slm kızlar ben çanakkaleye taşınalı 4 sene falan oldu.ezine77 arkadaşımızla saç konusunda konuşmuştuk.bu arada saçlarımı yaptırdım arkadaşım.metin kuaförde.metin yapmadı tabikilmaz: orda çalışan biri yaptı.saçlarıma dalga gibi perma gibi bişey yaptırdım çok güzel oldu yanııııııı.ben beğendim.oh be kurtuldum pırasa saçtan şimdilikkaydirigubbakcemile2
merhaba, ben de perma düşünüyorum, nasıl oldu memnnun musunuz? ve metin kuaför bu konuda nasıl iyi mi? korkuyorum ama sonrasında kötü oluyor diye.. Çok isityorum, fikrinize ihtiyacım var, fiyatlar ne kadar? Çok mu soru sordum...Hoşçakalın..
ecz.sn güle güle kullan saçlarını canımm sen beğendıyen sorun yok emınım yakışmıştırrr...
teşekkürler canım
canım metinde yaptırdım başta korktum yancak falan diye.ama metin yapmıyo zaten bi çocuk yaptı ordaki.etrafımdaki herkes beğendi.onlar bile yaptırcağını söyledi.benim saçlarım omuzlarıda falandı biraz daha uzundu 80e yaptılar.yanmadı ve doğa bi görünümü var.ancak 1 haftada falan ancak oturuyo saç.başta çok kötü gözüküyo ancak 1 hafta snra çok güzel oluyo:)
günaydıın ablam..Günaydın güzel memleketimin güzel hanımları...
güle güle kullan saçını arkadaşım.topiğe de hoşgeldin bu arada..slm kızlar ben çanakkaleye taşınalı 4 sene falan oldu.ezine77 arkadaşımızla saç konusunda konuşmuştuk.bu arada saçlarımı yaptırdım arkadaşım.metin kuaförde.metin yapmadı tabikilmaz: orda çalışan biri yaptı.saçlarıma dalga gibi perma gibi bişey yaptırdım çok güzel oldu yanııııııı.ben beğendim.oh be kurtuldum pırasa saçtan şimdilikkaydirigubbakcemile2
meraba,hoşgeldin..slm arkadaşlar bende çanakkaledenim ...........
ecz.sn güle güle kullan saçlarını canımm sen beğendıyen sorun yok emınım yakışmıştırrr...
rosse hoşgeldın çanakkale merkesdenmısınnn ?
günaydıın ablam..
Güle güle kullan saçını arkadaşım.topiğe de hoşgeldin bu arada..
Meraba,hoşgeldin..
Bu fotoğraftaki sensin de mi ro_se17,sanki tanıdık geldin bi an:)
Canım cevabın için teşekkür ederim, peki perma mı yaptılar hani şu su dalgası diyolar ya yoksa ondan mı oldu? İnşallah bende düşünüyorum...
ya arkadaşlar bu çanakkalede yemek yiyecek güzel bi yer söyleyin.bi de nerede ne yenir onu yazarsanız sev,inirim.mesela urfa sofrası balıkçı falan biliyorum.ne biliyim ya artık dışarı çıkınca da aynı yerler sıkıyo.köfteci ramiz de güzel. başka nereler var
ya arkadaşlar bu çanakkalede yemek yiyecek güzel bi yer söyleyin.bi de nerede ne yenir onu yazarsanız sev,inirim.mesela urfa sofrası balıkçı falan biliyorum.ne biliyim ya artık dışarı çıkınca da aynı yerler sıkıyo.köfteci ramiz de güzel. başka nereler var