Canakkale///17

bende tam o dediğin yerde sağlık ocağında çalışıyorum canım
herzaman beklerim ziyarete

aa cok sevindim pazartesi saglık ocagındaydım oglusumu getırdım cok yakınız sım mobılyanaın marangozhanesının ordayımm bende beklerım cnm herzmannohaoldumsmile

bende tam o dediğin yerde sağlık ocağında çalışıyorum canım
herzaman beklerim ziyarete

aa cok sevindim pazartesi saglık ocagındaydım oglusumu getırdım cok yakınız sım mobılyanaın marangozhanesının ordayımm bende beklerım cnm herzmannohaoldumsmile
ben laboratuardayım canım.biliyorsundur zaten yerini.büyük ihtimalle birçok kez karşılaşmışızdır zatenolumunekankayizsmile

evet ben ogluma kan grubumuzu aldırmak için testıyaptırmıstım siz yaptınız ozman:eek:

evet ben ogluma kan grubumuzu aldırmak için testıyaptırmıstım siz yaptınız ozman:eek:
belki canım:1hug:
eğer kan grubuna bakan esmer ufak tefek bir kızsa o benimdir.yok kumral uzun boyluysa laledir,biz iki kişi çalışıyoruz labratuvarda:hulya:

belki canım
eğer kan grubuna bakan esmer ufak tefek bir kızsa o benimdir.yok kumral uzun boyluysa laledir,biz iki kişi çalışıyoruz labratuvarda

anladım cnm ama hatırlamıyorum ınankı çünkü çok aglamıştı oglumm onunla ilgilenmekten dikkat etmemişimm

anladım cnm ama hatırlamıyorum ınankı çünkü çok aglamıştı oglumm onunla ilgilenmekten dikkat etmemişimm
hiçbir sağlık sorununuz olmayan birgünde sadece ziyaret için beklerim canım.hem oğluşunda alışır belki sağlık ocağınaŞeniz

hiçbir sağlık sorununuz olmayan birgünde sadece ziyaret için beklerim canım.hem oğluşunda alışır belki sağlık ocağına
söz veriorum pazartesi bişey olmazsa ugrayacam yanına ama ogluşum gelemez kreşe gidiyor ama ben gelıcem inşopuyorumnanaktanallah

sağol datlummm ama malesef soldaki küçük 3 tanesini düşürdüm sağdaki büyük öylece duruyor böbreğin içinde:nazar:
Kırılmadan kurtuluş yok ama bekliyorum işte:nazar:

canım aksatm a ozamankırdır benım babam kırdırıyorr dÜŞmÜyor ÇÜnkı bÜyÜkler ...
KendılıĞındden dÜŞecek dıye beklerken anneannem gıbı bÖbreĞınden olma benım ananeannem bÖreĞının bırını taŞ yÜzÜnden kaybettııı

o bÜŞradaa yan komŞuymuŞŞ ne gÜzell Çok sevındım Şanslısınızzz yakınsınızz.. Hadı gÖrÜŞÜnde foto Çekın ekleyın gÖrelım sızlerıı:)

o bÜŞradaa yan komŞuymuŞŞ ne gÜzell Çok sevındım Şanslısınızzz yakınsınızz.. Hadı gÖrÜŞÜnde foto Çekın ekleyın gÖrelım sızlerıı:)

Eeee kimse yokmu? ro_se17 sen nerede oturuyon canım??

hu huuuuuuuuu meraba..yeni katılan arkadaşlar gördüm,hoşgeldiniz..firstnimbusum epey oldu görüşmeyeli,nasılsın?

merhabalar herkeze nasılsınız hanımlar girince çok sevindim topiğimiz hareketlenmiş ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldinizvereliniortak benimde bigada teyzem oturuyor geliyorum hep bigayaa.s.

Günaydın arkadşlar, merkezden herkese selamlar,,,,Güzel Çanakkalem de güzel bir sabah....

Günaydın arkadşlar, merkezden herkese selamlar,,,,Güzel Çanakkalem de güzel bir sabah....

günaydın gerçekten bugün hava çok güzel bizde kocişimle donanmada kahvaltı yaptık çok güzeldi hiç üşümedik çok güzel sıcacıktı havabayanssulusmile

günaydın gerçekten bugün hava çok güzel bizde kocişimle donanmada kahvaltı yaptık çok güzeldi hiç üşümedik çok güzel sıcacıktı havabayanssulusmile

anaaaaaa biz de az önce, arkadaşımla golfte kahvaltı yaptık..az daha karşılaşıcakmışız:))

kimseler buluşmak istemio herhaldebilmiyorumkismile

selam çanakkalenin güzel bayanları anneler gününüz kutlu olsun bende yıllardan sonra anne oldum. anneler gününü bende artık ağlamdan kutluyorum allahım kimseleri ağlatmasın herkesi anne yapsınnnnn

fatma arkadaşımız burayada yazmıştı herhalde herksin işi vardı katılmak istemedi biz buluştuk.bebeklerimizle çok güzel bir gün geçirdik resimleri fatma arkadaşımız çekti buraya kopyalar herkese iyi günler

selam çanakkalenin güzel bayanları anneler gününüz kutlu olsun bende yıllardan sonra anne oldum. anneler gününü bende artık ağlamdan kutluyorum allahım kimseleri ağlatmasın herkesi anne yapsınnnnn

fatma arkadaşımız burayada yazmıştı herhalde herksin işi vardı katılmak istemedi biz buluştuk.bebeklerimizle çok güzel bir gün geçirdik resimleri fatma arkadaşımız çekti buraya kopyalar herkese iyi günler

aaaaa ne zaman yahu ben görmemişim:KK43:neyse napalım fotolarınızı bekliyorum merakla,sizi yolda görürsem ben ezine77 yim derim artık ben de napiim:)

X