• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can Dündar'ın Erdoğan göndermesine Atatürk'lü yanıt..

Ya hep aynı şey, aynı şey....
Sizi cahiller, susun-konuşmayın-düşünmeyin-yazmayın. Herşeyi bi ben bilirim, bide ben. :27:
Bir ben vardır bende, benden içeri.....
Ben ben beeeen:37:

Aha bak alin okuyun " kitaba, Tövbe hasa Allah a, peygambere" küfür eden kisi " agiz aliskanligi, sinirlenmis söylemis" diye nasil savunulmustu.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=650463&page=4

Yani gecin artik kardesim ya.

Dinime küfredene bile " olabilir" deyipte " Atatürk ü elestiremesin, nankörrr, minnattar olacaksin" söylemleriniz beni benden aliyor.

Dine kufretti Allah cezasini verdi diyerek hasa Allahcilik oynamana tepki gosterildi o konuda. Evet Allaha dine peygambere kufur edilmez. Ama malesef bu ulkenin insaninin gercegi kufur. Inanani da inanmayani da kavga dovus esnasinda agzina geleni sayiyor. Bunu normal karsilamiyorum ama gercek bu.

Suussss seni nankörrrrrr, yasiyorsan Atatürk e boclusun, nefes aliyorsan, konusuyorsan, parmagin varsa, elma yiyorsan, agzinda disin varsa Atatürk e borclusunnnnn..

Yav he he yaw siz cekilin bi aradan

Bak konusacak birsey, söyleyecek bir söz yok hea...
Hep karsi tarafa saldirip itibarsizlastirma cabasi..

:))))))))))))))))

Bilseler ne komik görünüyor..
Yapin yapin ay ne itibarsizlastim bak nede itibarsiz oldummmm:)))))))))))))Bir de söyleyecek söz olsaydi...

Suussss seni nankörrrrrr, yasiyorsan Atatürk e boclusun, nefes aliyorsan, konusuyorsan, parmagin varsa, elma yiyorsan, agzinda disin varsa Atatürk e borclusunnnnn..

Yav he he yaw siz cekilin bi aradan

Biz ne diyoruz sen ne diyosun ya:46::46::46:,açıklamaya çalıştıkca biz sana tapmayla minnet arasındaki duyguyu farkı iyice kendini rezil ediyosun neyse aman banane

Bence düşüncenizde yanlışsınız. Evet kimse kimseyi sevecek diye birşey yok. ama insanlar birbirlerine saygı göstermek zorundalar. Benim sevdiğimi beğendiğimi sevmek zorunda değilsin

Benim dinimden başka bir dinde de mensup olabilirsin.

Ben bir taş'a da tapıyor olabilirim... Yada siz.. (misal verdim)

Ama insanlar saygı duymazsa birbirlerine nasıl yaşanacak bu toplumda?

Atatürk'ü ilahlaştırma diye tabir etmişsiniz. Bence kimse Atatürk'ü ilahlaştırmıyor. Zira Erdoğanı sevenler nasıl yürekten bağlıysa iyisine iyi yanlışınada doğru diyebiliyorlarsa; ve sonuna tek savunuyorlarsa: Bende Atatürk'ü savunabilirim o halde... bana bu hak düşüyor sonuçta.

Hassas bence bu konular ince bir çizgi üzerine..
Evet haklisiniz kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygi duymak zorunda dediniz bu ulkenin basbakanina ne kadar saygi duyuluyor peki basbakana saygi duyulmamasi bu millete saygi duyulmamasi demektir bunuda uzerime alinirim bana saygidi olmayana bende saygi duymam
Ha birde kimsemin inancina birsey dedigim uok ama musluman bir ulkede yaşıyoruz ve bitinin cikip da benim inancim hakkinda laf ediyor namaza kitaba hatta Allaha inanmiyirum diyorsa cevabini alir zira ben o kimsenin inanci hakkinda birsey demiyorum
inan çözemediğim tek üye....:44: marjinal olmak için sürekli saçmalıyor.....
Cozemezsiniz zaten boduna yormayiniz kendinizi o lafinizi size iade ederim

