Canakkale///17

selam kızlar ben çanakkaleli değilim ama sizden bi yardım rica edeceğim.
Çanakkalede arsalar satan anıt grup diye bir firma var. Bazı projelerle arsalar satıyorlar fiyatlarıda çok uygun bu firma nasıl bir firma güvenilirmi bu firmadan arsa alan aoldumu fiyatlarıda çok uygun üstelik taksitte yapıyor ykafam baya karıştı yardım lütfen ohaoldumsmile

çanakkaleeee
kimse yokmu?senağlama

Sevgili hemşerilerim, yarın akşam oralara geliyorum inşallah. Keşke fırsat olsa da bir buluşma yapsak. Temmuz'un 15'ine kadar Gelibolu'dayım. Bilginiz olsun yani...

hoşgeldin çanakkaleye hep buluşalım dedik ama bir türlü fırsat olmadı toplanamadık.

aslında sen gitmeden ayarlasak keşke bir buluşma çok güzel olur gerçekten. eğer olurda buluşmak isterseniz ben gelirim. tarih ve saat belirlememiz gerekiyor tabi herkes için uygun olan zaman

selam kızlar ben çanakkaleli değilim ama sizden bi yardım rica edeceğim.
Çanakkalede arsalar satan anıt grup diye bir firma var. Bazı projelerle arsalar satıyorlar fiyatlarıda çok uygun bu firma nasıl bir firma güvenilirmi bu firmadan arsa alan aoldumu fiyatlarıda çok uygun üstelik taksitte yapıyor ykafam baya karıştı yardım lütfen ohaoldumsmile

selam çanakkalede anıt grup adını duymadım ama ilçelerde olabilir

hoşgelesin safalar getiresin ablacım.evet ne güzel olur bir buluşma olsaboshayallersmileboshayallersmile
ama ben ancak lapsekide olursa buluşma gelebilirim.çünkü 2 gün önce tüp bebek transferim oldu.sonucumu 13 temmuzda öğreneceğim ve bekleme dönemimi lapsekide geçireceğim.minübüse binip merkeze gidemem kiii:a015:
ama bir buluşma olupta kaçırırsam da çok üzülürümbilmiyorumkismile
çok merak ediyorum hepinizidelikafaduldendelikafadulden

canım umarım bizlere mutlu haberler verirsin bende kızıma tam 9 yıl sonra kavuştum.

günaydın memleketımın güzel ınsanlarııı...

öncelıkle anıt gurup adını ben hıç duymadımmm..eğer çanakkaledde yaşamıyorsanızzz iyice araştırmadan fooğrafla falan arsa yaada ev almayın rkesınlıkleee derım kardesimm...

firsnumbus yavrumm iyi habrleını beklıyoruz tatlımmm YÜCE RABBIM BIR AN ÖNCE SENIN YÜZÜNÜDE GÜLDÜRSÜNN ıNSALLAHH.....

ANUŞKA ABLAM HOŞGELDıNNN GÜZEL MEMLEKETIMIZE...GÖRÜŞME OLURSA BENDE GELMEK ıSTERIMMM ARANIZAA AMA EŞıMıN ıŞLERI ÇOK YOĞUNNN ARKADAŞLAR KAARLAŞIRABILISEK YINEDE GELMEYI ÇOK ıSTERIMMM...

herkese iyi geceler, bu saatte kimse olmaz biliyorum ama şöyle bir uğrayayım dedim...

günaydın bebekecem evet çok yağmur yağıyo sıcaktanpişiyoduk birden üşümeye başladık vallakaydirigubbakcemile3
anuşka ablacım hoşgeldin çanakkalemize buluşma olursa gelmeyi çok isterdim ama hafta içi full çalışıyorum akşam 9 a kadar pazar günüde eşim evde ben aranıza katılamıycam resimlerinize bakıp iç geçiririm bende:çok üzgünüm:
firstnimbus canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin :emir_bebek:sana tutunmuştur inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
bide bugün kandil kandiliniz mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallahopuyorumnanaktan

Selam kızlar.
Salı gününden beri Gelibolu'dayım. Kışlıkları giydik, oturuyoruz iki gündür. Sanırım ayın 18'ine kadar buradayım. Görüşebilirsek sevinirim.

selam canım hoş geldin senin sanşına baksana havalara ama bu hafta sonuna kadarmış az kaldı

aslında bende gündüzleri çalışıyorum. eğer hepimiz içinde uygun olursa akşam kordonda buluşabiliriz.

bir tarih yazalım uygun olan arkadaşlarla buluşalım.

Çok geç olmamak şartıyla gelebilirim. Malum, Gelibolu'ya dönüş var gece.

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

kızlar tarıhı belırleyın uygun oılursa bende gelmeye çalışırım gündüz olsa benım için dah auygun olur ama bakalımmm çoğunluk ne derse o olsunnn..

firsnumbus canım tebrık ederım ınşalah sonuna kadar öyle devam eder sende mınık yavruna kavuşursunn canımm arkadaşımmm.....

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

canım çok tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun inşaallah, umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın...

çok sevindim canım senin hislerini çok iyi anlıyorum allah sağ salim bebişine kavuştursun sana ve bebişine allahım sağlık versin canım hamileliğinin keyfini sür.

X