Canakkale///17

selamlar hepinize opuyorumnanaktanmutlu güzel bi hafta sonu diliyorum çok şükür havalar ısındıalkisalkisalkis bugün çanakkalemizde müthiş güzel bi hava var güneşli ama biraz denizimiz sisli

selam çanakkalenin güzel bayanları havalar güzek artık hepiniz iyisinizdir umarım.

gündüzleri çalışıyor akşam üstüde kızımı evden alıp hemen kendimi sokağa atıyorum. kordonda geziyoruz kızımla artık iyice yürüyor koşuyor maşallah kızım

herhalde herkes de gezmelere gidiyorki burası boş kalmış anuşka da olmasa sayfa iyice yok olacak valla ellerine ve yüreğine sağlık canım

selam çanakkalenin güzel bayanları. mayıs basında çkaleye geliyorum canıımm memleketime. bebekecem17 arkadaşımızla konuştuk bir buluşma yapalımmı ne dersiniz şöyle donanmada yada şakir amcamın yerinde:) hadi bakalım katılımlarınızı bekliyoruzzzemuszemus

selam arkadaşlaropuyorumnanaktan
bende bugün sitemize üye oldum.gezerken burayı buldum.inşallah çok güzel dostluklar kurarızolumunekankayizsmile

56-1.gif

bende bugün sitemize üye oldum.gezerken burayı buldum.inşallah çok güzel dostluklar kurarızolumunekankayizsmile
irene 76 hoşgeldin aramıza dediğin gibi umarım çok güzel dostluklar kurarız vereliniortak

hoşgeldin teyze kızıŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bu akşam seninle bigalılar buluşması yapalım mıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir.

ooooo caylar falan içilmeye başlanmış bizi davet etmek yokmu bayanlarrrrrrrrr

kimseler buluşmak istemio herhaldebilmiyorumkismile

slm arkadaşlar niye hiç kimse topiğimize uğramıyor kaçgündür:1no2:

X