Atatürk'ün sözlerinden bu kadar korkmayın.Hem ansiklopedik bilgiden zarar gelmez.
Forumu okuyanlar arasında henüz bilmeyenler vardır.Yalan yanlış yazıları okuyacaklarına tarihi bilgileri okusunlar :

$ata-60_k.jpg

:“Efendiler, Türkiye Cumhuriyetini kuran Türk halkı medenidir. Tarihte medenidir, gerçekte medenidir. Fakat ben sizin öz kardeşiniz, arkadaşınız, babanız gibi size diyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti halkı fikriyle, zihniyetiyle medeni olduğunu ispat etmek ve göstermek zorundadır; medeniyim diyen Türkiye Cumhuriyeti halkı aile hayatıyla, yaşayış tarzıyla, medeni olduğunu göstermek zorundadır. Kısacası medeniyim diyen Türkiye’nin gerçekten medeni olan halkı baştan aşağı dış vaziyetiyle de medeni ve olgun insanlar olduklarını fiilen göstermek zorundadırlar. Bu son sözlerimi açıkça ifade etmeliyim ki, bütün memleket ve dünya ne demek istediğimi kolayca anlasın. Bu açıklamalarımı, bir sualle yöneltmek istiyorum, soruyorum:

:“Bizim kıyafetimiz milli midir? (Hayır sesleri)

:“Bizim kıyafetimiz medeni ve milletlerarası mıdır? (Hayır, hayır sesleri)

:“Size katılıyorum. Tabirimi mazur görünüz, altı kaval üstü şişhane diye ifade olunabilecek bir kıyafet ne millidir ve ne milletlerarasıdır.”

:“ O halde kıyafetsiz bir millet hiç olur mu? Arkadaşlar, böyle nitelendirilmeye razı mısınız? (Hayır, hayır, asla sesleri)

:Çok kıymetli bir cevheri çamurla sıvayarak aleme göstermekte mana var mıdır? ve “bu çamurun içinde cevher gizlidir fakat anlayamıyorsunuz”? demek isabetli midir? Cevheri gösterebilmek için çamuru atmak gerekli ve doğaldır. Cevherin korunması için bir kutu lazımsa, onu altından veya platinden yapmak gerekmez mi? Bu kadar açık gerçek karşısında tereddüt caiz midir? Bizi tereddüde sevk edenler varsa, onların ahmaklığına alıklığına hükmetmekte hala tereddüt mü edeceğiz?

:Arkadaşlar, Turan kıyafetini araştırıp canlandırmaya gerek yoktur. Medeni milletlerarası kıyafet, milletimiz için layık bir kıyafettir. Onu giyeceğiz. Ayakta iskarpin veya potin, üstünde pantolon, yelek, gömlek, kravat, ceket ve doğal olarak bunların tamamlayıcısı olmak üzere başta “siperi şemsli serpuş”, bunu açık söylemek isterim, bu başlığın ismine “şapka” denir.

:Şapkaya itiraz edenler vardır. Yunan başlığı olan fesi giymek caiz olur da şapkayı giymek neden olmaz? Ve yine onlara ve bütün millete hatırlatmak isterim ki, Bizans papazlarının ve hahamlarının özel kılığı olan cüppeyi ne vakit, ne için ve nasıl giydiler?”

Kimse Atatürk'ü ilahlaştırmıyor. ''Atatürk'e dokunmak ibadettir.'' ''Allah'ın sıfatlarına sahip'' veya ''Günümüzde peygamber gönderilecek olsaydı o kişi Atatürk olurdu'' diyen var mı?
Bazı kişiler bazı şeyleri ilahlaştırıyor. O sözü onlara söyleyin
Aaa pardon ben sacmalamişim birde oyle iyin farketmez
Tam boyle olmasada Attaturk kul degil hata yapmaz yanliş yapmaz o ne yaptiysa dogru yapmistir anlamina gelen ifadeler var kimse kusursuz mukemel degil herkesin dogrusu yanlışı farkli
Biri kalkip AllahI sevmiyorum dese siz olabilir dini inanci olmayabilir dersiniz veya hicbirsey demezsiniz
Ama biri kalkipta ataturku sevmiyirum derse aman ha yapmadiginiz hakaret kalmaz ulkeden dahi atarsiniz...

