- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.441
Nereye lanKızlar bende artık gitmek istiyorum Allah emanet olunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye lanKızlar bende artık gitmek istiyorum Allah emanet olunn
SebepsizzzzzNereye lan
Yolun açık olsun allaha emanet ol canımSebepsizzzzz
Noluyo ayy gulme geldibulasici galiba gitmekKızlar bende artık gitmek istiyorum Allah emanet olunn
Ayy vallahi sinirlerim bozuldu sesli guluyirum su anda tatli yarinda sen git en son bn ortaligi toplar kapiyi ceker giderimYolun açık olsun allaha emanet ol canım
Ahaha bende ole sinirler tavanAyy vallahi sinirlerim bozuldu sesli guluyirum su anda tatli yarinda sen git en son bn ortaligi toplar kapiyi ceker giderim
3 kişi yolladık kaldik baş basa yine ikimizNoluyo ayy gulme geldibulasici galiba gitmek
Hayir bn guli ye sasirdim biseyde demedi cok guldum inanki3 kişi yolladık kaldik baş basa yine ikimiz
Aynen deliiHayir bn guli ye sasirdim biseyde demedi cok guldum inanki
Aynen ikimiz el ele gelirler belki bigünnergismoorrrrr topik kan agliyo tatliyla bn kaldik biz nederik Allah kerim
Bekleriz gelmezlerse artik aglar eski sayfalari okuruzAynen ikimiz el ele gelirler belki bigün
ilk gebelik mujdemiz geldi darisi diger kizlara insaAllah.Rabbim hayirli etsin daim olsun insaAllah...Hamileyim kızlarrrrr
OhaaaHamileyim kızlarrrrr