Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim babam hacıpehlivanlı annem sinekçili ama istanbulda yaşıyoruz
hımm iyiymiş arada geliyor musun memlekette
Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]
Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar bana bi yardım edebilirmisiniz çanakkalede saç için kuaför ve fotograf ile ilgili
Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakmamışım.
Size tavsiyem Öznur kuafördür.Kendisi Lodosun karşısındaki ara sokakta.Çok tatlı bir bayan ve ben oraya gidiyorum.Hatta başka konulardada yardımcı olabilirsem çok sevinirim çünkü ben çanakkalenin yerlisiyim.
Öznurada benim tavsiye ettiğimi söylerseniz yardımcı olur.İsterseniz özeldende ismimi verebilirim.[/Q]
Çok teşekkür ederim kuaför olarak birini buldum saça kuaför de salihaya aldırıyorum kaş için gidiyorum sadece tabiki özleden isminizide verirseniz boya için tanıdık bi kuaföre gitmek isterim acıkcası cok iyi olur tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar bana bi yardım edebilirmisiniz çanakkalede saç için kuaför ve fotograf ile ilgili çok az vaktim kaldı ve ne yapacağımı bilemiyorum:18:
bigalılaaaaaar banaa msj atarmısınız