- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 41
- Konu Sahibi sabah_uykum
O dünden raziymista siz ayrılin diye oyun yapmış size isteseydi böyle yapmazdi aramayin bence gurur yapin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arama. ne demek istiyorsan aç defteri yaz sonra yırt yırt at. ama onu arama.Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(
aaamannn boşver gitsin ,ne derdin varda bu adamın nazını niyazını çekiceksin ;ayrıca doğru demişin polis eşi olmak zordurİyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
Bitmiş.. üniversiteden olmadığı sürece eskilere güven olmaz benceİyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(