Canakkale///17

ewet ya kimse uğramıyor gelip bakıyorum kimse bişey yazmamış oluyor hep arkadaşlar nerdesiniz niye hiç kimse gelmiyor topiğimize

slm kızlar ben çanakkaleye taşınalı 4 sene falan oldu.ezine77 arkadaşımızla saç konusunda konuşmuştuk.bu arada saçlarımı yaptırdım arkadaşım.metin kuaförde.metin yapmadı tabiki:eek:lmaz: orda çalışan biri yaptı.saçlarıma dalga gibi perma gibi bişey yaptırdım çok güzel oldu yanııııııı.ben beğendim.oh be kurtuldum pırasa saçtan şimdilikkaydirigubbakcemile2

ecz.sn güle güle kullan saçlarını canımm sen beğendıyen sorun yok emınım yakışmıştırrr...

rosse hoşgeldın çanakkale merkesdenmısınnn ?

slm kızlar ben çanakkaleye taşınalı 4 sene falan oldu.ezine77 arkadaşımızla saç konusunda konuşmuştuk.bu arada saçlarımı yaptırdım arkadaşım.metin kuaförde.metin yapmadı tabiki:eek:lmaz: orda çalışan biri yaptı.saçlarıma dalga gibi perma gibi bişey yaptırdım çok güzel oldu yanııııııı.ben beğendim.oh be kurtuldum pırasa saçtan şimdilikkaydirigubbakcemile2

merhaba, ben de perma düşünüyorum, nasıl oldu memnnun musunuz? ve metin kuaför bu konuda nasıl iyi mi? korkuyorum ama sonrasında kötü oluyor diye.. Çok isityorum, fikrinize ihtiyacım var, fiyatlar ne kadar? Çok mu soru sordum...Hoşçakalın..

merhaba, ben de perma düşünüyorum, nasıl oldu memnnun musunuz? ve metin kuaför bu konuda nasıl iyi mi? korkuyorum ama sonrasında kötü oluyor diye.. Çok isityorum, fikrinize ihtiyacım var, fiyatlar ne kadar? Çok mu soru sordum...Hoşçakalın..

canım metinde yaptırdım başta korktum yancak falan diye.ama metin yapmıyo zaten bi çocuk yaptı ordaki.etrafımdaki herkes beğendi.onlar bile yaptırcağını söyledi.benim saçlarım omuzlarıda falandı biraz daha uzundu 80e yaptılar.yanmadı ve doğa bi görünümü var.ancak 1 haftada falan ancak oturuyo saç.başta çok kötü gözüküyo ancak 1 hafta snra çok güzel oluyo:)

canım metinde yaptırdım başta korktum yancak falan diye.ama metin yapmıyo zaten bi çocuk yaptı ordaki.etrafımdaki herkes beğendi.onlar bile yaptırcağını söyledi.benim saçlarım omuzlarıda falandı biraz daha uzundu 80e yaptılar.yanmadı ve doğa bi görünümü var.ancak 1 haftada falan ancak oturuyo saç.başta çok kötü gözüküyo ancak 1 hafta snra çok güzel oluyo:)

Canım cevabın için teşekkür ederim, peki perma mı yaptılar hani şu su dalgası diyolar ya yoksa ondan mı oldu? İnşallah bende düşünüyorum...

Günaydın güzel memleketimin güzel hanımları...
günaydıın ablam..
güle güle kullan saçını arkadaşım.topiğe de hoşgeldin bu arada..
slm arkadaşlar bende çanakkaledenim ...........
meraba,hoşgeldin..
ecz.sn güle güle kullan saçlarını canımm sen beğendıyen sorun yok emınım yakışmıştırrr...

rosse hoşgeldın çanakkale merkesdenmısınnn ?

bu fotoğraftaki sensin de mi ro_se17,sanki tanıdık geldin bi an:)

günaydıın ablam..

Güle güle kullan saçını arkadaşım.topiğe de hoşgeldin bu arada..

Meraba,hoşgeldin..

Bu fotoğraftaki sensin de mi ro_se17,sanki tanıdık geldin bi an:)

benım canımm.. Nerde karşılaştık acabaa:)

Canım cevabın için teşekkür ederim, peki perma mı yaptılar hani şu su dalgası diyolar ya yoksa ondan mı oldu? İnşallah bende düşünüyorum...

perma değil ama yani dedim ki su dalgası gibi olcak öyle eski kadınlar gibi olmasın saçım dedim.doğal duruyo

ya arkadaşlar bu çanakkalede yemek yiyecek güzel bi yer söyleyin.bi de nerede ne yenir onu yazarsanız sev,inirim.mesela urfa sofrası balıkçı falan biliyorum.ne biliyim ya artık dışarı çıkınca da aynı yerler sıkıyo.köfteci ramiz de güzel. başka nereler var

ya arkadaşlar bu çanakkalede yemek yiyecek güzel bi yer söyleyin.bi de nerede ne yenir onu yazarsanız sev,inirim.mesela urfa sofrası balıkçı falan biliyorum.ne biliyim ya artık dışarı çıkınca da aynı yerler sıkıyo.köfteci ramiz de güzel. başka nereler var

urfa sofrasının usta ve şeflerini değiştirmeden önceki hali mükemmeldi.şimdiki kebap ve pideleri ise iyi değil..biz iskenderi gülen pidede(meydanda topun karşısında),balığı da çanakkale balık,troya balık ya da balıkçı da yiyoruz.lahmacun izmir yolu üzerindeki manzara kebapta tercihimiz..kahvaltı içinse yine manzaradan önce truva restaurant var orda (açık büfe ve süper manzaralı bi yer) .mangal için kepezde üniversite hastanesinin yanında belediyenin yeni yaptığı bi piknik yeri var orası güzel..bi de yine kepezde elmalı bahçe diye mangalını yakıpta sana getirdikleri çok şirin bi yer var oraya gidicez,adını çok duyduk ama gitmedik henüz..benden bu kadar..

canım ezıne arkadaşımız yazmışş çoğunu ama eğer değişik bişiler istiyorsan geçenlerde bız çanakkalenın çıkşında dörtyol dıye bırler var bılıyorsundur belki...kestanbol dıye bır restorant var oğlak çevırme yapılıyor ordaaaa ve tadı çok güzelll gerçtenn ayrıca altında koor ile getiryorlarr masaya kı yıyınceye kadar soğumuyor tabağın..ordamıda güzel yemyeşil .ıcekler arasında pazar gunu için gidilebılecek yerlerden birisıı..

kepezdekı hastanenın yanındakı mangal yerınıde bılıyorum ama ben orasını çok sevmedım basık kalıyor bıraz vee çok sıcak oluyor orassıı çam ağaçlarının arasınd aolmasına rağmen çok havasızz sıkıcı geldıı...sanıırm burada mangal yerı daha çok olduğu için bana orası sıkıcı geldıı...

X