- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
Konuyu buldum okuyorum şimdi. Başını biliyordum bakayım
Link vermemişim alıntıda göremeyince farkettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu buldum okuyorum şimdi. Başını biliyordum bakayım
Hosbuldum tesekkurler
Tanitayim kendimi. 24 yasindayim tazecik gelinim tekirdagda yasiyorum mecbuuren boylee iste
silin linkleriiii gördümm kimsecikler ceza almasın:) yatılı misafirim vardı kızlar bugün gittiler. bakamadım hiç nete.. yalnızlığımı özledim yaa sizler napıyorsunuz?? kahvemi içtim ben şimdikk dumanlanıyorum:) var mı fal bakan
Hosbuldum tesekkurler
Tanitayim kendimi. 24 yasindayim tazecik gelinim tekirdagda yasiyorum mecbuuren boylee iste
İnsan bazen okuduğuna kendini kaptırıyor , çok üzülüyorum bazı konulara özellikle
Bunu bende görmemişim hiç , kötü sonuçlanmış galiba , okuyayım .
İnsan bazen okuduğuna kendini kaptırıyor , çok üzülüyorum bazı konulara özellikle
Hosgeldin
Nerde :26:
Hosgeldin dilsahin, nerelerdesin sen yaaaa
çok uzunmuş
yinede okuyacağım
boşuna dememişler adamın başına ne gelirse meraktan
İyi yaptın hoşgeldin tekrardan sabah gelseydin fetibörlü pasta vardı topiğin açılışı şerefine yolcu kendi elleriyle yapmıştı yetişemedin
pişti olduk
Öyle olmuş KK linki vermemiz sorun oluyor mu canım Mune neden uyardı ki seni :26:
Masallah oglunaa sana da tabi benim de oglum olacak insallahhmemnun oldum.. ben de 23 yaşında 1 oğul sahibi hökmet gibi bir kadınım
Tekirdagli misin bende 7aydir burdayim sarayda bursaliyim aslindaBende cayimi ictim, uzandim koltuga, ohhhh sessizligin tadini cikartiyorum
Ayyyy benim memleketimdeee :97:
Evet bende, kimileri okuduktan sonrada esime sariyorum
Offf az gir su kk ya diyor
Bende bi okuyayim su konuyu :126:
çok uzunmuş
yinede okuyacağım
boşuna dememişler adamın başına ne gelirse meraktan
silin linkleriiii gördümm kimsecikler ceza almasın:) yatılı misafirim vardı kızlar bugün gittiler. bakamadım hiç nete.. yalnızlığımı özledim yaa sizler napıyorsunuz?? kahvemi içtim ben şimdikk dumanlanıyorum:) var mı fal bakan
ayy bu can sıkıntısı ne kadar kötü birşey ya bak bak bişey de yok
ama mune pek de haksız sayılmaz. bdv de bir ablaya kısır tarifi verdiydim de ondan
Masallah oglunaa sana da tabi benim de oglum olacak insallahh
Tekirdagli misin bende 7aydir burdayim sarayda bursaliyim aslinda
Bende cok merak ettim de basladim okumaya
ama mune pek de haksız sayılmaz. bdv de bir ablaya kısır tarifi verdiydim de ondan
heeeeeççç bakınıyoz.. burası bakınma topiği ya o bakımdanNoluyo burda
Kadının derdi varken konu nasıl kısır tarifine geldi
Tuhh yazik olmus bakk sabahtan asi olmaya gittim de simdi sohbete dalarsam gidemem diye kedi gibi baktim uzaktan