• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can cekişiyorum...

O dünden raziymista siz ayrılin diye oyun yapmış size isteseydi böyle yapmazdi aramayin bence gurur yapin

Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(
arama. ne demek istiyorsan aç defteri yaz sonra yırt yırt at. ama onu arama.

İyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
aaamannn boşver gitsin ,ne derdin varda bu adamın nazını niyazını çekiceksin ;ayrıca doğru demişin polis eşi olmak zordur :KK56::KK14:
Şimdiden böyleyseniz ilerde döver seni :KK17:

Şu Türkçeyi katletmeyin bu kadar piliisss!

Konuya yazılabilecek fazla bişey yok aslında. Adam gitmiş. Boğulmuş, sıkılmış..Sen ne kadar çırpınırsan o kadar batarsın şu noktada.

bir erkek soğumuş ve uzaklaşıyorsa..geri dönmesi mucize..böyle değersizleri neden kovalıyorsunuz..gururun varsa yoluna bakarsın..

İyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
Bitmiş.. üniversiteden olmadığı sürece eskilere güven olmaz bence

Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır ;)

Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(

hiç arama sorma bak hatayı zaten o öyle biri değil aslında, aslında çok iyi biridir filan demekle yapıyoruz. hayır efendim o tamda öyle biri, bi erkek bi kızı bırakıyosa git başkasıyla ol ne yaparsan yap demesinden başka bişey değil anlıyomusun. belliki yaş olarak henüz küçüksün biraz gurur bırak kendinde sakın ola arayayım deme dahada küçültme kendini

Back