Canakkale///17

çok geçmiş olsun, bizim sülalecek diş hekimimiz halil berksoy, yavaş ve itinalı çalışır, canınız asla yanmaz, iğne bile kullanmaz, başka bir aleti var uyuşturmak için, tedavi uzun sürer ama sonuç iyi olur, çok kibar ve hoşgörülü biridir, öyle muayenesi asortik değildir ama işini iyi yapar, ve tedavi sonuçlanmadan asla para almaz, bitince de uygun fiyat ister, hiç paragöz değildir, çok dürüsttür, muayenehanesi garajın sağındaki pasajda, nusret kutluydu herhalde ismi pasajın, hatta telefonu da vereyim, 2120841, bugün oradaydık daha, tekrar geçmiş olsun...

burası harika bi paylaşım alanı olmaya başladı..süpersiniz..bi daha bulamadığım ya da aklıma takılan bi şeyolusa burda sorucam..teşekkürler..

saol canım inşallah bakalım ya benim eşim de bu hast de ol diyo kendi hast.de ben de o asteğmenle anlaşamıyom inşallah götürür beni oraya.

burası harika bi paylaşım alanı olmaya başladı..süpersiniz..bi daha bulamadığım ya da aklıma takılan bi şeyolusa burda sorucam..teşekkürler..

inşalah hep böyle devam ederde bızde kaynaşmış olururz canımmmzemuszemuszemuszemusbayanssulusmilebayanssulusmile[/COLOR
]

günaydın zemuszemusçanakkalenin güzel bayanları nasılsınıza.s.:1hug:

tünaydın aşk boncuğumm ben ıyıyım sen nasılsın şekerımmmm

kızlar bugün şu manzara varya gülenpidenin yanındaki topun karşısında.oraya gidip cağkebabı yedik ya süper bişey yağı da az.künefesi de süperdi valla o yatık döneri alıp hepsini yiyesim eldi.bi de künefenin de hakkını vermişler hani. haberiniz osssssssssunnnnnnn oraya gidilir vallakaydirigubbakcemile

herkese selam nasılsınız bakalım maşallah hepinize sohbet devam ediyor yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler .valla kimseler uğramıyor diye bende uğramıyordum bir baktım ki çanakkaleli bayanlar coğalmış artık hergün uğrarım sohbete

arkadaşım manzara gercekten çok lezzetli ürünler yapıyor biz önceden intepe girişinde büyük bir yerleri var oraya gidiyorduk şimdi merkeze de geldiler çok güzel oldu .

özellikler manzara diye bir karışımları var o çok güzel tepsi içinde geliyor içinde ne istersen var yemenizi tavsiye ederim. yanlız 4 kişi falan giderseniz 2 kişilik söyleyin yoksa yarısını eve götürürsünüz . biz eşimle 2 kişilik söylemiştik. yarısını yiyemedik eve paket yaptırdık.

biz eşimle pazar sabahları bi hafta gitmezsek 2 . hafta mutlaka kahvaltıya gidiyoruz yaz kış manzaranın kahvaltısını çok beyeniyorum güveçte kaşarlı yumurtası lavaşıcokacimcoook çok güzel oluyor tavsiye ederim bi deneyin :lepi:
troia parka ve bağ evinede gittik ama manzara daha güzeldi bide elmalı bahçede köy kahvaltısı oluyomuş oraya gitmedik giden varmı oraya

canım demek hepimiz oranın lezzetlerini biliyoruz . elmalı bahçeye gidemedim daha doğrusu çalışınca çok zor oluyor zaman bulamıyoruz .

iyişallah birgün buluşurda hep beraber gideriz kahvaltıya

canım ben o tabaktakileri bırak bütün lokantadakileri silipsüpürürüm.et lezzetli olunca dayanamıyorum.49kiloyum ama eşimle günde 4 ekmek falan yiyoz:jeyyar: ben bi de aç olunca gözüm dönüyo.allah kimseyi aç bırakmasın

ayy çok şanslısınakannehir biliyomusun keşke bende herşeyi yesem kilo almasam ne güzel herşeyi istediğin gibi yiyebilmekcokacimcoook

canım demek hepimiz oranın lezzetlerini biliyoruz . elmalı bahçeye gidemedim daha doğrusu çalışınca çok zor oluyor zaman bulamıyoruz .

iyişallah birgün buluşurda hep beraber gideriz kahvaltıya

inşallah gideriz canım çocuk olunca zor olur biz oyönden rahatız ama çalışmak bizi bile engelliyo bazen

ben kipanın içindeki pizza pizzaya bayılıyorum, çok lezzetli, deneyin, bir de geçen gün yukarıdaki çocuk hastanesinin alt tarafında zeytinhan diye bir yere gittik, iki bayan vardı,
çok temiz çok nezih bir ortamdı, içeride çok kaliteli müzik vardı, ahşap balkonunda
sallanan saksılarda kırmızı beyaz sardunyalar, beyaz sandalyeler, beyaz masalarda harika
bir manzara eşliğinde tertemiz büyük ince belli bardaklarda nefis demlenmiş çaylarımızı
içtik, ve o kibar bayanların yaptığı harika patlıcanlı böreklerden yedik, ben yeni keşfettim,
bundan sonra giderim, fiyatlar da makul, böyle yerler biliyorsanız lütfen paylaşın, şimdiye
kadar gitmediğime üzüldüm, böreğin tadı damağımda, manzaraya ben de gidiyorum, özellikle şehir dışındakine, genellikle beğeniyoruz, fakat pide, lahmacun falan isterseniz az pişirin
diye uyarmanız lazım, yoksa çok kuru ve yanmış gelebiliyor, manzarası harika ama hijyene
pek dikkat etmiyorlar, ama yine de çok fazla alternatifimiz olmadığından gidiyoruz, hem de
üç çocukla, ben elmalı bahçe ve bağ evi dediğiniz yerleri merak ettim, oralar nere ki, denemek
isterim,
ecz.sn, ben de çok yerim, acıkınca gözüm döner, genellikle
50 kiloyu geçmem ama benim açlık kan şekerim çok düşüyor, sende de böyle problem var mı,
hatta ben gizli şeker için tahlil yaptırmak istiyorum, şimdilik bu kadar, ç.kale ile ilgili önemli bulduğunuz herşeyi paylaşmayı unutmayın lütfen, herkese iyi geceler...

canım açlık kan şekeri düşüklüğü için ilaç yok tedavi de yok.ancak sen gizli şekere baktır.glukoz yüklemesi yapılıp tolerans testi yapılması lazım.sen yinde de druna danış canım.

bengisumut elmalı bahçe kepez limanında elma bahçesi içinde çok güzel bi restorant akşam falan yemek oluyodu şimdi kahvaltıda vermeye başlamış bağ evide manzaranın yan tarafında intepede

bunu bende bılıyorum vali kebabına benzer bişi sanırım canım bıgadada destanda yapıyorlar bunu harıka oluyor gerçektenn..

bu arada hoşgeldın tatlım tekrar kızçen nasıl büyümüştür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…