- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.421
Anladım canimYok bisey canim hakli sebepleri var o yuzden diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canimYok bisey canim hakli sebepleri var o yuzden diyim
Heeeeee giiiiiizzzzzGızlaaaaaaa
EyyyyyyyyGızlaaaaaaa
bn yazcaktim eyyy diye yazmadim gariiEyyyyyyyy
Napiyon güzellikbn yazcaktim eyyy diye yazmadim garii
Iyi valla daha kahvalti yapcam cocuk yeni uyandi da beraber yapalim diye bkledim.Sen napiyon tatlisNapiyon güzellik
Bende kahvaltı yaptım oturuyom yorgunluk var kuzmIyi valla daha kahvalti yapcam cocuk yeni uyandi da beraber yapalim diye bkledim.Sen napiyon tatlis
NapinizzzzzHeeeeee giiiiiizzzzz
Iiyizzzzz sennnnNapinizzzzz
Napim kızz ablamlardan geldik annemlere oturuyor kahvaltı yaptık teyzemlerle falan oturuyozIiyizzzzz sennnn
Anladım kuzmNapim kızz ablamlardan geldik annemlere oturuyor kahvaltı yaptık teyzemlerle falan oturuyoz
Iyi tatil yaptin guli donersen bile kafa dinlemis oldunNapim kızz ablamlardan geldik annemlere oturuyor kahvaltı yaptık teyzemlerle falan oturuyoz
Is mi yaptin yoruldun tatlisBende kahvaltı yaptım oturuyom yorgunluk var kuzm
Neden gitti ki ne oldu.Hayirli geceler T Tatlianne20 Gul-i zar kizlar ben kk den ayrilma karari aldim,sizi tanidigima cok memnun oldum kisa sureli de olsa guzeldi sohbet muhabbet dostluk.. Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun...Allah a emanetsiniz...
Nn canım valla iyi geldi ama sanmıyorum yaa şuanIyi tatil yaptin guli donersen bile kafa dinlemis oldun
Iyi ozaman tatile devammmAy
Nn canım valla iyi geldi ama sanmıyorum yaa şuan
Iyi ozaman tatile devammm
Yok kuzm ama şimdi yapiyom yastiklarimi yikiyom tek tek balkonu düzenlemiştim biraz dinleniyorumIs mi yaptin yoruldun tatlis