- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Her ban lafı duyduğumda bu mal şarkı geliyor aklıma, ban ban çiki çiki ban ban
http://www.youtube.com/watch?v=Xwe7wqAQREg
sanki kk için yazılmış
kim niye banlanıyo olay konu nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ban lafı duyduğumda bu mal şarkı geliyor aklıma, ban ban çiki çiki ban ban
http://www.youtube.com/watch?v=Xwe7wqAQREg
tübeeeeeeefalakaya yatırırım
trip hoşuna mı gidiyor
ahh benim ki hiç sevmez onu balkondan at ama trip atma ama ben çok seviyorum tribe bağlamayı
tübeeeeeee
ahh demek ihmal haa kesin kaçmamız lazım kesin
insan karısını ihmal mi ediyor ne iş yapıyor ki?
sen çalışıyor musun peki?
Onu ben denedim bi fark olmuyor canım
Sen değişiyosun diye onlar daha fazla değişiyor Hatta senin değişmen onların hoşuna gidiyor. Tribe devam
Nerde ediyosun,kimle ediyosun Yeme kız ban durduk yere
Yok kız ne hoşuna gitcek Değişme, trip atmaya devam et diyorum
Benimkisi de tripe hayatta gelemez
Ama var ya bu doğum günümde dananın kuyruğunu kopartcam, geçen sene bişey demedim Milletin kocası neler yapıyor ya
ne banı o ban bize mi gelecek neden ki:18:
Dewamlı takıldığım bi topik war orda..
Aramıza yeni katılan biri wardı..
Konu farklı boyuta geldii, girdik birbirimizee
ben falakaya yatırıcam artık
biliyorum şekerim yoğun zaten hep maddi sebeplerden seneye düzelcek diyo ama olmadı evden kaçarım ben de kelebekle biz planladık kaçıcaz evden
Korkma kızz ben müne ile konuşurum ban yemeyizz çok sewer beniii
münee
Maddi sebeplerine başlayayım ya Bu erkekler maddi şeyleri ne kadar sorun ediyorlar. Siz kaçarsanız ben de gelirim, kaçalım evden, hatta eylem falan yapalım, ilgisiz kocaya HAYIR
Maddi sebeplerine başlayayım ya Bu erkekler maddi şeyleri ne kadar sorun ediyorlar. Siz kaçarsanız ben de gelirim, kaçalım evden, hatta eylem falan yapalım, ilgisiz kocaya HAYIR
neler yapıyo kız milletin kocası banada de bende gazlanayım bi:44:
hanımlar hepinizle tanıştığıma ( pek tanışamadık ama ) memnun oldum ben buralardayım...
peki eşiniz evlenmeden önce nasıldı?