bengisumut elmalı bahçe kepez limanında elma bahçesi içinde çok güzel bi restorant akşam falan yemek oluyodu şimdi kahvaltıda vermeye başlamış bağ evide manzaranın yan tarafında intepede
canım ben o tabaktakileri bırak bütün lokantadakileri silipsüpürürüm.et lezzetli olunca dayanamıyorum.49kiloyum ama eşimle günde 4 ekmek falan yiyoz:jeyyar: ben bi de aç olunca gözüm dönüyo.allah kimseyi aç bırakmasın
Bende Bigalıyımmmmmmmmmmmm...
teşekkürler, mutlaka deneyeceğim...bengisumut elmalı bahçe kepez limanında elma bahçesi içinde çok güzel bi restorant akşam falan yemek oluyodu şimdi kahvaltıda vermeye başlamış bağ evide manzaranın yan tarafında intepede
ben bunu hiç duymadım ama kaptana baktın mı, en çok orada ürün var, karadağın kozmetik kısmına da bakabilirsin herhalde...arkadaşlar bu çanakkalede bazı şeyleri bulamıyorum ben mesela onları da paylaşabiliriz.bi koltukaltı terlemesini engelleyen bi stick gibi bişey var ismi maxim mi ne topikte okumuştum.o nerde var acaba çanrakkalede
burda çanakkalelei çok canım...uzun zamandır yazışıyoruz..burdaHanımlar aranızda çanakkaleli yokmu? sadece merak ettim.:1yes2: Birtek Bigalı arkadaşı gördüm.
ya kızlar hava kötü bugün.denize giremicem.dün de nasıl haşlanmışım görseniz kızarmuşım
pazar gününe kadar yağışlı olacakmış hava ama bazen açıyor.beyaz tenlimisin sende ben bembeyazım heryaz illaki ilk girişimde krem sürsem bile felaket yanarım busene tatildede bi yanmışım kıpkırmızı antalyanın güneşi felaket yaptı sabaha kadar uyuyamamıştım çok kötü oluyo acısı kendimden biliyorum
hoşgelesin safalar getiresin ablacım.evet ne güzel olur bir buluşma olsaboshayallersmileboshayallersmileSevgili hemşerilerim, yarın akşam oralara geliyorum inşallah. Keşke fırsat olsa da bir buluşma yapsak. Temmuz'un 15'ine kadar Gelibolu'dayım. Bilginiz olsun yani...