- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.401
Ozaman super gulecez insaAllah yakindaGözyaşının bile görevi varmış; Ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.Mevlana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman super gulecez insaAllah yakindaGözyaşının bile görevi varmış; Ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.Mevlana.
Kuzm aç gelirlerse yemek yapsaydın
Aaaa bn sok noldu nergisim morum nere gidiyon iyiydik yavbir bir gidiyolaaaaHayirli geceler T Tatlianne20 Gul-i zar kizlar ben kk den ayrilma karari aldim,sizi tanidigima cok memnun oldum kisa sureli de olsa guzeldi sohbet muhabbet dostluk.. Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun...Allah a emanetsiniz...
Aaaaaa gimişşşşl yaaaa nedennn yaaa ne oluyooo bu k.k ne anlamıyorummmHayirli geceler T Tatlianne20 Gul-i zar kizlar ben kk den ayrilma karari aldim,sizi tanidigima cok memnun oldum kisa sureli de olsa guzeldi sohbet muhabbet dostluk.. Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun...Allah a emanetsiniz...
Bende anlamadım canımneden herkes tek tek gidiyo yaa bişeymi var biede söyleyin
Ne oldu yaaHayirli geceler T Tatlianne20 Gul-i zar kizlar ben kk den ayrilma karari aldim,sizi tanidigima cok memnun oldum kisa sureli de olsa guzeldi sohbet muhabbet dostluk.. Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun...Allah a emanetsiniz...
beynimiz yaniyie bir birBenim beyin yandı ne oldu ya
Sende gitmiycen demi gidecek gibisinbeynimiz yaniyie bir bir
Hamilesin bosver yapsın yardım etsin olur okadarKızlar uyku moduna geçtik biz.
Görümce gelir gelmez perdelerin cok kirlenmiş yarın yıkayalım dedi.
Sadece guneslikte dışardan gelen toz lekesi vardı .
Neyse işte.
Ek olarak salonu ona ayarladım
Kapıyı biz hep açık kullandığımızdan arkasını çekmeyi unutmusum.
Kız kirli gördü.
Cekyatin altıda ıvır zivirlarim vardı.
Onuda gördü.
Napayım çok mu takiyorum
Valla bilmirem tatlis simdilik buralardayimSende gitmiycen demi gidecek gibisin
Yok bisey canim hakli sebepleri var o yuzden diyimAnlamdim mavisim neden gitti hepsi tek tek anlam veremedim
Günaydın canimGünaydın. Dün etiket yapmışsınız ama 9-17 arası çalışıyorum ve onun dışında internet kullanmıyorum ondan yeni gördüm.
Günaydın canimGünaydın kizlar