Canakkale///17

kızlar tarıhı belırleyın uygun oılursa bende gelmeye çalışırım gündüz olsa benım için dah auygun olur ama bakalımmm çoğunluk ne derse o olsunnn..

firsnumbus canım tebrık ederım ınşalah sonuna kadar öyle devam eder sende mınık yavruna kavuşursunn canımm arkadaşımmm.....

canım çok tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun inşaallah, umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın...

çok sevindim canım senin hislerini çok iyi anlıyorum allah sağ salim bebişine kavuştursun sana ve bebişine allahım sağlık versin canım hamileliğinin keyfini sür.

hepinize çokkk teşekkür ederim arkadaşlar.çokkk mutluyum.inşallah sonuna kadar sağlıkla gider:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inşallah sende annelık duygusunu yaşarsınkuzucuğuna sağlıklı br şekılde kavusursun ınşalahhh

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

inşallah her şey dilediğin gibi olur canımmmmm.....hayırlı olsun gözün aydın..

slm arkadaşlar ben de çanakkaleliyim.. Kipanın yan tarafındaki sitelere yeni taşındık. buralarda hiç tanıdığım kimse yok:kahve: şöyle bir ortam kuralım görüşelim tanışalım arkadaş olalım :içelim: çok mu samimi oldu akannehir yok mu bizim buralara yakın oturan kimse? :1rolleyes:

slm arkadaşlar ben de çanakkaleliyim.. Kipanın yan tarafındaki sitelere yeni taşındık. buralarda hiç tanıdığım kimse yok:kahve: şöyle bir ortam kuralım görüşelim tanışalım arkadaş olalım :içelim: çok mu samimi oldu akannehir yok mu bizim buralara yakın oturan kimse? :1rolleyes:

çanakkaleye hoşgeldin arkadaşım

canım yaz olunca herkes gezmelerde yavaş yavaş gelirler artık tanışık arkadaş oluruz bende merkezde oturuyorum .

selam arkadaslar bende canakkaleliyim ...ailem canakkalede oturuyor bende tatillerde gelebiliyorum canakkaleme..sevgiler selamlar

hoşgeldin, evet tatildeydik, ben de yeni gördüm, inşaallah görüşürüz...

ben tanıdıklarıma sordum,kimse bilemedi, ilçelerde ise bilemeyiz tabii...

Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

herkese uzuuuuuun bi aradan sonra meraba...

X