Atatürk, Osmanli ile bütün baglari koparmak istedi ve Osmanli zamaninda olan herseyi degistidi.
Bu degisim sirasindada bircok insan asildi.
Cumhuryeti kurdugu ve halkin kendi liderini kendi secme hakkini halka verdigi icin Allah ondan arzi olsun.

Ama o zamanda insanlarin asilmasi büyük hatadir benim güzümde.
En azindan hapse atilsalardi, canlarina kiyilmasaydi.
Bu hatalari dile getirmek, konusmak, Atatürk ün yaptigi güzel seyleri yok etmez.
Atatürk ün heykeli önünde kiyam durmamak da kimseyi " nanköööör, vatanhaini" yapmaz.

Ondan sonra gelenler, onun rejim degisikligi icin yapmis oldugu hatalari baska boyuta tasidi.
Din düsmanligi haline getirdi ve " dindar kesime her zulüm mübahtir" anlayisi dogdu.
Buda Atatürk adi kullanilarak yapildi.
Atatürk ü anlayip, yanlisiyla dogrusuyla kabul etmek yerine onu kullandilar.

Bugünde sözde Atatürkcülerle doldu tasti heryer.

Ben sizin aksinize Atatürk ün yapmaya calistigi seyi anliyorum.
Sizin aksinize CHP nin bu ülke icin gerekli oldugunu ve suan yerle bir edilen CHP nin toparlanmasi icin birsyler yapilmasi gerektigini biliyorum.
Zira, bizi ortadogu ülkelerinden ayiran özelligimizdir CHP.
Onun dogru bir sekilde TBMM de var olmasi ve temsil ettigi insanlara hizmet etmesi benim icin önemlidir.

Ama bugün sözde Atatürkcüler, olan biteni " yeterki Tayyip gitsin" diye görmezden geliyor.
Atatürk ü anlamayi " dini yönü agir basablar asla yönetimde olmasin, varsalarda gitmeleri icin her yol mübahtir" zannediyorlar.

Oysaki Atatürk bu ülkede yasayan her kesimin temsil edilmesi ve kendi liderini halkin kendi secmesi icin Cumhuriyeti kurmustu.

CHP de olmaliydi parlementoda, AKP de, MHP de.
Cünkü halkin hakkiyla temsili ancak böyle olurdu.

Ama simdi onun tek derdinin " dinini yasayanlari ülkeden ve ülke yönetiminden uzak tutun" oldugu gibi bir algi olusturuluyor.

Son düzenleme:
Atatürk, Osmanli ile bütün baglari koparmak istedi ve Osmanli zamaninda olan herseyi degistidi.
Bu degisim sirasindada bircok insan asildi.
Cumhuryeti kurdugu ve halkin kendi liderini kendi secme hakkini halka verdigi icin Allah ondan arzi olsun.

Ama o zamanda insanlarin asilmasi büyük hatadir benim güzümde.
En azindan hapse atilsalardi, canlarina kiyilmasaydi.
Bu hatalari dile getirmek, konusmak, Atatürk ün yaptigi güzel seyleri yok etmez.
Atatürk ün heykeli önünde kiyam durmamak da kimseyi " nanköööör, vatanhaini" yapmaz.

Ondan sonra gelenler, onun rejim degisikligi icin yapmis oldugu hatalari baska boyuta tasidi.
Din düsmanligi haline getirdi ve " dindar kesime her zulüm mübahtir" anlayisi dogdu.
Buda Atatürk adi kullanilarak yapildi.
Atatürk ü anlayip, yanlisiyla dogrusuyla kabul etmek yerine onu kullandilar.

Bugünde sözde Atatürkcülerle doldu tasti heryer.

