• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can cekişiyorum...

Yok ya cirkinleşen bi insan olmadim hic bir zaman o da öyle bi insan değil gerçekten ne dusunmem gerektiğini bilmiyorum yaklasik bir ay oldu ben uç haftadir falan aramiyorum zaten.

çocuk polis olmuş çevre yapmış.e malum tabi bazı kızlarımız üniformaya bayılıyor.tabi bu çocukta üniforma giyince havaya girmiş.

ooo kızlar etrafımda pervane hayat bana güzel panpaaaaa demiş kankalarına ve böyle takılmaya karar vermiş.

şu anki sevgilisinide askıya almış.

kızımız da ne yapabilirim diye soruyor.hala seviyormuş çünkü.

özetle ortaokuldan beri tanıştığı biriyle evlenmek isteyen, ama terkedilen bir arkadaş..

konu sahibi, ortaokulda tanışmak ne allah aşkına ya.

Tenkyu canlarım.
Konu sahibi, kesin sana aşık bu adam. Aşkından ne yapacağını bilememiş, ondan uzaklaşmış. İlk gördüğün yerde boynuna sarılmalısın.

Zaten ayrilmak icin yolunu ariyormus, soguk davranmaya coktan baslamis...
Bu konu da ona ilac gibi gelmis, hemen atari basmis, terketmis gitmis...
Uzgunum, bence zorlama daha fazla...

Atara atar burda heralde noktalama işaretlerinden daha önemli şeyler var bence hayatta iki gün sonra bitireceğim bi iliskiye baslamam ortaokuldan beri tanidigim bi insandi yani anlatmaya calistigim oydu

isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??

işte biz kızlar hatayı burada yapıyoruz sanırım. şu yaşıma kadar hiç bir erkekten böyle bir cümle duymadım. adamlar kimseyi vazgeçilmez görmüyorlar.

Bana da oyle geldi.
Bu tur adamlarla ilgilenirsin, ustune dusersin, her zorlukta yaninda olursun, sonra bunlar rahata erer, gozleri acilir, hoop ayrilik gelir...

Konu sahibesinin böyle bir tartısmaya girmesi bile gerekmezdi zaten adam sevse idi. Seven adam ilgilenir her seyle.
Kötü davranıyor ki tartısma cıksın bilerek ve isteyerek. Tartısma cıkınca da zaten bitiyor böylelikle adam suclu olmuyor, tereyagından kıl ceker gibi bir insanı cıkarıvermis oluyor hayatından. Mis, en temizi...Böyle böyle bu onlar icin sıradan da oluyor, önlerine gelene bunu yapıyorlar. İçleri de acımıyor sıradanlastıgı için.

Atara atar burda heralde noktalama işaretlerinden daha önemli şeyler var bence hayatta iki gün sonra bitireceğim bi iliskiye baslamam ortaokuldan beri tanidigim bi insandi yani anlatmaya calistigim oydu
Canim bu isler orta okula, besik kertmesine bakmiyor iste...
Kimseye guvenmemek gerek bu konuda.
Sen arama, bekle. Bi adim gelirse ne mutlu ama adim atmazsa da hayat devam ediyor degil mi?

Noluyo ya gerçekten şaşkınca ağzım açık okuyorum adam seni bıraktı sen defalarca aradın neden??Kadın dedıgın bıraz agır olur..Gidene gule gule ya ne dıye arıyorsun..Zaten Allah'ın sevdıgı kulusun kı bu ınsandan kurtulmussun..Ne kadar polıs cocugu tanıdıgım varsa hepsı kısılıgı yara almıs ınsanlar baba baskısından..(başta eskı esım gızlı psıkopattı)Yanı sen sen ol bu mesleklerden uzak dur..

Tabiki devam ediyor ben sadece içimde kalan şeyleri söylemek istiyorum aradim iste vazgeçtiğini dusunemedim insan yaptiklarindan değil yapmadiklarindan pişman olur diye düşündüm pişman degilim aradigim için elimden geleni yaptim diye düşünmüştüm

Silcem seni feysten dimiş vallaha da silmiş geçmiş ola!! Instagram twitter neysede Feysten sildiyse o ilişki bitmiştir gardaaaş!!!

Bu ara vermelerde moda oldu. erkek soyleyincede cok komik gibi. Ayy ara verelimmm yapamiyoruzzzcok bunaltiosuunnn bik bik
Bu erkek milletine de sevgini gostersen ay askim cok bunalttin.Agirdan satsan bana sevgini ispatla yok guzel seyler soyle yok sevmiyor musun diye adami darlarlar.
Bosver hemsire sende birak ipin ucunu.:KK12:

Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(

Back