Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy görsen şekerim, facebooktan her gün millet kocamla şurdayım, kocamın evlilik yıldönümü hediyesi, kocamla sinema keyfi falan diye paylaşıyor. Benimkine gösteriyorum, ben çalışıyorum diyor, sanki o adamlar işsiz
Evlenmeden önce de dertliydi Benim eşim hep dertli Aileden bi destek göremeyince giriveriyor depresyona
Ama evlenmeden önce bana karşı daha sabırlı ve romantikti Şimdi göremiyorum o adamı
tmm canım bende yağlara başlıycam:)
Her ban lafı duyduğumda bu mal şarkı geliyor aklıma, ban ban çiki çiki ban ban
http://www.youtube.com/watch?v=Xwe7wqAQREg
Boşverr kuzumm ya şimdii arkadan konuştu olur, birde buraya taşınmasın konuuaaa geçmiş olsun neden ki
hımm saygılar o zaman
milletin kocası neler yapıyo dersek villa da alıyo valla
ay evet borcu var diye 3 gün ağzıma mıçtı mahkeme duvarı suratla gezdi ya
benim suçum ne diyorum yok diye
Boşverr kuzumm ya şimdii arkadan konuştu olur, birde buraya taşınmasın konuu
Sen hangi yağlara başlıyosun canım? Ben yapıyorum resmen yeni saçlarım çıktı. O kadar komik ki sanki ben kesmişim gibi
Bi an önce uzaması lazım böyle çok komiğim ya
Bu da güzelmiş Ama akşama bu dansı yapalım topikce
[video=youtube;gsn3b233m5k]http://www.youtube.com/watch?v=gsn3b233m5k[/video]
Sen hangi yağlara başlıyosun canım? Ben yapıyorum resmen yeni saçlarım çıktı. O kadar komik ki sanki ben kesmişim gibi
Bi an önce uzaması lazım böyle çok komiğim ya
Bu da güzelmiş Ama akşama bu dansı yapalım topikce
[video=youtube;gsn3b233m5k]http://www.youtube.com/watch?v=gsn3b233m5k[/video]
kocamı yatırcaktım sen bonus oldun bi birinizin ayağını sopalıcam bi birinizin
psikolog
ben de psikoloğum
Ooo ben geçen hafta eve nevresim takımı aldım 4-5 tane, tamam biraz abartmış olabilirim ama neler dedi neler :18: Bu maddi sıkıntıda ne gerek varmış da, ben ev geçindirmeyi bilmiyomuşum da. İhtiyacımız vardı aldım dedim
Adam 2 gün lafını yaptı ya
hımm tamam ben bi sigara içerim birazdan sonra araştırırım
ahh canım beni tedavi eder misin?
Puahahaha bak bu güzeldiii gir profilime araştırrr araştırmacııı seniii
edeyim problem neydi
kendime merhemim yok ama
Ayy süper olur kelebeğim Üzerimize kalın şeyler giyelim üşütmeyelim bi deyasemin yakınsın sen bana
ben kaçıp ebruu sokak durağına gidiyorum baliciler gibi orada duruyorum beraber yapalım 3 kişi daha iyi olur ateşte yakarız hem
Çok mal şarkı yaaayalnız şarkı çok sardı bida dinlicem ban ban çiki çiki ban ban
Face zaten beni çok sinir etmeye başladı, kapatcam da fotoğraf kursu için ordan bağlantıda kalmamız gerekiyor :26:bak ben face kullanmıyorum yasemin neden gerek yok gereksiz kıskançlık gelip burda bdv ye girip halime şükrediyorum çok harika bir eşim ben sırf eşimin başını şişirmemek için facelerde takılmıyorum hep bdvlerdeyim heppp
çok korkuyorum bnmki de sonradan öyle olursa diye.s:2:
Ayy Ribbyyy yapalım şu dansı çok özeniyorum yaa
topikte yazdığım otların yağlarını yapıyorum oraya gene yazdım tarifini aldım yagları bugun başlıycam inşallah:) ben yaptım çıkanlar bide uzadı kaynak yaptırmış gibi oldum:)
çok meraklıyım ne yapayım
bi önceki yorumuna bittim ben çalışıyorum güzel bahaneymiş
bence arada sen de onun taktiğiyle vur onu ben çok yoğunum dicem mesela işi düştüğünde
Ayy süper olur kelebeğim Üzerimize kalın şeyler giyelim üşütmeyelim bi de
Çok mal şarkı yaaa
Face zaten beni çok sinir etmeye başladı, kapatcam da fotoğraf kursu için ordan bağlantıda kalmamız gerekiyor :26:
Millet artık her şeyini paylaşır oldu, ne ayıp
Valla canım, olmayacağının garantisini veremem