Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur ben de öpeyim
valla yaa neye uğradığımı şaşırdım.
şunu da şuraya bırakıyım nazar değmesin
yaa bu koca değişecek mi yaniii daha sonuna gelmedim ben ayy cok üzülürüm du bakiimmçok üzücü bir konu.. beni bu kadar etkileyen şeylerden biri bu adamın içindeki canavarı dışarı çıkarmasına vesile olmak, diğeri de herşeye an be an şahit olmak(yazışarak)
link önceki sayfalarda var..
teşekkür ederimmm :) sen evli misin çocuğun var mıSende haklısın Ama resmen bi çok pirensez böyle bi konu bekliyormuş çok güzel bi noktaya değindin öpücemm
Hıı tatlı telaş aşıları bunlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
olsa da yesek
leydiiimm
bekliyorum bakalım ilk banımı hangi sebeple alcam. bekret konularından yırttım. fetibörlü de bekledim cıkss o da olmadı. açılışı neyle yapcam bilmiyorum
üzülme mapusluk boyunca sana temiz don sigara yollicam hatta sen yalnız hisstme diye bi linkte ben atarım gelirim yanına
Kuru Kahveci Mehmet Efendi marka kahvemi de koymayı unutma
Ben yanarsam sende yanma kuzum içeride kim bakıcak yoksa bana
yaa bu koca değişecek mi yaniii daha sonuna gelmedim ben ayy cok üzülürüm du bakiimm
teşekkür ederimmm :) sen evli misin çocuğun var mı
ben hanım hanımcık dolaşıyorum ban yemem herhalde :) siz içeri girerseniz ben ziyarete gelirimm
dur ben de öpeyim
valla yaa neye uğradığımı şaşırdım.
Bu arada bu prensez patatezli borekten mi cikti
Kızlar aranızda uzun ilişkisi bitmiş olan var mı ?
Kızlar aranızda uzun ilişkisi bitmiş olan var mı ?
okudun mu?
olsa da yesek
leydiiimm
bekliyorum bakalım ilk banımı hangi sebeple alcam. bekret konularından yırttım. fetibörlü de bekledim cıkss o da olmadı. açılışı neyle yapcam bilmiyorum
üzülme mapusluk boyunca sana temiz don sigara yollicam hatta sen yalnız hisstme diye bi linkte ben atarım gelirim yanına
Yok tatlım seninki bitti mi? Hayırdır
sen bizi dışladın mı şimdi?
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. yoluna bak bence
Aynen öyle canım Fetibörlü pasta eşliğinde kocaya sürpriz doğum günü partisi yapmak isteyen pirensez
Bitti
Yok kız ne dışlaması canım skkın da sordum öyle
Bitti
Bitti
Hayırdır ne kadarlık ilişkin bitti ?
ben de takıldım öylesine
hiç sıkma canını.. o kaybettiğine yansın
yaa bu koca değişecek mi yaniii daha sonuna gelmedim ben ayy cok üzülürüm du bakiimm
teşekkür ederimmm :) sen evli misin çocuğun var mı
ben hanım hanımcık dolaşıyorum ban yemem herhalde :) siz içeri girerseniz ben ziyarete gelirimm
çık tişikkirler.. bunlar da benden
anaeemmm aynı marka kahve içiyoruzz seviyoruz millet buraya gelirken paket paket sigara alıyor ben kahve
ehehehehe vefalı arkadaşsın
Sıkma canini hicbirsey icin canini sıktıgina degmiyor bi fetibörlu pasta yap kendine ohhh misss
Aynen öyle canım Fetibörlü pasta eşliğinde kocaya sürpriz doğum günü partisi yapmak isteyen pirensez
Okudum
Allah yardımcısı olsun nedir o ya
diloommmmm görüşemedik bayadır napıyosun yevruum