Sevgili hemşerilerim, yarın akşam oralara geliyorum inşallah. Keşke fırsat olsa da bir buluşma yapsak. Temmuz'un 15'ine kadar Gelibolu'dayım. Bilginiz olsun yani...
selam kızlar ben çanakkaleli değilim ama sizden bi yardım rica edeceğim.
Çanakkalede arsalar satan anıt grup diye bir firma var. Bazı projelerle arsalar satıyorlar fiyatlarıda çok uygun bu firma nasıl bir firma güvenilirmi bu firmadan arsa alan aoldumu fiyatlarıda çok uygun üstelik taksitte yapıyor ykafam baya karıştı yardım lütfen ohaoldumsmile
hoşgelesin safalar getiresin ablacım.evet ne güzel olur bir buluşma olsaboshayallersmileboshayallersmile
ama ben ancak lapsekide olursa buluşma gelebilirim.çünkü 2 gün önce tüp bebek transferim oldu.sonucumu 13 temmuzda öğreneceğim ve bekleme dönemimi lapsekide geçireceğim.minübüse binip merkeze gidemem kiii:a015:
ama bir buluşma olupta kaçırırsam da çok üzülürümbilmiyorumkismile
çok merak ediyorum hepinizidelikafaduldendelikafadulden
canım umarım bizlere mutlu haberler verirsin bende kızıma tam 9 yıl sonra kavuştum.
ben de anıt grup hiç duymadım, araştırıcam senin için....çanakkaleeee
kimse yokmu?senağlama
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....