Ben sizin aksinize Atatürk ün yapmaya calistigi seyi anliyorum.
Sizin aksinize CHP nin bu ülke icin gerekli oldugunu ve suan yerle bir edilen CHP nin toparlanmasi icin birsyler yapilmasi gerektigini biliyorum.
Zira, bizi ortadogu ülkelerinden ayiran özelligimizdir CHP.
Onun dogru bir sekilde TBMM de var olmasi ve temsil ettigi insanlara hizmet etmesi benim icin önemlidir.

Ama bugün sözde Atatürkcüler, olan biteni " yeterki Tayyip gitsin" diye görmezden geliyor.
Atatürk ü anlamayi " dini yönü agir basablar asla yönetimde olmasin, varsalarda gitmeleri icin her yol mübahtir" zannediyorlar.

Oysaki Atatürk bu ülkede yasayan her kesimin temsil edilmesi ve kendi liderini halkin kendi secmesi icin Cumhuriyeti kurmustu.

CHP de olmaliydi parlementoda, AKP de, MHP de.
Cünkü halkin hakkiyla temsili ancak böyle olurdu.

Ama simdi onun tek derdinin " dinini yasayanlari ülkeden ve ülke yönetiminden uzak tutun" oldugu gibi bir algi olusturuluyor.

Cok doğru katiliyorum bu ulkeye hepsi lazim
Bizde bu ulkede yasiyiruz herkes gibi Turkiyenin hakettigi yerde olmasi ileri gitmesini istiyoruz
Rabbim bu milleti bu Devleti bu Bayrağı ve topraklari korusun düşman eline düşürmesin inşallah

Kapi acik buyrun
Sizden daha vananseverim hic merak etmeyin...

ne ilginç ya vatanhaini ve ata düşmanı olduğunu kabul edip atlamak :1: benden daha vatansever olmak ?
derdin nedir senin ?
biraz terapiye ihtiyacın var 182 den randevu alabilirsin :1:

Konuyu incelemeye başladım, 38 kötü içerik yapılmış, bildirim sayısını vermek gibi bir mecburiyetim yok fakat özellikle bildirim sayısını veriyorum ki görün topikleri ne hallere getirdiğinizi, aaaa neden banlandım, ama haksızlık buu demeyin, banlanan ve banlacak olanlar aldığınız cezayla ilgili itirazınız olursa, sayfanın en üst kısmında Bize Ulaşın yazısı var, ona tıklayıp yöneticilere itiraz maili yollayabilirsiniz.

Kiminiz üsluptan, kiminiz polemikten, kiminiz konu dışıdan ceza alıyorsunuz, alacaksınız, polemikte haklı haksız gözetilmez, kim polemiğe girmişse ceza verilir ama ben bildirdim diyen olursa, yok öyle hem bildiririm hemde lafımı ortaya koyarım demek.
Bildirim yapıyorsanız bildirdiğiniz üyeye cevap verip tartışmaya girmeyeceksiniz, girerseniz işlem görürsünüz.

Ki topiğe daha dün gece uyarı yazdım, polemiğe girmeyin diye, günlerdir siyaset bölümünde çeşitli topiklerde ikaz ediyorum. İşlerin bu raddeye geleceğini, Cumhurbaşkanlığı seçimleri bittikten birkaç gün sonrasına kadar buranın fokur fokur kaynayacağını bilmek için alim olmaya gerek yok.

Bu üsluplarla tam gaz devam edin.

Dipnot: Lütfen yorum yaparken mesaj tekrarı yapmayınız, sürekli aynı mesajları kopyala yapıştır yapmak yasaktır.
Bu tekrarlanan mesajlar konu dışı sayılır ve çoğunlukla mesaj kotası doldurmak isteyen yeni üyeler tarafından uygulanan bir yöntem olduğundan mesajlar kaldırılır ve üyeye konu dışı mesaj cezası verilir.

Sizler yeni üye olmadığınıza, kota doldurma amacı gütmediğinize ve umuyorum ki site kurallarını bildiğinize göre rica ediyorum bu kurala dikkat ediniz, bu uyarıyı daha önce bir kere daha yaptığımı hatırlıyorum, bir uyarı bir kere yapılır değil mi:34:

Back