Canakkale///17

80710zi3og5xq.gif

ayy inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!:sm_cool: cokacimcoook
bitanesin sen rose um benim çok saol..a.s.
BUARADA SANA OKADAR DİL DÖKTÜM,ÇILDIRTMA BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!! :eek:klava: HESAP NONU GÖNDER BANA HEMEN !!!:eek:klava: :1hug:

inşalalh elkıne ulaşmıştırr canım afıyet olsunn kuzummm...

anuşka ablacım merhabaa.nasılsınnn?

cnm sayende bikaç dakka içinde bütün kutuyu mideme indirdimdelikafadulden minnettarım sana..çok teşekkür ederim kocaman cömert,iyi kalbin için..:1hug:a.s.

cnm sayende bikaç dakka içinde bütün kutuyu mideme indirdimdelikafadulden minnettarım sana..çok teşekkür ederim kocaman cömert,iyi kalbin için..:1hug:a.s.

afiyet olsun şekerımm ..beğenmene sevındım canımmm:) nezaman ıstersen haber ver ertesi gün elınde:)) afıyet olsunnnn

teşekküler anuşka ablacımm iyi günlerr...

hey çanakkalelıer nerdesınzzz huuhuuuuuuuuuu ses verın yaaakımsa glemıyor artık buralaraaa alsanaalsanasmile

Günaydın hanımlar, mutlu bir hafta olsun inşallah.

herkese günaydın bnde çanakkale bigalıyım ve gurur duyuyorum canakkalelı olmaktan ama suan ıstanbulda ıkamet edıyorum esimin kurulu duzenı geregı:)

herkeze günayydınn çok güzel bi hafta olur inşallah yağmurlu bir çanakkale sabahından herkeze merhaba bu arada mervehayati hoş geldina.s. aramızademek bigalısın negüzel benim bigada teyzem oturuyo bizim köyümüzde bigaya çok yakın memnun oldum seni tanıdığımaolumunekankayizsmile

herkeze günayydınn çok güzel bi hafta olur inşallah yağmurlu bir çanakkale sabahından herkeze merhaba bu arada mervehayati hoş geldina.s. aramızademek bigalısın negüzel benim bigada teyzem oturuyo bizim köyümüzde bigaya çok yakın memnun oldum seni tanıdığımaolumunekankayizsmile

hosbulduk cnmcm,sanada gunaydın,evet bıgalıyım,hangı koy sızın koy cnm?

canım bigaya giderken

Son düzenleme:
selam havalar güzel olunca artık herkes kendini dışarlara atıyor valla benim işler yoğun ondan giremiyorm ama fırsat bulunca hemen geliyorum yazılanları okuyorum

herkes iyidir umarım

selam havalar güzel olunca artık herkes kendini dışarlara atıyor valla benim işler yoğun ondan giremiyorm ama fırsat bulunca hemen geliyorum yazılanları okuyorum

herkes iyidir umarım

slm bebekecem havalar ısındı evet pek kimseler uğramyor ben iyiyim ben cevap veriyim kendi adıma sen nasılsın kızının doğumgünü vardı nasıl geçti umarım istediğin gibi güzel geçmiştir:CüvCüv:

Günaydın güzel memleketimin güzel insanları...

X