Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrhb arkadaşlar birbuçuk yıl oldu Çanakkaleye geleli hergün daha çok seviyorum burayı
evde canım sıkılıyor, gidecek yerim yok, arkadaşa ihtiyacım var diyen varsa Çanakkale merkezde morabbin parkına bekliyorum sizleri
Çanakkalede yaşıyorsanız elemeği satışı yapılan parkı bilmeyen yoktur bende orada satış yapan kadınlardan biriyim
hadi bakalım kaç kişi ziyaretime gelicek
En azından mesajımı okumuş oldunuz bir dahaki sefere beklerim :)eğer bu mesajı bir-iki gün önc okumuş olsaydım muhakkak gelirdim.bigadayım ben.dün ç.kaley glmiştik gezmeye
ahh canım benım bende karabukten 8 saat uzaklıktan gelıcem ıns. Kolay alısırm ne bılıyım denızı var guzel sehır ama kımsem yok tanıdıgım cevrem yok bıraz sıkılcam adaptasyon sorunu yasarım mutlaka bende ama bılemıyorum hemen ıs bulup calısmam lazım yoksa evde cok zorlanırım bende geldıgımde belkı tanısır bulusur arkadas oluruz ıstersen 19 gun sonra ordayımben de1 ay önce yeni evlenip geldim çkaleye..izmirden geldim..ve alışamadım her gün ağlıorum..umarım sen daha kolay atlatırsın (
bende istanbuldan çana üniversiteye gittim 2008 de ve eşimle tanıştım evlendm orda kaldım. suanda orda oturuyorum ama eşim askeriyeyi kazandı şimdi tayin olucz.Selam.. Çanakkaleli değilim fakat Çan'a bu yıl geldim okul için. Bazen sıkıcı olsada sessiz,sakin bi yer seviyorum burayı :))
çanda oturyorum yasin foto çok güzel tavsiye ederim açık hava çekimleride var.Kızlar selamlar bende artık Çanakkaleli oldum mayısta düğünüm var İstanbul'dan Çanakkale'ye gelin geliyorum size bir sorum olacak Çan'da yada Çanakkale'de düzgün güzel düğün fotoğrafçısı var mı bildiğiniz?
Mrhb arkadaşlar birbuçuk yıl oldu Çanakkaleye geleli hergün daha çok seviyorum burayı
evde canım sıkılıyor, gidecek yerim yok, arkadaşa ihtiyacım var diyen varsa Çanakkale merkezde morabbin parkına bekliyorum sizleri
Çanakkalede yaşıyorsanız elemeği satışı yapılan parkı bilmeyen yoktur bende orada satış yapan kadınlardan biriyim
hadi bakalım kaç kişi ziyaretime gelicek
ağlamaktan yoruldum..çanakkalede yaşayan arkadaşlar bana destek olsun lütfen