Canakkale///17

Mrhb bende bundan sonraki hayatımı çanakkalkede geçiricem
Çanakkale merkeze yerleştik kahve içmek için arkadaşlara ihtiyacım var çanakkalede

aaaaaaaaaaaa canım benim seni oğlunla burda görmek ne güzel,Allah bağışlasın arkadaşım..inşallah seneye ben de bebişimle burda oluruz..Allah mutluluğunu daim etsin...

inşallahhh canım.doğumda hep dualarımdaydınız.inşallahhhh hayırlı vakitte çıkıp gelecek seninde bebişin canım benim:KK16:

selam çanakkalenin güzel bayanları epeydir yoktum .iş yerinde giremiyorum eve internet bağlattım artık geceleri burayayım. nasılsınız bakalım . baya kabalık olmuşsunuz ne güzel kızım ve ben iyiyim meleknaz 2 yaşına girdi atık abla oldu

selam kimsele uğramamış ........................nerdesiniz kızlarrrrrr

kızlar ya çanakkaledeyim ben de ..güveç alacağım nerden alıyım..bi de açık süt almak istiyorum satan var mı çanakkalede bildiğiniz sütü iyi olan... böyle yoğut yapınca kaymağı kalınca tutan.. yani sütü kaliteli olan bildiğiniz... bi yardımcı olun bacılar banaaaaa:KK71::KK71:

kızlaaaaaarrrr merhaba ben aslen eskişehirliyim bursadan çanakkaleye yerleştik yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır burdayız eşim okuyo üniversitede. tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğumcu varmı acilll. ayrıca bende çok yanlızım burda çok güzel bi şehir ama kimsecikler yok:)))))

kızlaaaaaarrrr merhaba ben aslen eskişehirliyim bursadan çanakkaleye yerleştik yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır burdayız eşim okuyo üniversitede. tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğumcu varmı acilll. ayrıca bende çok yanlızım burda çok güzel bi şehir ama kimsecikler yok:)))))

tatlım ben şule hanıma gitmiştim ve çok kanamam vardı durumum kötüydü benimle öyle ilgilendi ki anlatamam. o zaman muayenesi vardı ama kapattı devlet hastanesinde :KK8:

tatlım ben şule hanıma gitmiştim ve çok kanamam vardı durumum kötüydü benimle öyle ilgilendi ki anlatamam. o zaman muayenesi vardı ama kapattı devlet hastanesinde :KK8:

saol canım şule hanımı 1-2 kişiden daha duydum yarın için randevu aldım devlet hastanesinden ancak şule hanım yokmuş cengiz beye aldım nasıldır artık bilmiyorum. akıntı problemim vardı. ama şule hanıma gitmeyi istiyorum. bide ben doktorların muayehane açamamalarının yargıtaydan döndüğünü duydum açabiliyormuşlar artık sanırım (kesinmi değilmi bilmiyorum sadece duyum:))))

kızlar ya çanakkaledeyim ben de ..güveç alacağım nerden alıyım..bi de açık süt almak istiyorum satan var mı çanakkalede bildiğiniz sütü iyi olan... böyle yoğut yapınca kaymağı kalınca tutan.. yani sütü kaliteli olan bildiğiniz... bi yardımcı olun bacılar banaaaaa:KK71::KK71:

canım güveci nasıldır bilmem ama aynalı çarşının çıkışında görmüştüm. süte gelince bende almak istiyorum ben esenlerde oturuyorum bi sütçü geliyomuş buraya ama bi denk gelipte alamadım canım denk gelirse nasıl olduğunu yazarım

Nasıl özledim Çanakkaleyi :KK43: Kordonda yürümeyi, dondurma alıp eceabatı izlemeyi. Feribotla kilitbahire geçmeyi.

Şakirde çay içip, barlar sokağında kıkırdamayı :KK43:

Stressiz, trafiksiz evime yürümeyi. Yazın güzelyalıda denize girmeyi. Çatı katı evimde terasta mangal yakmayı :KK43:

Yeni kordonda çekirdek çitlemeyi :KK43:((

Çoook Kocaman özledim seni Çanakkale, aşkımın başladığı, umudumun yeşillendiği yer :KK43:

X