Canakkale///17

bengisumut elmalı bahçe kepez limanında elma bahçesi içinde çok güzel bi restorant akşam falan yemek oluyodu şimdi kahvaltıda vermeye başlamış bağ evide manzaranın yan tarafında intepede

burayı bende görmuştum ama hıç gitmek nasıp olmadı çanakkalede yaşasaydım mutlaka gıdeerdım ama en son gördupumde pek bakımlı değildi umarım şimdi değişmiştirr...

oh ne güzel leşke bende senın gıbı olsammm

bengisuumut canım geçmiş olsun inşalah gizli şeker falan çıkmas doktora gıt mutlaka ıhmal etme canımm

Bende Bigalıyımmmmmmmmmmmm...

hoş geldin derin benimde bigada teyzem oturuyo sık sık gidiyoruz bigaya köyümüzde bigaya yakın yeğenimde bigaya gelin gidicek inşallah ayın 27 sinde cumartesi bigadaydık onun evini yerleştirdik

günaydın herkese umarım çok güzel bi hafta olur hava çok sıcak dün çanakkalede deniz mevsimini açtık biz ilk olarak antalyada girmiştik dünde çanakkalede girdik artık her pazar gideriz:smiley-cool:

arkadaşlar bu çanakkalede bazı şeyleri bulamıyorum ben mesela onları da paylaşabiliriz.bi koltukaltı terlemesini engelleyen bi stick gibi bişey var ismi maxim mi ne topikte okumuştum.o nerde var acaba çanakkalede

arkadaşlar bu çanakkalede bazı şeyleri bulamıyorum ben mesela onları da paylaşabiliriz.bi koltukaltı terlemesini engelleyen bi stick gibi bişey var ismi maxim mi ne topikte okumuştum.o nerde var acaba çanrakkalede
ben bunu hiç duymadım ama kaptana baktın mı, en çok orada ürün var, karadağın kozmetik kısmına da bakabilirsin herhalde...

canım onlar nerede tarif edermisin.bu maxim adlı ürünü istenmeyen ter kokuları falan bi bölüm var ordan okuyabilirsin.

kaptan çok eskiden beri var, saat kulesinden donanmaya doğru giderken sol tarafta büyük bir yer, sahibi eski ve aksi bir kaptan, ama çeşit çoktur ve fiyatlar uygundur, orada kime sorsan söyler, karadağın bir kaç dükkanı var, kozmetik olan cumhuriyet meydanının karşısına denk geliyor...

herkese gunaydınnnnn...anuşka ablam gelmıyorsun artıkkk nerelerdesınnnn

sanada günaydın rose 17 mutlu güzel bi hafta geçiririz inşallah

ya kızlar hava kötü bugün.denize giremicem.dün de nasıl haşlanmışım görseniz kızarmuşım

ya kızlar hava kötü bugün.denize giremicem.dün de nasıl haşlanmışım görseniz kızarmuşım

pazar gününe kadar yağışlı olacakmış hava ama bazen açıyor.beyaz tenlimisin sende ben bembeyazım heryaz illaki ilk girişimde krem sürsem bile felaket yanarım busene tatildede bi yanmışım kıpkırmızı antalyanın güneşi felaket yaptı sabaha kadar uyuyamamıştım çok kötü oluyo acısı kendimden biliyorum

yk canım ben buğday tenliyim ama kızarmadan bronzlaşmak istiyorum.caarefourdan niveanın havuçlu 6 faktör kremini aldım şimdi.bi de bende 30 faktör sebamed var karıştırıp sürcem artıkın.valla antalya alanya falan uzak ya tatil yeri işte çanakkale.bi de bebek olunca hiçbiyere gidemiyoz biz.bi de ben uzunsüredir yani 4-5 senedir güneşlnmediğimden baya yandım yani.çabuk yanarım ben bi de 2 sene falan açılmam mayonun izleri kalır 2 sene boyunca.sositososito

çok uzun sürüyomuş senin bronzluğun ne güzel ben kışın bembeyaz oluyorum yine yazın tekrar bi kızarıp ondan sonra bronzlaşabiliyorum

nerelerdesiniz hanımlar ya kaç gündür bakıyorum kimseler yok umarım kötü bişey yoktur deilmi herkes tatilemi gitti yoksa

Sevgili hemşerilerim, yarın akşam oralara geliyorum inşallah. Keşke fırsat olsa da bir buluşma yapsak. Temmuz'un 15'ine kadar Gelibolu'dayım. Bilginiz olsun yani...

Sevgili hemşerilerim, yarın akşam oralara geliyorum inşallah. Keşke fırsat olsa da bir buluşma yapsak. Temmuz'un 15'ine kadar Gelibolu'dayım. Bilginiz olsun yani...
hoşgelesin safalar getiresin ablacım.evet ne güzel olur bir buluşma olsaboshayallersmileboshayallersmile
ama ben ancak lapsekide olursa buluşma gelebilirim.çünkü 2 gün önce tüp bebek transferim oldu.sonucumu 13 temmuzda öğreneceğim ve bekleme dönemimi lapsekide geçireceğim.minübüse binip merkeze gidemem kiii:a015:
ama bir buluşma olupta kaçırırsam da çok üzülürümbilmiyorumkismile
çok merak ediyorum hepinizidelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…