- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Atatürk'ü de anlamamışız ha weiss ? Bir sen anlamışsın ama sen de yanlış anlamışsın demek :)
Şu anlamama jargonunu bari Atatürk için kullanmayaydın iyiydi,iyice komik olmuş.
Bir de yeni adet edinmişsin,aynı mesajı tekrar tekrar kopyalayıp duruyorsun.
Herkes kendi mesajını defalarca tekrar kopyalasa forum nasıl bir yer olurdu acaba ?
-------------
Bu arada çevir kazı yanmasın,aman dava mava açılır diye ehem öhöm aslında sayarız deyip yan çizenlere çok güldüm:)
Atatürk'ü de anlamamışız ha weiss ? Bir sen anlamışsın ama sen de yanlış anlamışsın demek :)
Şu anlamama jargonunu bari Atatürk için kullanmayaydın iyiydi,iyice komik olmuş.
Bir de yeni adet edinmişsin,aynı mesajı tekrar tekrar kopyalayıp duruyorsun.
Herkes kendi mesajını defalarca tekrar kopyalasa forum nasıl bir yer olurdu acaba ?
-------------
Bu arada çevir kazı yanmasın,aman dava mava açılır diye ehem öhöm aslında sayarız deyip yan çizenlere çok güldüm:)
Benim sözüm haşa Ataturk e degil ataturku ilahlaştiranlara ve ataturk üzerinden siyaset ve dini kulananlara size gelince son oaylasim sizin oldugu ivib alintiladim kusura bakmayin...
Bir de "kendi hizmetlerimize hizmet eden sözde kaynak" getirmişiz :44:
İstiklal mahkemesi kayıtları diyoruz sözde kaynak diyor
Kendisinin belge diye koyduğuna baktım da, ne idüğü, nerden alındığı, ne yazdığı belli olmayan havada bir resim
Bu arada şu Allaha küfür edeni savunanlara getirilmiş konu, kim onlar hele bir isim verin de, herkesi zan altında bırakmayın..Konuyu nasıl saptıracağınızı şaşırdınız.
Neyi anlatmaya yeter? O dönemin karikatürü neyi anlatmaya yetiyor? Atatürk zihniyetini mi?
O zaman bu dönemimn AK-İT i de Erdoğanın zihniyetini anlatmaya yetiyor diyebilir miyiz
kusura bakmada kelimlerimi nasil kullancagim seni ilgilendirmez sizi olcakti demi
alevi su anda sen yaratiyorsun farkindamisin,tanimadin kisileri sucluyorsun hatta iftira atiyorsun herzamanki yaptigin
isyan cikarildi diye insanlarin ölmesine karsiyim diye ATATÜRKE karsit gibi gösteremessin kimseyi
Bir de "kendi hizmetlerimize hizmet eden sözde kaynak" getirmişiz :44:
İstiklal mahkemesi kayıtları diyoruz sözde kaynak diyor
Kendisinin belge diye koyduğuna baktım da, ne idüğü, nerden alındığı, ne yazdığı belli olmayan havada bir resim
Bu arada şu Allaha küfür edeni savunanlara getirilmiş konu, kim onlar hele bir isim verin de, herkesi zan altında bırakmayın..Konuyu nasıl saptıracağınızı şaşırdınız.
Neyi anlatmaya yeter? O dönemin karikatürü neyi anlatmaya yetiyor? Atatürk zihniyetini mi?
O zaman bu dönemimn AK-İT i de Erdoğanın zihniyetini anlatmaya yetiyor diyebilir miyiz
tek bir soru sorup gideceğim. cihada da karşı mısınız insanlar ölmesin diye?
tek bir soru sorup gideceğim. cihada da karşı mısınız insanlar ölmesin diye?
Hala aynı şey biri din biri devrim
Nasıl ikisini karşılaştırıp
Her seferinde çıkmazdan kurtulmak için
Dini öne atıyorsunuz?
cihad savastir olmasi gerektigi zaman olmali
olmasa daha iyi tabi
Ak- İT biraz ağır olmuş bence Med.
Atatürk zihniyeti veya adı başka oslun önemli değil.
Bİr grup insana süpürülmesi gereken bir böcek muamelesi yapılmış olduğuna yeterli bence.
Bence artık Atatürk ve Erdğoğan karşşılamştırması yapmayalım.
Ha bir de Atatürk ü ne kadar konuşursak konuşalım üzerinden yıllar geçmiş bir olay ve hala bazı meseleri tartışılır durumda ama Erdoğan öyle değil günümüzde ve yaptıları ortada o yüzden onu çok daha rahat eleştirebilirim ve hazetmediğimi de zaten söyluyorum
din ve devrim bazında değil 'insanların ölmesi' bazında bakıyorum olaya. ve bilmek istiyorum. insanların ölmesine her koşulda karşı iseniz buna da karşı mısınız? depilsiniz anladığım kadarıyla. demek ki insanların ölmesi adına sahte duyarcılık oynamanın anlamı yok. iyi günler.
cihad savastir olmasi gerektigi zaman olmali
olmasa daha iyi tabi
Sen sana savaş açana çiçek ver
Bir yandan anan baban canını versin sen bi yandan bayram yap
sonra ben ölüme karşıyım ben çok insancılım diye gez o zaman
İşte ben de diyorum ki, bir gazetenin yayınladığı karikatürü nasıl olur da Atatürk'ün zihniyeti olarak yorumlayıp "bu bile yeterli her şeyi anlatmaya" dersiniz?
Karikatürle Atatürk'ün şahsı, zihniyeti, devrim ve inkılapları ne alaka?
Ayrıca her cübbe sarık giyene dindar gözüyle bakamıyorum ben..Kubilayı katledenler de, madımakta insanları diri diri yakanlar da, Türkiye Cumhuriyetine karşı dış mihraklarla iş birliği yapanlar da sarıklı cübbeliydi zira..O yüzden o karikatür farklı şekillerde de yorumlanabilir.
Önceki mesajımda söyledim, uygulamaların eleştirilmesi ile yalan ve iftiralarla düşmanlık yapılması, maneviyatına hakaret edilmesi farklı şeylerdir.
Burada yapılan da aleni hakaret ve düşmanlıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?