Canakkale///17

selam nasılsınız bakalım havalar güzel kimseler uğramamış bende uğrayamıyorum işlerden fırsat buldukça hep uğruyorum herkes umarım iyidir....

rüzgarlı bir çanakkaleden hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum umarım çok güzel bi hafta geçiririz herşey gönlünce olsunbuyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3delikafadulden

Merhaba, çanakkaledenim bende, 16 yıldan sonra yeniden döndüm memleketime, ne çok özlemişim meğer...Hepinize selamlar...

aaaa hepinize merhaba bende bigalıyım yani eşim bigalı ve bigada oturuyom evet kızlar belkı tanıyoz bırbırımızı nerelerdensınız herkeze iyi gecelerrr:lepi:

merhaba arkadaşlar nasılsınızz..
busra hoşgeldınn aramısaa:) kendın nerelısınn:?

iyyim canım sen nasılsın evet denk gelmıyoruz sık giremıyorumm sağlık durumun nasıl ..rahatsızdın hatırladığım kadarıylaaa

Merhaba arkadaşlar,,,,,,,,,,nasılsınız? ÇAnakkale çok rüzgar..........esiyor habire..........

evet en son burada karşılaştığımızda böbrek taşı düşürüyordum.düştü gitti,bende rahatladım şimdi:)

ben çanlıyım hulyaguvecım burasıda gunduz öyleydıı ama akşamüzeri kesıldıı ya bır turlu havalar ısınamıyor ne olack böyleee

evet en son burada karşılaştığımızda böbrek taşı düşürüyordum.düştü gitti,bende rahatladım şimdi:)

geçmiş olsun kuzumm çok sevındımkurtulduğuna benım babmdada var aynı derttenn inşalah tekrar oluşmazzz::ecrin_bebek:

ınşallah yarından sonra kalacakmış, gelsin o güzelim memleket baharı değil mi kızlar.. Herkese selamlar, sevgiler....

geçmiş olsun kuzumm çok sevındımkurtulduğuna benım babmdada var aynı derttenn inşalah tekrar oluşmazzz::ecrin_bebek:
sağol datlummm ama malesef soldaki küçük 3 tanesini düşürdüm sağdaki büyük öylece duruyor böbreğin içinde:nazar:
kırılmadan kurtuluş yok ama bekliyorum işte:nazar:

kıslar ben bigada ada mahalledesinde askerlık subesinin orda oturuyomkaydirigubbakcemile3

X