Geçmiş olsun kızlar. Tekirdağ ve civarında pek çok deprem olmuş. Sizin oralardan duyuldu mu?
çok geçmiş olsun, bizim sülalecek diş hekimimiz halil berksoy, yavaş ve itinalı çalışır, canınız asla yanmaz, iğne bile kullanmaz, başka bir aleti var uyuşturmak için, tedavi uzun sürer ama sonuç iyi olur, çok kibar ve hoşgörülü biridir, öyle muayenesi asortik değildir ama işini iyi yapar, ve tedavi sonuçlanmadan asla para almaz, bitince de uygun fiyat ister, hiç paragöz değildir, çok dürüsttür, muayenehanesi garajın sağındaki pasajda, nusret kutluydu herhalde ismi pasajın, hatta telefonu da vereyim, 2120841, bugün oradaydık daha, tekrar geçmiş olsun...arkadaşlar nolur burda iyi bi diş hekimi söyleyin.20lik dişim yan geliyo ve kemiğe bitişik.ameliyatla alınması lazım içerde ikiye bölüncek dişim ameliyatta.bi tanesini yaptırmıştım mahvetti beni diş hekimi sinirlerimi zedelemiş.6 ay hissetmicem alt çenemin sağ tarafını.şimdi soldaki çıkıyo daha doğrusu çıkamıyo ağrı yapıyo.ağlamak istiyorum ya nolur bi çözüm
çok geçmiş olsun, bizim sülalecek diş hekimimiz halil berksoy, yavaş ve itinalı çalışır, canınız asla yanmaz, iğne bile kullanmaz, başka bir aleti var uyuşturmak için, tedavi uzun sürer ama sonuç iyi olur, çok kibar ve hoşgörülü biridir, öyle muayenesi asortik değildir ama işini iyi yapar, ve tedavi sonuçlanmadan asla para almaz, bitince de uygun fiyat ister, hiç paragöz değildir, çok dürüsttür, muayenehanesi garajın sağındaki pasajda, nusret kutluydu herhalde ismi pasajın, hatta telefonu da vereyim, 2120841, bugün oradaydık daha, tekrar geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun, bizim sülalecek diş hekimimiz halil berksoy, yavaş ve itinalı çalışır, canınız asla yanmaz, iğne bile kullanmaz, başka bir aleti var uyuşturmak için, tedavi uzun sürer ama sonuç iyi olur, çok kibar ve hoşgörülü biridir, öyle muayenesi asortik değildir ama işini iyi yapar, ve tedavi sonuçlanmadan asla para almaz, bitince de uygun fiyat ister, hiç paragöz değildir, çok dürüsttür, muayenehanesi garajın sağındaki pasajda, nusret kutluydu herhalde ismi pasajın, hatta telefonu da vereyim, 2120841, bugün oradaydık daha, tekrar geçmiş olsun...
burası harika bi paylaşım alanı olmaya başladı..süpersiniz..bi daha bulamadığım ya da aklıma takılan bi şeyolusa burda sorucam..teşekkürler..
kızlar bugün şu manzara varya gülenpidenin yanındaki topun karşısında.oraya gidip cağkebabı yedik ya süper bişey yağı da az.künefesi de süperdi valla o yatık döneri alıp hepsini yiyesim eldi.bi de künefenin de hakkını vermişler hani. haberiniz osssssssssunnnnnnn oraya gidilir vallakaydirigubbakcemile
tünaydın aşk boncuğumm ben ıyıyım sen nasılsın şekerımmmm
arkadaşım manzara gercekten çok lezzetli ürünler yapıyor biz önceden intepe girişinde büyük bir yerleri var oraya gidiyorduk şimdi merkeze de geldiler çok güzel oldu .
özellikler manzara diye bir karışımları var o çok güzel tepsi içinde geliyor içinde ne istersen var yemenizi tavsiye ederim. yanlız 4 kişi falan giderseniz 2 kişilik söyleyin yoksa yarısını eve götürürsünüz . biz eşimle 2 kişilik söylemiştik. yarısını yiyemedik eve paket yaptırdık.
arkadaşım manzara gercekten çok lezzetli ürünler yapıyor biz önceden intepe girişinde büyük bir yerleri var oraya gidiyorduk şimdi merkeze de geldiler çok güzel oldu .
özellikler manzara diye bir karışımları var o çok güzel tepsi içinde geliyor içinde ne istersen var yemenizi tavsiye ederim. yanlız 4 kişi falan giderseniz 2 kişilik söyleyin yoksa yarısını eve götürürsünüz . biz eşimle 2 kişilik söylemiştik. yarısını yiyemedik eve paket yaptırdık.
canım ben o tabaktakileri bırak bütün lokantadakileri silipsüpürürüm.et lezzetli olunca dayanamıyorum.49kiloyum ama eşimle günde 4 ekmek falan yiyoz:jeyyar: ben bi de aç olunca gözüm dönüyo.allah kimseyi aç bırakmasın
canım demek hepimiz oranın lezzetlerini biliyoruz . elmalı bahçeye gidemedim daha doğrusu çalışınca çok zor oluyor zaman bulamıyoruz .
iyişallah birgün buluşurda hep beraber gideriz kahvaltıya