- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
-
- Konu Sahibi EU1
kıslar ben bigada ada mahalledesinde askerlık subesinin orda oturuyomkaydirigubbakcemile3
ben laboratuardayım canım.biliyorsundur zaten yerini.büyük ihtimalle birçok kez karşılaşmışızdır zatenolumunekankayizsmilebende tam o dediğin yerde sağlık ocağında çalışıyorum canım
herzaman beklerim ziyarete
aa cok sevindim pazartesi saglık ocagındaydım oglusumu getırdım cok yakınız sım mobılyanaın marangozhanesının ordayımm bende beklerım cnm herzmannohaoldumsmile
belki canım:1hug:evet ben ogluma kan grubumuzu aldırmak için testıyaptırmıstım siz yaptınız ozman
belki canım
eğer kan grubuna bakan esmer ufak tefek bir kızsa o benimdir.yok kumral uzun boyluysa laledir,biz iki kişi çalışıyoruz labratuvarda
hiçbir sağlık sorununuz olmayan birgünde sadece ziyaret için beklerim canım.hem oğluşunda alışır belki sağlık ocağınaŞenizanladım cnm ama hatırlamıyorum ınankı çünkü çok aglamıştı oglumm onunla ilgilenmekten dikkat etmemişimm
söz veriorum pazartesi bişey olmazsa ugrayacam yanına ama ogluşum gelemez kreşe gidiyor ama ben gelıcem inşopuyorumnanaktanallahhiçbir sağlık sorununuz olmayan birgünde sadece ziyaret için beklerim canım.hem oğluşunda alışır belki sağlık ocağına
sağol datlummm ama malesef soldaki küçük 3 tanesini düşürdüm sağdaki büyük öylece duruyor böbreğin içinde
Kırılmadan kurtuluş yok ama bekliyorum işte
o bÜŞradaa yan komŞuymuŞŞ ne gÜzell Çok sevındım Şanslısınızzz yakınsınızz.. Hadı gÖrÜŞÜnde foto Çekın ekleyın gÖrelım sızlerıı:)
Eeee kimse yokmu? ro_se17 sen nerede oturuyon canım??
Günaydın arkadşlar, merkezden herkese selamlar,,,,Güzel Çanakkalem de güzel bir sabah....
günaydın gerçekten bugün hava çok güzel bizde kocişimle donanmada kahvaltı yaptık çok güzeldi hiç üşümedik çok güzel sıcacıktı havabayanssulusmile
anaaaaaa biz de az önce, arkadaşımla golfte kahvaltı yaptık..az daha karşılaşıcakmışız:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekide yolda karşılaşmışızdır
kimseler buluşmak istemio herhaldebilmiyorumkismile
selam çanakkalenin güzel bayanları anneler gününüz kutlu olsun bende yıllardan sonra anne oldum. anneler gününü bende artık ağlamdan kutluyorum allahım kimseleri ağlatmasın herkesi anne yapsınnnnn
fatma arkadaşımız burayada yazmıştı herhalde herksin işi vardı katılmak istemedi biz buluştuk.bebeklerimizle çok güzel bir gün geçirdik resimleri fatma arkadaşımız çekti buraya kopyalar herkese iyi günler