Can sıkıntısı topiğim :/ öyle bişey

Yeni barıştığında bir daha asla kavga etmeyeceksin gibi hissetme olayı çok acayip değil mi lan. Salak gibisin böyle. Ama güzel bir salaklık. Salaksss.
 
Cuma günü okul bittikten sonra müdürün konuşması kadar gereksiz bir şey varsa o da pazartesi günü okul başlamadan önce yapılan müdür konuşmasıdır.
 
uzun boylu kızlar hiç çekici değil lan. kız dediğin 1.58 boyunda esmer, 50 kilo çekik gözlü olacak Allah'ım gene ben güzelim bennn
 
Biz -8.00 TL çocuklarıyız,biz ödemeli atan çocuklarız ve biz imkansızı başaranlarız.
Dışarı çıkacağımız zamanlarda ;
1 ödemeli atarsam,birazdan geleceğim
2 ödemeli atarsam,hayır gelmeyeceğim.
3 ödemeli atarsam,ne dışarı çıkması lan bu havada.
Biri beni bekliyorsa ;
1 ödemeli atarsam,hemen geliyorum yaklaştım.
2 ödemeli atarsam,5-10 dakika beklemek zorundasın cnm.
3 ödemeli atarsam,sen git bi yere otur ben gelcem.
-8.00 TL olmama rağmen mesaj atıyorlarsa ;
1 ödemeli,mesaj hakkım yok canım.
2 ödemeli,hala mesaj atıyosun TL yok mesaj hakkım yok dedim.
3 ödemeli, artık mesaj atma -8.00 TL’yim
 
Midyeci yada Çiğköfteci olmaya karar verdim ama sonra düşündüm ki akşama kadar ben tüm midyeleri ve çiğköfteleri yerim ondan sonra vazgeçtim yok,valla olmıycam.
 
Mesela midye sevmeyen bir arkadaşla midye yemek daha güzel lan 70 midye varsa,arkadaş 5 yiyor sana 65 kalıyor fakat midye seven bir arkadaş olsa belki senden daha fazla yiyecek,midye konusunda hiç paylaşımcı değilim.
 
SANA güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum. Seni çok özledim söyleyemiyorum

[video=youtube;GWG1lMx9_Z0]http://www.youtube.com/watch?v=GWG1lMx9_Z0[/video]
 
Aşk derdin özledin mi beni ?
güzel gözlüm öyle özledim ki seniii

[video=youtube;ZPsRvShQQGc]http://www.youtube.com/watch?v=ZPsRvShQQGc[/video]
 
Hayat bir kez daha acı yüzünü gösterdi. bugün bir kez daha canım yandı canımızı yaktı ve yine sevdiklerimizi bizim elimizden aldı böyle olmalıydı değişmez bir kural bu. ölüm zamanını ne bir ileri ne de geri alabiliriz zaten doğarken de kulağımıza ezan okutmalarının sebebi bu değil mi ? Neyi öğrendim biliyor musun ? hayatta hep iyilere bişey oluyor hiç kötülere bişey olduğunu görmedim. Sen ölürken cenneti görüp yüzün gülerek gittin. gözün arkada kalmasın.Aslan gibi çocukların var ama işte babasın sen, evinin direğiydin herşey senin hallettiğin gibi olur mu ? olmaz. teyzem nasıl taşıyabilir o yükü ama işte gel de anlat ateş düştüğü yeri yakar. Ekmeğini yedik hani biz küçüktük annem köye gidecekti sizde kalmıştık. iki hafta bakmıştın bize her gelişimizde ben bırakırım sizi eve otobüslerde mahvolmayın diyordun. hakkın var üzerimizde hakkını helal et enişteceğim. Benim hakkım sana hep helal olsun. bugün kendimi teyzemin yerine koydum Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyı ama herkes yaşayacak er ya da geç. Teyzemin elleri arasından gittin anlayamadı nefesin daralıyor sanmış anlayamamış. MEKANIN CENNET TOPRAĞIN BOL OLSUN. Rabbim çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin.
 
[video=youtube;Hocpj4g2XZw]http://www.youtube.com/watch?v=Hocpj4g2XZw[/video]
Her şey güzel olacak senle olunca
Söyleme bana aşka doyunca
Yalnız benim ol ömrüm boyunca
Her şeyin farklı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…