- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.461
Bir aylikmi nettin tatlis okadar yoktur yav.Iki haftalik filan oluyo erken yapilan testlerde1 aylık vardır kuzm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir aylikmi nettin tatlis okadar yoktur yav.Iki haftalik filan oluyo erken yapilan testlerde1 aylık vardır kuzm
tatlianne hamile olan birine ne denir bilmiyorum hayırlı olsun mu demeliyim seni kutlarım mı bilemedim :)Hamileyim kızlarrrrr
Nette 4 buçuk haftalik çıktı onun için dedim kuzm:)Bir aylikmi nettin tatlis okadar yoktur yav.Iki haftalik filan oluyo erken yapilan testlerde
Teşekkür ederim canım benimtatlianne hamile olan birine ne denir bilmiyorum hayırlı olsun mu demeliyim seni kutlarım mı bilemedim :)
He tamam tatlis.Hayirlisi olsun .Darisi tum bebek isteyenlerin basina...Nette 4 buçuk haftalik çıktı onun için dedim kuzm:)
Amin yavri ceylanimmmmHe tamam tatlis.Hayirlisi olsun .Darisi tum bebek isteyenlerin basina...
Niye canım1 aylık vardır kuzm
Sağol bebemm ya vallahi mucizem geldi inşallah elime almayı da nasip eder rabbimT Tatlianne20 canoooommmmmmmm hayirli olshnnn. Mujdeyi simdi okudummmm
Iyiyim kuzm uzaniyom sen nasılsın gittimi misafirNasılsın canım
Iyiyim kuzm uzaniyom sen nasılsın gittimi misafir
Anladım bende halsisizm uyku geliyor hep
Napiyon kuzmGunaydin