- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi sabah_uykum
feys ne?
oraları atladım ben görmemişim gözlerim döndü okurken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
feys ne?
Yuvarlak hesap olmusben onu piliş okudum yoksa piliç mi dedim
en son galiba çocuğa ana avrat düz gitti de p*ç diyor sandım
çocuk polis olmuş çevre yapmış.e malum tabi bazı kızlarımız üniformaya bayılıyor.tabi bu çocukta üniforma giyince havaya girmiş.
ooo kızlar etrafımda pervane hayat bana güzel panpaaaaa demiş kankalarına ve böyle takılmaya karar vermiş.
şu anki sevgilisinide askıya almış.
kızımız da ne yapabilirim diye soruyor.hala seviyormuş çünkü.
özetle ortaokuldan beri tanıştığı biriyle evlenmek isteyen, ama terkedilen bir arkadaş..
konu sahibi, ortaokulda tanışmak ne allah aşkına ya.
isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
Bana da oyle geldi.
Bu tur adamlarla ilgilenirsin, ustune dusersin, her zorlukta yaninda olursun, sonra bunlar rahata erer, gozleri acilir, hoop ayrilik gelir...
Canim bu isler orta okula, besik kertmesine bakmiyor iste...Atara atar burda heralde noktalama işaretlerinden daha önemli şeyler var bence hayatta iki gün sonra bitireceğim bi iliskiye baslamam ortaokuldan beri tanidigim bi insandi yani anlatmaya calistigim oydu
Hatunlar beni bi anlayin simdi tamam bitirmiş artik kabul etmeliyim de söylemek istediklerimi söylemek için bile mi aaramiyim yani? Biraz ona da dert olsun bir aydir Sürünüyorum nerdeyse ;(
Senin ayrılman icin öyle ilgisiz davranmıstır zaten : ) Amacı budur.