aldım keşke önce okusaydım gelirdim yanına :)

ağlama:2: merkezdeysen kısa zmnda alışırsın. ilk zmnlar evt çok zor geçiyor sadece zamana bırak. hersey yoluna giriyor. gezilcek yeri var en azından ilçede değilsin

aslen bigalıyım :) keşke orda otursaydım memlektimde

X