Canakkale///17

Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]

Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...

Arkadaşlar bana bi yardım edebilirmisiniz çanakkalede saç için kuaför ve fotograf ile ilgili

Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]

Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...

Arkadaşlar bana bi yardım edebilirmisiniz çanakkalede saç için kuaför ve fotograf ile ilgili çok az vaktim kaldı ve ne yapacağımı bilemiyorum:18:

Sitede güzel şeyler yazılmıştı fakat benim beklentilerimin çok altında kaldı bilginiz olsun...Burada amacım bir yeri ve ya birilerini kötülemek değil sakın yanlış anlaşılmasın...
Ancak gidecek olanlar için belli bir profil aktarmak isterim...Sonuç olarak bizler burada deneyimlerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Ortam da sıcaklık aramayın bişeyi 2.kez soramıyosunuz, Sebebi ise müşteriye doymuş bir yer...Bilgilendirme yok, Sadece söylenen şey 1992 den beri bu işi yapıyoruz ve Herkes buradan memnun ayrıldı ...
Kendisine çok güveniyo olabilir fakat her insanın beklentisi farklıdır...
Yardımcıları ile arasında bir asabiyet var ve o gerginlik ister istemez sizede geçiyor...
Kısacası birazda adamına göre muamele yapıyo sanki (b.hşiş )
Devamlı gidecek olursanız belki tutumu farklı olabilir bilemiyorum...
Ama ben ve yanımda götürdüğüm misafirlerim memnun kalmadı, Gitmek isterseniz 2.kez düşünün derim...Sonuç olarak çok profesyonel değil bana göre, çıkardığı son görüntü orta derece

selam kızlar.
çanakkalede rahim filmi çektiren varmı aranızda

Çok uzun zamandır uğrayamadım buralara. Eminim yeni hemşehrilerim gelmiştir. Bundan sonra çok boş bırakmamalı topiğimizi. Bilmeyenler için söyleyeyim, ben Gelibolulu'yum. Ama Denizli'de yaşıyorum.

Çanakkale :) 2005 Eylül de İstanbul a geldim üniversite için , iş güç derken dönemedim :KK43: ailemin yanından her dönüşümde iskeleden uzaklaşırken Çanakkale yi izlemek tam işkence.

Çanakkale'yi öyle özledim ki. Gerçekten de hiç bir şehir memleketim gibi değilmiş. Üzülünce kordona inerdim bütün bulutlar dağılırdı üzerimden. İnsanı ayrı bir güzel ayrı bir marjinal. O kadar özledim ki... Geliyorum sana çarşamba. Bitiyor hasretimiz.

çanakkale bigalılar nerdesiniz

X