Canakkale///17

merhaba arkadaşlar, ben de ç.kaleliyim, aslında çanlıyım, ama 89 dan beri çanakkalede yaşıyorum...

canım ezıne arkadaşımız yazmışş çoğunu ama eğer değişik bişiler istiyorsan geçenlerde bız çanakkalenın çıkşında dörtyol dıye bırler var bılıyorsundur belki...kestanbol dıye bır restorant var oğlak çevırme yapılıyor ordaaaa ve tadı çok güzelll gerçtenn ayrıca altında koor ile getiryorlarr masaya kı yıyınceye kadar soğumuyor tabağın..ordamıda güzel yemyeşil .ıcekler arasında pazar gunu için gidilebılecek yerlerden birisıı..

kepezdekı hastanenın yanındakı mangal yerınıde bılıyorum ama ben orasını çok sevmedım basık kalıyor bıraz vee çok sıcak oluyor orassıı çam ağaçlarının arasınd aolmasına rağmen çok havasızz sıkıcı geldıı...sanıırm burada mangal yerı daha çok olduğu için bana orası sıkıcı geldıı...

ben bu oğlak çevirme işini söyliim annemlere filan da bigün gideriz..ne güsel yeni bi yer öğrendim ben de ..teşekkürler ro_se17cim..:lepi:

teşekkürler canlarım.biz de gideris bi gün oğlak çevirmeye.belki karşılaşırız. cekedimin cebinde kırmızı karanfil olcak ordan tanırsınız beni niahahahha. türk filmi misali.kızımdan tanırsınız muhtemelen eğer öyle olursa benim tatlı böceğim o

teşekkürler canlarım.biz de gideris bi gün oğlak çevirmeye.belki karşılaşırız. cekedimin cebinde kırmızı karanfil olcak ordan tanırsınız beni niahahahha. türk filmi misali.kızımdan tanırsınız muhtemelen eğer öyle olursa benim tatlı böceğim o

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Geçmiş olsun kızlar. Tekirdağ ve civarında pek çok deprem olmuş. Sizin oralardan duyuldu mu?

arkadaşlar nolur burda iyi bi diş hekimi söyleyin.20lik dişim yan geliyo ve kemiğe bitişik.ameliyatla alınması lazım içerde ikiye bölüncek dişim ameliyatta.bi tanesini yaptırmıştım mahvetti beni diş hekimi sinirlerimi zedelemiş.6 ay hissetmicem alt çenemin sağ tarafını.şimdi soldaki çıkıyo daha doğrusu çıkamıyo ağrı yapıyo.ağlamak istiyorum ya nolur bi çözüm

arkadaşlar nolur burda iyi bi diş hekimi söyleyin.20lik dişim yan geliyo ve kemiğe bitişik.ameliyatla alınması lazım içerde ikiye bölüncek dişim ameliyatta.bi tanesini yaptırmıştım mahvetti beni diş hekimi sinirlerimi zedelemiş.6 ay hissetmicem alt çenemin sağ tarafını.şimdi soldaki çıkıyo daha doğrusu çıkamıyo ağrı yapıyo.ağlamak istiyorum ya nolur bi çözüm

öncelikler merhaba geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşirsiniz gerçekten kötü olmuş ben emine şengörene yaptırmıştım dişlerimi memnunum abimde babamda hep oraya gideriz ama bizim kanal tedavisi falan böyle bi sorun için yeterli olurmu bilmiyorum bide cuma karadağ diş polikiliniği var gitmedim ama onları biliyorum sadece tekrar geçmiş olsun

topun arkasında haldun beyin muayenehanesi var..tercihimiz o oluyo genelde..geçmiş olsun..

kimsenin 20liği benimki gibi değil mi yaf neden beni bulur böle şeyler anlamadım yaaaaaaaaaa çıldırcam.yan geliyo salak dişim

kimsenin 20liği benimki gibi değil mi yaf neden beni bulur böle şeyler anlamadım yaaaaaaaaaa çıldırcam.yan geliyo salak dişim

ben de çok çekmiştim,hatta 2 tanesini çektirdim.30 uma geldim,hala yakın zamana kadar sızlardı:)

ben de çok çekmiştim,hatta 2 tanesini çektirdim.30 uma geldim,hala yakın zamana kadar sızlardı:)

canım ya benimki de çekme olsa keşke hemen çektirrim.ama yan geliyo yarıp içinde dişi 2ye bölecek mini testere gibi bi aletle sonra parçaları çıkarcak kemikten kanırtarak ayırcak.6-7 dikiş vardı diğerinde.

canım ya benimki de çekme olsa keşke hemen çektirrim.ama yan geliyo yarıp içinde dişi 2ye bölecek mini testere gibi bi aletle sonra parçaları çıkarcak kemikten kanırtarak ayırcak.6-7 dikiş vardı diğerinde.

inşallah kolayca kurtulursun:KK43:

ben bu oğlak çevirme işini söyliim annemlere filan da bigün gideriz..ne güsel yeni bi yer öğrendim ben de ..teşekkürler ro_se17cim..:lepi:

canım eğer sevıyorsanız mutlaka gıdın derım çok lezzetlı gerçekten...

fotolarınıda koyayum bakınnnyeşillikler içinde güzel biryer sevdım ben:

:teytey::teytey::teytey::roflol::roflol:

Son düzenleme:

geçmiş oılsun canım umarım tez zamanda kurtlulursunnn

X