- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
inş. senin gibi bebeğimi kucağıma almak banada nasip olur
Inhalah canim, anliyorum seni daha cok yeni, zamanla unutmassin ama acin hafifler...
Baska seylerle ugrasmaya bak fazla aklina getirtmeye ugras...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. senin gibi bebeğimi kucağıma almak banada nasip olur
Inhalah canim, anliyorum seni daha cok yeni, zamanla unutmassin ama acin hafifler...
maşallahhh diyeyim de eşimden bir örnek vereyimD:
benim eşim her konuda yardım eder bana.. aklınıza gelen her şeyi yapar.. WC temizliği dahil..
hatta geçen hafta izindeydim ben de yemekten sonra masayı toplamaya başladı. akşamları birlikte topluyoruz.
ay ben rahatsız oldum o toplayınca hani evdeyim ya.. sen geç içeri dedim
milleti çekişltiriyoruz ne yapalım gel beraber çekiştirek
ben geldim merhabalar
maşallahhh diyeyim de eşimden bir örnek vereyimD:
benim eşim her konuda yardım eder bana.. aklınıza gelen her şeyi yapar.. WC temizliği dahil..
hatta geçen hafta izindeydim ben de yemekten sonra masayı toplamaya başladı. akşamları birlikte topluyoruz.
ay ben rahatsız oldum o toplayınca hani evdeyim ya.. sen geç içeri dedim
ben geldim merhabalar
merhaba mutlukız hoşgeldin tanışmış mıydık?
Çok ayıp anca eşlerinizi çekiştiryosunuzdur bnm eşim yok daha
Yavuklum var
bende önce bi maşallah diyeyimm eşine ve sana
zaten olması gereken bu canım benim, herkes insan eşit şartlarda yaşamamız gerekiyor. tamam yemekleri yapsın evi temizlesin demiyoruz daa insan en azından bi ucundan tutar, ufak tefek şeyler de olsa yardım eder. ben erkegim ben yapmam zihniyetindeki erkekler mumkunse analarının evinde kalsınlar da evlenip karılarını zor durumda bırakmasınlar
hoşgeldin mutlukız, bak burda da karşılaştık
Dün bana pantolon cebine sığarsın dedinn
bir mutlu kız geyiğidir gidiyor ben de inadına fransız..
sanki güldüğümde bile bebeğime ihanet ediyomuşum gibi geliyo doktor bebek düşünmeye artık başlayabilirsin dedi ama...
eş, nişanlı, sözlü, yavuklu, manita.. hepsi bizde geçiyor.. ayrım yok.
diğer arkadaş evlimutluydu, bu arkadaş mutlukız ne oldu kii?:26:
merhaba mutlukız hoşgeldin tanışmış mıydık?
bende önce bi maşallah diyeyimm eşine ve sana
zaten olması gereken bu canım benim, herkes insan eşit şartlarda yaşamamız gerekiyor. tamam yemekleri yapsın evi temizlesin demiyoruz daa insan en azından bi ucundan tutar, ufak tefek şeyler de olsa yardım eder. ben erkegim ben yapmam zihniyetindeki erkekler mumkunse analarının evinde kalsınlar da evlenip karılarını zor durumda bırakmasınlar
hoşgeldin mutlukız, bak burda da karşılaştık
hayır canım bugün geldim topiğe ben kabul ederseniz katılmak istiyorum sohbetlerinize
çalışıyorum evliyim 2 yaşında bir kızım var canım
hoşbuldum canım sakın sen beni takip ediyo olmayasın söyle hadi
benmiyim kurbanın senin
anlamadım canım ne damak istediğini ben:26::26::26:
heee galibaa eski sevgiliymiş zaten pardnn
kadına saygı duymayan erkeklerin kafasını koparasım geliyorr valla kusura bakmasınlar da her iki taraf da çalışıyorsaa en azından masaya 2 tabak koyacak beyefendii, onları toplayacakk, bebek olunca da senin işin varsa bi zahmett altını da değiştirecek mamasını da gerekirse yedirecekk kendilerine eş değil de köle alıyo sanki adamlarr
sen seviyor musun bu adamı?
o erkekler var ya 5 kız kardeş içinden en küçükleri. analarının paşarı modunda olan tipler. hiç tahammülüm yok..
Tamam o zaman
Benmki de değiştirir bez
Yeğenlerine falan hep o bakmış kendi çocuğuna gözü gibi bakar çok iyi baba olur benm aşkım Allahın izniyle inşallahh
sanki güldüğümde bile bebeğime ihanet ediyomuşum gibi geliyo doktor bebek düşünmeye artık başlayabilirsin dedi ama...
Ben kagida dökmüstüm icimdekileri, hergün mektup yaziyordum melegime, seninde belki icini rahatlatir :26: