- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Tari barıştınız mı kıız
Yok be yavrum barışamayız ki askerde yeni gitti 1 hafta oldu önce araması lazım sonra ben değiştim demesi lazım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tari barıştınız mı kıız
mecbur kalınca değiştirir, değiştirmeyip ne yapacak bekleyecek mi kndi kendine değişsin die
allahımm isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin inşallahhh
Daldım konuya bu arada
Herkese merhabaaaa
kaç kat tülbent.
valla vardır bunun bir sırrı canım. o kadar muntazam ve aynı boyda durmaz ki hepsininki.
Daldım konuya bu arada
Herkese merhabaaaa
yawrucanlar merhabaa
Aaa ben değiştircem ya neden mecbur kalsın ben zaten hiç yorgunda olamam
Yardım konusunda bile sınırlı düşünen biriydi kendisi
Benim bildigim,bisi var, adini bilmiyorum onu koyuyorlar, yoksa hepsinin o topuzu o sekle getircek kadar gür ve uzun saci yoktur, hatta kuaförlerde kullaniyor topuz yaparken doldun gözüksün diye ondan iste :26:
Günlük hayatta abarti oluyo bence ama dügün dernekte olabilir...
Yok be yavrum barışamayız ki askerde yeni gitti 1 hafta oldu önce araması lazım sonra ben değiştim demesi lazım .
Merhaba canım hoşgeldin
Merhaba
miribalaaaarr.. hoşgeldiniz
Öyle düsünme canim, benimki saglikliymis ama plazentam iflas etmis, bende bikac gün beklesemiydim dedim hep a beni zehirleye bilirdi... Bu düsünceleri at aklindan... Hayirlisiyla olur elbet...
inş. senin gibi bebeğimi kucağıma almak banada nasip olur
miribalaaaarr.. hoşgeldiniz
heee galibaa eski sevgiliymiş zaten pardnn
kadına saygı duymayan erkeklerin kafasını koparasım geliyorr valla kusura bakmasınlar da her iki taraf da çalışıyorsaa en azından masaya 2 tabak koyacak beyefendii, onları toplayacakk, bebek olunca da senin işin varsa bi zahmett altını da değiştirecek mamasını da gerekirse yedirecekk kendilerine eş değil de köle alıyo sanki adamlarr
Hoşbulduummm
Ayy öyle okuyunca aradı da barıştınız sandm ya
Diloş ablaa sen hep beni eziyosun
Küsüm ben sana
Hoşbulduk yolcu hağnııım napıyosun kızzz
Naptim kiz ben simdi :26:
Olurmu öyle sey