• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can cekişiyorum...

sabah_uykum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
8
0
1
37
İyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??

İyi aksamlar kizlar bi suredir takip ediyorum yeni uyeyim fikirlerinizi ihtitacim var yaklasik bir yildir bi sevgili vardi ortaokuldan ve liseden tanidigim ama samimi olmadigim bi insandi görüşmeye basladik polis kendisi çok problemli zamanlari oldu işinden dolayi elimden geldiği kadar bi suredir benden uzaklastigini hissettim ilk basladigimiz zamanlardaki gibi değildi benden uzaklasiyosun bi problem mi var dedim yok dedi İs stresi sen simdi boyleysen biz evlenince nolucak dedim çok sinirlendi iyi o zaman sen biraz düşün ara verelim dedi çok kizdim kirildim da tamam dedim sonra pisman oldum aradim defalarcamesajlar attim cevap vermedi feysimi dondurmustum bugün bi actim silmiş beni çok kizginim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve isin kötüsü hala seviyorum benden vazgeçtiğini dusunemicek kadar çok Sevmiştim ve guvenmistim hakkini helal et bile demedi ne yapmaliyim pilissss;((( ??
İki kez okudum yine de anladım diyemem. Sizin orda noktalama işareti satılmıyor mu?
Cümlelerin de başı var sonu yok. Anlayan bana da anlatsın.

İki kez okudum yine de anladım diyemem. Sizin orda noktalama işareti satılmıyor mu?

çocuk polis olmuş çevre yapmış.e malum tabi bazı kızlarımız üniformaya bayılıyor.tabi bu çocukta üniforma giyince havaya girmiş.

ooo kızlar etrafımda pervane hayat bana güzel panpaaaaa demiş kankalarına ve böyle takılmaya karar vermiş.

şu anki sevgilisinide askıya almış.

kızımız da ne yapabilirim diye soruyor.hala seviyormuş çünkü.

özetle ortaokuldan beri tanıştığı biriyle evlenmek isteyen, ama terkedilen bir arkadaş..

konu sahibi, ortaokulda tanışmak ne allah aşkına ya.

Bu adam, adam olsaydı ve seni sevseydi senin endişelerine karşılık gönlünü rahatlatmaya çalışırdı.
Açıklama yapardı.
Böyle çocuk gibi ara verelim o zaman deyip, öküzce ortadan kaybolmazdı.
Çok yanlış yapmışsın mesaj atmakla aramakla.
Ne mal olduğunu açıkça belli etmiş oysa.

Dediğim gibi yeni uyeyim cumlelerimi toparlamakta zorlandim biraz aslında yazmistim bir yildir beraberiz yaklasik. Öyle hovarda bi tip değil işinde gücünde bi adam çok sasirtiyo beni gerçekten.

Back